- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Yalansa yalan de cansu
Çok güzel olmuştu, kıvırcık arası limon sıkıp haşur huşur yedim
Etme eyleme
Ağzım sulandi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalansa yalan de cansu
Çok güzel olmuştu, kıvırcık arası limon sıkıp haşur huşur yedim
Nevo dolma yapar sen kısır ben çay ne güzel olurGelin beraber kısır günü yapalım. Nevreste yogursun çiğ köfte hesabı
Etme eyleme
Ağzım sulandi
Evet ne güzel olurduNevo dolma yapar sen kısır ben çay ne güzel olur
Niye çiğköfteyi ben yoğuruyorum. gurtmingotam yoğursun yiyelim.Gelin beraber kısır günü yapalım. Nevreste yogursun çiğ köfte hesabı
Tamam dolma ben de anlaştık:)Sen de bir kek çırp ne olacak:)Nevo dolma yapar sen kısır ben çay ne güzel olur
hahhahahha tamam bak onu yaparım cevizli üzümlü bende :)))))) seviyorum seni NevommmTamam dolma ben de anlaştık:)Sen de bir kek çırp ne olacak:)
Tamam şahane olur:)hahhahahha tamam bak onu yaparım cevizli üzümlü bende :)))))) seviyorum seni Nevommm
Mune bacım kete de senden bana Nevo keki dayadı bende sana keteyiTamam şahane olur:)
Bende seni seviyorum arkadaşım
Mune kete yapmayı biliyor mu Biliyorsa yapsın ben çok severim
Ya onun bilmediği var mı ay bende çok severimMune kete yapmayı biliyor mu Biliyorsa yapsın ben çok severim
Zaten sana dolma kaldı, yasminsay da çiğ köfte güzel yaparNiye çiğköfteyi ben yoğuruyorum. gurtmingotam yoğursun yiyelim.
Sıra gecesi mi yapıyoruz yoksa olur yoğururuz her türlüNiye çiğköfteyi ben yoğuruyorum. gurtmingotam yoğursun yiyelim.
Tamam o iş ben de:)Zaten sana dolma kaldı, yasminsay da çiğ köfte güzel yapar
Bilmiyorum konunun ucu nereye gidiyorSıra gecesi mi yapıyoruz yoksa olur yoğururuz her türlü
ahhhh nasıl güzel olurSıra gecesi mi yapıyoruz yoksa olur yoğururuz her türlü
tam acıkma saatleri ya ondan heralde yemek yiyesim gelmiş benimdeBilmiyorum konunun ucu nereye gidiyor
ahhhh nasıl güzel olur
Teşekkür ederim canım benim. Senin tariflerini de bekliyoruz :)Tarife ilk bakanlardandım ama daha açılmamıştı konu... şimdi tekrar baktım yine içim gitti ellerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum
Gelecek tarifim en kısa zamanda :) kaçırmam bu kategoriyiTeşekkür ederim canım benim. Senin tariflerini de bekliyoruz :)
bencede kaçırmamalısınGelecek tarifim en kısa zamanda :) kaçırmam bu kategoriyi