- 8 Haziran 2013
- 56.984
- 151.358
- 898
Çok teşekkür ederim canım, begenmene sevindimEllerine sağlık canım süper görünüyor kısırın insanın ağzı sulanıyor başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım, begenmene sevindimEllerine sağlık canım süper görünüyor kısırın insanın ağzı sulanıyor başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım aciktim
Çok teşekkür ederim canım, begendigine sevindimEllerine sağlık iki muhteşem lezzet, sunum çok şık yarışmada başarılar
Çok teşekkür ederim canım, begendigine sevindim
Senin tarifinde gelsin takas yaparız al tarifimi, ver tarifiniYemek istiyorum kısırını
Azcuk ikram etsene vicdansız
Nasıl beğenmem kısır hele anama telefon açar yap geliyorum ana dediğim lezzet bak rengi tam benlik bazıları boz yapıyor salça az katıyor ondan hoşlanmıyorum
3 kaşık salca var içinde, birde biber salçası çok güzel renk veriyor. Kısır sevmeyen yoktur herhalde, bol ekşili. Bak yine canım cektıNasıl beğenmem kısır hele anama telefon açar yap geliyorum ana dediğim lezzet bak rengi tam benlik bazıları boz yapıyor salça az katıyor ondan hoşlanmıyorum
Senin tarifinde gelsin takas yaparız al tarifimi, ver tarifini
evetAynen
Rengi tam tutturmuş
çok şükürAynen
Rengi tam tutturmuş
hahhahhaha ayyyyy valla azım sulandı3 kaşık salca var içinde, birde biber salçası çok güzel renk veriyor. Kısır sevmeyen yoktur herhalde, bol ekşili. Bak yine canım cektı
Göreceğiz canım. Şu 36 oyu bir geçemedim. Halâ derdim oKazen yok galiba
Yok benim tariflerim,kısırın yanında
sifir sifir sifir
Sınıfta kaldı
3 kaşık salca var içinde, birde biber salçası çok güzel renk veriyor. Kısır sevmeyen yoktur herhalde, bol ekşili. Bak yine canım cektı
Gelin beraber kısır günü yapalım. Nevreste yogursun çiğ köfte hesabıhahhahhaha ayyyyy valla azım sulandı
Göreceğiz canım. Şu 36 oyu bir geçemedim. Halâ derdim o
Yalansa yalan de cansuBak hele nasılda satıyor tarifini
Teşekkür ederim canımBu kategori benim birincim sensin