Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet :) kollarından üşümez, hasta olmaz. İçine uzun kollu bir tulum giydirip üzerine poşeti giydirebilirsiniz. Ama bence siz bu sene masraf etmeyin arkadaşınızın verdiği tulumu giydirin z
Evet :) kollarından üşümez, hasta olmaz. İçine uzun kollu bir tulum giydirip üzerine poşeti giydirebilirsiniz. Ama bence siz bu sene masraf etmeyin arkadaşınızın verdiği tulumu giydirin z
Yani bilemiyorum ev kaç derece ona bakın en güzeli. Kundaklı olanlar da var. Direkt müslin ile de yarım kundak yapabilirsiniz. Ben çok küçükkenden itibaren kolsuz torba şeklinde kullandım ama kundak sevmediği için. Battaniyeyi de yüzüne çekiyordu sadece gündüz göğsünü örtecek şekilde üstüne battaniye örtüyor ama kollarını ger halükarda çıkarıyordum. Biraz üşürse de bir şey olmaz elden.