• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın bayram tatilimizi planlaması...

kb ve eltinizle gidilecegini dusundugunuz zaman bebeginizin rahatsiz olabilecegini dusunmemisken kv ve gorumcelerinizin gelecegini duydugunuz anda surekli bahane uretmeye baslamissiniz..bence bahanelerinizi bir kenara birakip tatilin keyfini nasil cikarabilirim diye planlar yapin.gitmeden oncede bebeginizin doktoruyla konusup tatilde ne yapmaniz nasil korumaniz gerektigi konusunda bilgi edinin..kendinize ve etrafinizdakilere zehir etmek yerine eglenmenize bakin...

kb ve eltinizle gidilecegini dusundugunuz zaman bebeginizin rahatsiz olabilecegini dusunmemisken kv ve gorumcelerinizin gelecegini duydugunuz anda surekli bahane uretmeye baslamissiniz..bence bahanelerinizi bir kenara birakip tatilin keyfini nasil cikarabilirim diye planlar yapin.gitmeden oncede bebeginizin doktoruyla konusup tatilde ne yapmaniz nasil korumaniz gerektigi konusunda bilgi edinin..kendinize ve etrafinizdakilere zehir etmek yerine eglenmenize bakin...

yok canım yaa, inan o yüzden değil tam manasıyla. yani yakın biryer olsaaydı ve altımızda araba olsaydı yine bu kadar takılmazdım da işte kuruntu benimki de. artık yapacağım şey de eğlenmeye çalışmak.

kızlar kısaca yazayım; büyük bir dert değil çok şükür ama kafam karışık:( kaynım eşimi aradı geçenlerde otel ayarlıyorum bayramda biz siz 2 aile gidelim diye. ben de kaynımdan hoşlanmam ama eltimle iyiyiz. olur dedim düşünmeden çocukla ilgileniyordum bi de o sırada. neyse sonra ertesi gün eşime sordum ne oteli, ayarlamış mı abin diye. meğer sadece 2 aile değil eşimin anne babası, kaynım,eltim, 2 görümcem, birinin eşi ve yaklaşık bir düzine çocuk:(( hem de buraya 9 saatlik mesafede bir yerde 4 gün.
sorun şu ki; arabamız yok, kızım daha 20 aylık ve otobüsle şehir içi yolculuklarda bile yarım satte çıldıran bir çocuk, hem de tatil zaten o kadarmış,ben de işe başlıyorum bu hafta ücretsiz iznimi sona erdirip:ssz: eşime dedim iptal ettirsin gidemeyiz diye eşim hiç umursamıyor. ve biz erken rezervasyon tatilimizi çocuk yollarda perişen olur diye iptal ettirmiştik. bunu söyleyince de eşim boşver gezip geliriz diyor. kızım her yolculuktan sonra en az 2 gün ateşenip hafta boyu hasta olan bir çocuk, bünyesi çok zayıf. çocuğumuzu düşünmüyor. hastalansa ben de işe başlıyorum annem nasıl bakacak ona. kendi keyifini, abisini kırmamayı düşünüyor. tekrar tekrar söylemek istemedim eşime, kavga etmeyelim diye sesimi çıkarmadım ama çok kafama taktım. ne yapayım sizce???

kusura bakma da kayınvalıdeyı duyanakadar çocuğunun yollarda perişan olacağı aklına gelmedi mi

kayınvalıdeyı duydun çocuğunu bahane edıyorsun dürüstçe ben gelmek istemiyorum de ve arkasında dur...bahanelere sığınma koca kadınsın...

Kötü olmuş ama siz de bundan tecrübe çıkarın. Detayını bilmeden hemen olur demişsiniz, insanlar yer ayarlamış. Oyunbozanlık olur caymak. Belki de çocuk hastalanmaz ve çok güzel bir tatil olur kalabalıkta. Hemen önyargılı yaklaşmayın

Bilmiyorum ben detaycı biriyim, herşeyini öğrenmeden kafama yatmaz, kafama yatmayan şeye de olur demem. İlla bir şey demem gerekiyorsa "Bir düşünelim" derim.

tabiiki gidecek,baştan kabul etmiş.sorun çıkarmanın anlamı mı var:34:

evet gideceğiz canım. inan saadece kızımı düşünüyorum ama kaderde varsa ....,neye yarar üzülmek:((
Kimi insan kalabalığı sever kimi de arkadaşını dahi istemez yanında.

Yıl içerisinde zaten birlikte olunabiliyor birbirinin ailesi ile. Senede bir defa gidilecek tatil için de kimse kimseye karışmaması lazım. Teklifi dahi olmamalı. Karı koca başka ne zaman birlikte sessiz sakin tatil yapacaklar?

Eşinin abisi teklif ederken iki aile olarak söylemiş, maile gidiyoruz dememiş, semanurum'a eksik kişi bilgisi vermişler.

Teklifin içeriği sorunu doğruyor.

baştan evet dediğine göre şimdi hayır dersen yanlış olur bence artık tatilin tadını çıkarmaya bak canım.kızına da dikkat edersin birşey olmaz :31:

kusura bakma da kayınvalıdeyı duyanakadar çocuğunun yollarda perişan olacağı aklına gelmedi mi

kayınvalıdeyı duydun çocuğunu bahane edıyorsun dürüstçe ben gelmek istemiyorum de ve arkasında dur...bahanelere sığınma koca kadınsın...

canm, diğer yazdıklarımı da okursan anlarsın esasında içinde olduğum hali. yollculuktan hiç hoşlanmayan 20 aylık kızımla, otobüsle 9 saatlik yol gideceğimizi ve sülalece gideceğimizi duyunca kafam karıştı. yoksa k.validem tek unsur değil. yol yakın olsa yine sevine sevine giderdim, değişiklik olur diye. kaynımın bize bu kadar uzak biryer ayarlayacağını düşünmemiştim açıkçası.

2 sene önce gittiğimiz bayram tatilinde kalabalık bir gurup vardı.3 elti, 2 görümce,kaynana, kayınpeder hatta gelinlerin aileleri,çoluk çocuk hepsi bir aradalardı ve o kadar eğlendiler ki.her aktiviteden faydalandılar.yemekleri kalabalık güle oynaya yediler.çocuklar sürekli birlikte koşuşturma içindelerdi,kahkahalar içinde.biz de çekirdek aile kös kös durduk.resmen gıpta ettim.keşke biz de ailecek gelseydik diye düşündüm.:31:

Davulun sesi uzaktan hos gelir..Her aile bir arada o kadar eglenmez emin ol.

Gitmek zorunda degilsin canım tatil kafa dinlemek icin yapılır sen simdiden kafanı yoruyorsun..

kızlar teşekkür ederim bana yardımcı olduğunuz için. eşimle konuştum ya araba kiralayalım dura kalka gideriz veya abinin arabayla bizi alsınlar gidelim diye. eşim de abisiyle konuştu, kaynım bizi arabasıyla alıp götürecekmiş:64: şu durumda yapmam gereken şey bazı arkadaşların da dediği gibi kızıma dikkat edip tatilin tadını çıkarmak. tekrar saolun hepiniz...

siz evet demişsiniz açın telefonu söyleyin niye bu kadar çekiniyorsunuz anlamadım :19: telefonu açın söyleyin gelemiyoruz biz k.bakma deyin.... 9 saatlik yolmuş çok bebeğim hiç durmuyor hatta biz kendi tatlimizi bu yüzden iptal ettik k. bakma deyin

ben olsam ya hiç gitmezdim ,yada gider çocoğu kayınvalideme çoğunlukla verir denize girer,havuza girer çıkardım,oda ğpişman olurduuu:))))

tekrar saolun yazan arkadaşlar. maalesef gidiyoruz artık dönüş yok. kayınım ile eltim gelip bizi arabayla alcaklarmış. buna da şükür. olmuyor işte gitmem demek. çocuğumu da onlardan birine asla emanet edemem. bir zararları olacağından değil, benim kızım da onların canı ama 4 senelik evliyiz, k.validem ilk kez 1 ay önce gittiğimde bana iyi davrandıyani beni pek istemiyorlardı, kayınım deseniz alkol problemi var, görümcemin biri eşinden ayrı ve kızı olmadığı için benim kızıma abartı sevgi gösterilerinde bulunuyor ve bazen psikolojisinin çok da normal olmadığını görüp endişeleniyorum. o yüzden güvenip de çocuğumu onlarla yalnız bırakamam. ben de kızımla eğlenirim artıkın, napalım:ssz: teşk. cevplar için...

Back