- Konu Sahibi zeyzey3428
-
ya evet şimdi kafam karıştı özellikle gömlek kollarını kazanlı ütüyle bile açamıyorum. önce bi servise yazdırıyım belki teknik bi sorundur. olmadı ilerde değişirimKayınvalidemin kurutma makineside arçelik ve cok buruşturuyor. Ayrıca burusykluğu zor düzeliyor. Bendeki Bosh ve cok memnunum çamaşır makinem 7 buçuk kiloluk kurutma 8 kiloluk olunca çok sıkışmamış oluyor bide. Kot pantolonlar acayip yumuşak oluyor. Gomlekler hem yumuşacık oluyor hemde ütüyü koymamla açılıyor. Evim de toz kıl tüğ kalmadı bu sayede oda cabası. Akşam montlarımızı yıkayıp sabah giyiyoruz . Bide bazı ayarları çok yüksek o yüksek ayara kurunca makina içinde çamaşır kurusa bile sıcak hava vermeye devam ediyor ve bu yüzden çok fazla burusuyor. En düşük ayara açıyorum zaten makina içinde nem ölçer sensörü var. Ben varsa süreyi nem gidene kadar uzatıyor. Mesela beyazlar için olan en yüksek ayarı değil 40 dk Ekspres olanı kullanıyorum. Zaten aşırı sıcağa alırsanız beyazlar zamanla grilesiyor. Bu arada ütüde kurutma makinesinin suyunu kullanıyorum hiç kreclenmiyor.
Ben o dönem alamadım annem allah razı olsun verdi. Ama alabilen herkese tavsiye ederim. Ama markaya dikkat edin.
Siz birde ayar kısmına dikkat edin. Bende ilk zamanlar beyazlar renkliler pamuklular olarak atıyorum. Ve çok burusuyor du. Şimdi Expres 40 herseyi o ayarda kurutuyorum. Ve bana bir guzelligide mesela silikon yastık yorgan yıkıyorum. Sonra birikmiş iki makina camaşırımı yıkıyorum yastıkları makina da çamaşırlar kurarken kurutma nin üstüne koyuyorum kup kuru oluyor. Yaz kış rahatlıkla yastık larımı kurutuyorum.ya evet şimdi kafam karıştı özellikle gömlek kollarını kazanlı ütüyle bile açamıyorum. önce bi servise yazdırıyım belki teknik bi sorundur. olmadı ilerde değişirim
Haydi hayırlısı inşallah olur :)bide öyle deniycem şimdi sırf meraktan çamaşır bulup attım makineye deniyim bi bakalım ne olucak
Evimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
bende çamaşır telini peteğin yanına koyuyorum 1,5 günde tam olarak kuru kalıyor acaba düşük devirdemi sıktırıyorsunuz. . Ben 1200 devirde sıktırıyorum çamaşırları
Hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsun, ben bi yumuşatıcı aldım baya baskın bi kokusu var belki o kokmasını engeller. Hatta bugün giydiğim üstte yumuşatıcı kokusu var parfüm sıkmaya bile gerek duymadım şaka gibi
Ben istanbulda yasiyorum havadan dolayi kisin o camasirlar kurumak bilmiyo malesef. Ben kuruyana kadar surekli yon degistiriyorum biraz daha kisa surede kuruyor...ama biraksam nerdeyse bi hafta kalacak ve hala nemli olacak.
bende evde kirutuyorm. kucuk parcalari camasirliga buyukleri petek ve kapilara asiyormEvimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
Bende 2 tane kalorifer kurutma askısı var ve çok memnunum.1 günde kuruyor çamaşırlar(petek sıcakken)
Evde çok güzel kokuyor:)
çıkmaz canım. ilk evlendiğim zaman bende bu sorundan muzdariptim kışın tüm çamaşırlarım kokardı. havalandırırdım parfüm sıkardım gitmezdi sinir oluyodum sonradan öğrendim çabuk kurumadığı için koktuğunu. bir daha hep peteklerin önüne serdim askılığı. kokunun gitmesi için yeniden yıkaman şart malesef
ben hep evin içinde kurutuyorum..daha hiç böyle koku olmadı..acaba çokmu ıslak kalıyoyor..makinede çok sıktırmıyor musun?
İlk kez olduğu için sanırım ev soğuktu çamaşırlar soğktu ondan koktu
balkonu çok küçük olan bir evim var ve ben yaz kış evde kurutuyorum. Şimdiye kadar hiç böyle bir şikayetim olmadı. Çok sıkışık asmışsınızdır belki yada oda havasız kalmış olabilir.
Çıkcaksa bir pantolon altı üstü yıkarım hemen.
Ama ilk kez ve sadece pantolon koktu
Aslında ilk astığımda havalandırdım ama 2 gündür havasız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?