Kışın evinde çamaşır kurutanlar...

valla bizim bütün giysiler beyazlar hariç. kurutma yüzünden aşırı yıpranıyor. renkleri bile matlasıyor her şeyi ütüler oldum. belki makınesıne göre değişiyodur ama bıraksalar balkona ip yapıp sallandırcam çamasırları

ben de aynı dertten muzdariptim arkadaşla .en son dayanamadım kurutma aldım,daha bir sefer deneme fırsatım oldu ama sanki yumuşatıcı kokusunu alamadım yine ben,dolap kuruluğunda kuruttum ondan mı acaba?ütü kuruluğunda bırakınca daha mı iyi oluyor ?

sizin kurutma makineniz ne marka ya da kurduktan sonra makinenin içinde çok mu bekletiyorsunuz. Ben de hiç böyle bir kırışıklık sorunu yok. Hatta 2 yaşındaki oğlumun kıyafetlerinin çoğunu ütüleme gereği bile kalmıyor. Dolap kuruluğu + programında kuruttuktan sonra çıkan sıcak çamaşırları elinizle düzeltip katlayınca çoğunun ütüleme ihtiyacı bile kalmıyor.

dolap kuruluğu ++ da kurutuyorum ben tamamen kuru çıkıyor. Sıcak sıcak katla koy çamaşırları mis gibi kokuyor dolapta ütüye bile gerek kalmıyor çoğu çamaşırda:)

dolap kuruluğu ++ da kurutuyorum ben tamamen kuru çıkıyor. Sıcak sıcak katla koy çamaşırları mis gibi kokuyor dolapta ütüye bile gerek kalmıyor çoğu çamaşırda:)
yok tamamen kurusun diye bende dolap kuruluğu yaptım,hemen çıkaramadım akşamında çıkarttım yumuşatıcı kokusu gitmişti sanki..neyse bu akşam bi daha deneyeyim bakalım

makinanızın markası ve modeli nedir bende kurutma makinesi almayı düşünüyorum ama hiç olumlu yorumlar almıyorum kimisi tüm kıyafetleri ( kotlar, eşofmanlar , penyeler vs.) bir arada kurutamazsın diyo kimisi kırıştırdığından yakınıyor kimisi faturadan yakınıyor tüm bu olumsuzluklar beni arafta bıraktı

serpiştir akşam odalara koltuk üstlerine. eski evimde nem vardı sanki 3-4 gün ıslak kalmış paspas bezi gibi kokuyodu kuruyana kadar. şimdi kurtuldum o dertten.

Artık biriktirmicem bu hafta biraç tembeldim çamaşr çıktıkça yıkardım bu hafta yıkamayınca koktuk dediler:)
sanırım o pantolunun kokusu çıkmaz dimi yeniden mi yıkasam

Olsa alırım da gerçekten yer yok herhangi biryer. Çamaşır makinem banyoda banyo dolabimle berabr

o nem kokusubi kere oluştuysa daha kaç yere yıkarsan yıka ne yumuşatıcı kullanırsan kullan geçmiyor.o yüzden iyice kurutmaya çalışmalısın

Artık biriktirmicem bu hafta biraç tembeldim çamaşr çıktıkça yıkardım bu hafta yıkamayınca koktuk dediler:)
sanırım o pantolunun kokusu çıkmaz dimi yeniden mi yıkasam
bende bi ara makinede unutuyordum. bas detarjanı yumusatıcıyı yıka koku kalmaz

o nem kokusubi kere oluştuysa daha kaç yere yıkarsan yıka ne yumuşatıcı kullanırsan kullan geçmiyor.o yüzden iyice kurutmaya çalışmalısın

gerçektenmi ay ben çıkar diye tahmin ediyorum akşam eve gidince peteği açıyım atıyım üstüne o zaman yazık olur yoksa. hep kalr mı diyorsun kurumazsa

arcelik benim makınem. hemen alıyorum içinden gömlek kolları inanırmısınız sankı utuyle mılyonlarca pile yapılmış şekilde çıkıyor. dolap kurulugunda cıkarıyorum. anlamadım şimdi yaaa :/

Ablamda arçelik aldı ama kullanmıyor hiç beğenmedi çok heves edip aldı ama çok kırıştırıyr

Benimkinin modeli Arçelik 2772 KT.Ben herşeyi birlikte kurutuyorum sorun olmuyor.Sadece renkliler ve beyazlar olarak ayrı. Onu da zaten yıkarken ayırıyorsun sorun olmuyor. Hatta benim çamaşır makinem 5 kiloluk kurutmam 8 kiloluk.O yüzden 2 makine çamaşırı yıkadıktan sonra bazen tek seferde kurutuyorum sorun olmuyor. Kırışıklık kuruduktan sonra makine de çok bekletirseniz oluyor. Hemen katlayamıyor ya da ütüleyemiyorsanız makineden çıkarıp serin bir yere o zaman kırışmıyor çok.Benim çevremde çok kullanan var herkes çok memnun hatta yakın bir arkadaşıma zorla aldırdım beni her gördüğünde dua ediyor:)

gerçektenmi ay ben çıkar diye tahmin ediyorum akşam eve gidince peteği açıyım atıyım üstüne o zaman yazık olur yoksa. hep kalr mı diyorsun kurumazsa
inatla kaç yıl yıkadım parfüm sıktım olmadı kazağı attım kurtuldum ancak.

benimki de Arçelik 2772 KT.Makine de mi bir sorun var acaba.Bir de ütü kuruluğunu deneyin isterseniz.O hafif nemli çıkarıyor belki onda böyle bişey yaşamazsınız.Ama benim eşim memur sürekli gölek giyiyor ve kurutuyorum hiç sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…