Kışın evinde çamaşır kurutanlar...

Ku

Kurutma mak çamaşırları yıpratığı söyleniyor sizce doğrumu?
Hayır yıpratmıyor. Tam tersine çamaşırlar daha diri özellikle havlular yumuşacık püfür püfür çıkıyor. Yumuşatıcı kokusu tamamen üstünde kaldığı için giyince de için açılıyor. Öyle pahalı bir şey almanıza da gerek yok. Ben Arçelik'in en uygun modelini aldım 700TL idi. Gayette memnunum. Haftada minimum 2 kere çalıştırıyorum aylık elektrik faturamda 10-15tl fark etti o da rahatlığı ve sağlıklı olması açısından hiç birşey değil.

Dısarsı soğuk içersi nemli olunca buhar yapıyor camlar..

Ben carsafları battaniyeleri kapılara asarım genelde..dıgerlerı banyoda askıda kurur,petek var orda..

kurutma makinesi tabiki alma bende var donlara kadar kırış kırış yapıyor. annem yumuşatıcı yerine elma sirkesi koyuyor. bu yumusatıcı kokuna çözüm olabilir. kapıların üstüne geceden as valla ben nevresimleri kazakları asıyorum. sabah toplarsın

Nevresimleri malesef kapıya asıyormda yumuşatıcı kokusu değil derdim tam tersi yumuşatıcı koksun istiyrm

Eviniz çok sıcak olmuyor sanırım olsa kokmasına fırsat vermeden hemen kuruyor
ben de evde kurutuyorum
kapılara serince çingene çadırı gibi oluyor

Eviniz çok sıcak olmuyor sanırım olsa kokmasına fırsat vermeden hemen kuruyor
ben de evde kurutuyorum
kapılara serince çingene çadırı gibi oluyor

Kaloriferi açmayrm ev sıcak olduğu için evin sıceklığı sadece bizi ısıtyr çamaşır için açmam lazım

Biz kuru havalarda illa dışarda havalandırıyoruz sonrasında kaloriferler ve kurutmalık ile idare ediyoruz ama tabi zor oluyor. Haftasonları gündüz 2 saat bile havalandırsanız kokmaz tamamen evde kurutmak çok zor olur.
Bizim kurutma makinemizde var, ama çamaşırları çok yıpratıyor kalın havluları çamaşırları bazen kurutuyoruz ama yıpranmış çamaşırlar yırtık bile çıkabiliyor hiç gerek yok.

Karşı değilim yerim yok.
Asılnda kurutmlı yıkama alıcaktım çok beğendiğim oldu ama annem aldımadı

Salonda ya da koridorda cok sık asmadan kuruturum. Kokmaz. Ayrica yumusatici kullanirsam dogal olanlarini aliyorum yoksa hic kullanmiyorum.

Sizlerde kullanirsaniz ekstra durulama yapin, gerçekten cok cok zararli, deterjan gibi.Tum hayat kimyasal oldu.

Benim balkonum yok. Kisin hep evde salonda kurutuyorum. Kalinlari petek ustune koyarım daha ince camasirlari yayarak seriyorum camasirliga salonda camin onune koyup camlari da bi kac saat açıyorum. Ancak oyle kuruyor koku olmadan

Eviniz rutubeli mi ? Bendr evde kurutuyorm fakat çok güzl kokuyor çamaşrlarm.hemencecik kuruyor.

Parfüm kullanmadığım için kullanıyrm yumuşatıcıyı ama kazaklarımda per.. kullanıorm

Nevresimleri malesef kapıya asıyormda yumuşatıcı kokusu değil derdim tam tersi yumuşatıcı koksun istiyrm
ben ymş konsantre kullanıyorum. beyazlarda her yer kokuyo ama renklilere fazla koymazsam kokmuyo. galiba düşükte yıkıyoruz diye canım

ben ymş konsantre kullanıyorum. beyazlarda her yer kokuyo ama renklilere fazla koymazsam kokmuyo. galiba düşükte yıkıyoruz diye canım

30 yad a40 da yıkarım. üstüne çıkmıyrm kıyafeetleri yıpratıyor üst derece. zaten en çok iç ler yıkanıor kazak ve pantolonları her zaman yıkamam

30 yad a40 da yıkarım. üstüne çıkmıyrm kıyafeetleri yıpratıyor üst derece. zaten en çok iç ler yıkanıor kazak ve pantolonları her zaman yıkamam
serpiştir akşam odalara koltuk üstlerine. eski evimde nem vardı sanki 3-4 gün ıslak kalmış paspas bezi gibi kokuyodu kuruyana kadar. şimdi kurtuldum o dertten.

Karşı değilim yerim yok.
Asılnda kurutmlı yıkama alıcaktım çok beğendiğim oldu ama annem aldımadı
Herhangi bir su giderine ihtiyacınız yok. Sadece fişe takıyorsun.o yüzden herhangi bir yere koyabilirsin.çamaşır makinasının üstüne de kuruluyor araya bir aparat konularak öyle kullanan arkadaşlarım var sorun olmuyormuş. Kurutmalı çamaşır makinelerinden hiç memnun değiller.Çok uzun sürüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…