- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Hayır yıpratmıyor. Tam tersine çamaşırlar daha diri özellikle havlular yumuşacık püfür püfür çıkıyor. Yumuşatıcı kokusu tamamen üstünde kaldığı için giyince de için açılıyor. Öyle pahalı bir şey almanıza da gerek yok. Ben Arçelik'in en uygun modelini aldım 700TL idi. Gayette memnunum. Haftada minimum 2 kere çalıştırıyorum aylık elektrik faturamda 10-15tl fark etti o da rahatlığı ve sağlıklı olması açısından hiç birşey değil.Ku
Kurutma mak çamaşırları yıpratığı söyleniyor sizce doğrumu?
Dısarsı soğuk içersi nemli olunca buhar yapıyor camlar..Kızlar benim de bi sorum var
Ben de evde kurutuyorum sabah uyandığımda camlarım nemlenmiş oluyor neden acaba
Önceden ahşaptı yine oluyor du
Bu sene pimapemin yine oluyor
Aşşagı inince bakıyorum tek benim camım öyle komşularda vs yok
kurutma makinesi tabiki alma bende var donlara kadar kırış kırış yapıyor. annem yumuşatıcı yerine elma sirkesi koyuyor. bu yumusatıcı kokuna çözüm olabilir. kapıların üstüne geceden as valla ben nevresimleri kazakları asıyorum. sabah toplarsınEvimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
kurutma makinesi tabiki alma bende var donlara kadar kırış kırış yapıyor. annem yumuşatıcı yerine elma sirkesi koyuyor. bu yumusatıcı kokuna çözüm olabilir. kapıların üstüne geceden as valla ben nevresimleri kazakları asıyorum. sabah toplarsın
Benim de derdim bu camasir kurutmak, makine alicam da evde yer yok.
Eviniz çok sıcak olmuyor sanırım olsa kokmasına fırsat vermeden hemen kuruyor
ben de evde kurutuyorum
kapılara serince çingene çadırı gibi oluyor
Benim anlamadığım neden kurutma makinasına karşısınız. Ben 5 yıldır kullanıyorum. çamaşır makinası bir ihtiyaçsa kurutma da aynı şekilde. Hem çamaşır kururken çıkan nemi ciğerlerinize doldurmuyorsunuz hem de çamaşırlarınız özellikle havlular püfür püfür çıkıyor.e fazla 2 saatte de çamaşırlar kuruyor ve kaldırıyorsunuz. Kurutma işlemi bittikten sonra haznesinde biriken suyu görseniz hemen gidip alırsınız neredeyse 1 kova su birikiyor bir makine çamaşırda evde kuruttuğunuzda o bir kova su ciğerlerinize gidiyor çok sağlıksız.
Evimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
Salonda ya da koridorda cok sık asmadan kuruturum. Kokmaz. Ayrica yumusatici kullanirsam dogal olanlarini aliyorum yoksa hic kullanmiyorum.
Sizlerde kullanirsaniz ekstra durulama yapin, gerçekten cok cok zararli, deterjan gibi.Tum hayat kimyasal oldu.
ben ymş konsantre kullanıyorum. beyazlarda her yer kokuyo ama renklilere fazla koymazsam kokmuyo. galiba düşükte yıkıyoruz diye canımNevresimleri malesef kapıya asıyormda yumuşatıcı kokusu değil derdim tam tersi yumuşatıcı koksun istiyrm
Eviniz rutubeli mi ? Bende evde kurutuyorum fakat çok güzel kokuyor çamaşrlarm.hemencecik kuruyor.
ben ymş konsantre kullanıyorum. beyazlarda her yer kokuyo ama renklilere fazla koymazsam kokmuyo. galiba düşükte yıkıyoruz diye canım
serpiştir akşam odalara koltuk üstlerine. eski evimde nem vardı sanki 3-4 gün ıslak kalmış paspas bezi gibi kokuyodu kuruyana kadar. şimdi kurtuldum o dertten.30 yad a40 da yıkarım. üstüne çıkmıyrm kıyafeetleri yıpratıyor üst derece. zaten en çok iç ler yıkanıor kazak ve pantolonları her zaman yıkamam
Herhangi bir su giderine ihtiyacınız yok. Sadece fişe takıyorsun.o yüzden herhangi bir yere koyabilirsin.çamaşır makinasının üstüne de kuruluyor araya bir aparat konularak öyle kullanan arkadaşlarım var sorun olmuyormuş. Kurutmalı çamaşır makinelerinden hiç memnun değiller.Çok uzun sürüyormuş.Karşı değilim yerim yok.
Asılnda kurutmlı yıkama alıcaktım çok beğendiğim oldu ama annem aldımadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?