• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışın evinde çamaşır kurutanlar...

dediğim gibi çok büyük ihtimalle kullanmadığın bir oda olduğu için havasız kalmıştır. 4 senedir bu şekilde kurutuyorum çamaşırlarımı hala kombi yanmıyor yani evlerin içi çok sıcak değil ama akşam topladım daha çamaşırlıktan mis gibiler. İmkanın varsa camları kelebek açıp kurutabilirsin yada kombiyi düşük derecede yakıp daha kolay kurutursun. Şimdi şu peteğe asılan küçük çamaşırlıklar var onlardan almayı düşünüyorum. Küçük parçaları daha kolay kurutur diye düşünüyorum :D

Bende ondan almak istiyorum.

Sizde kısa program yokmu bikere de öyle deneseniz. Ütü kuruluğu gerçekten nemli bırakıyor bendede
20141111_232151.jpg

Karmada kuruturum ben genelde dolap kurulugunu cok nadir kullaniyorum. Hepsini tek tek denesem mi. Beni cok zorluyo gercekten.

Karmada kuruturum ben genelde dolap kurulugunu cok nadir kullaniyorum. Hepsini tek tek denesem mi. Beni cok zorluyo gercekten.
Aynen birde gömlek 30 dk yı deneyin bu nem sensörü her kurutma makinasinda vardır diye tahmin ediyorum. Bende deneye deneye buldum ve herseyi o ayarda kurutuyorum. Yani benim çamaşır 40 dk da kurutmuyorsa tekrar kendini ayarlayıp zaman belirliyor. Ama ütü kuruluğu diyince makina nemli bırak diye komut alıyor. Bide makina tam soğuyana kadar açmıyorum hafif nem varsa bile o içerde ki kapalı sıcaklık nemi alıyor

Dün eve gittiğimde hemen petekleri açtım. pantolonumu kuruttum. Sonra katlayıp arasına dove un nar lı sabununukoydum sabah bi kalktım miss gibi kokuyor:) ütülerken de yumoş sıkıcam :)

Back