- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Evimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
kalın olanları kalorifer peteklerinin üzerinde kurutsan
ben ara koridorda peteğin önünde çamaşır kurutmalığında kurutuyorum geceden seriyorum o şekilde kuruyo koku falanda olmuyo
Benim balkonum kapalı, askıyı açıp orda kurutuyordum ancak havalar soğuduğu için evde kurutuyorum. Evin en güneş alan yeri salon penceresinin önü. Mecburen oraya seriyorum. (Demir çamaşır askılığı kurup oraya seriyorum) Rahat kuruyor, koku olmuyor.
Evimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
Kalinlari acarak ser. Tek askiya degil de 4-5 askiya yayarak ser.
Kışın hepimiz eve asiyoruz tatlım. Ben salonu kullanmıyorum mesela misafir gelmedikce. Oyüzden çamaşır kurulmasının açıyorum asiyorum salona bir iki günde kuruyor kokmuyorda
çok sık asma. yetmiyorsa bir çamaşırlık daha al. ben de 3 tane var . ancak yetiyor.
eşim ben oğluşum. doğacak bebeğimiz. evde çocuk olunca ve de doğum hazırlığı olunca çamaşır hiç bitmiyor cnaım.Oh maşallah kaç kişisiniz :)
Bana bir tane yetiyorda ilk kez oldu böyle hava soğuk ev soğuk koktu sanırım ıslak kalınca
Kurutma mak çamaşırları yıpratığı söyleniyor sizce doğrumu?Benim anlamadığım neden kurutma makinasına karşısınız. Ben 5 yıldır kullanıyorum. çamaşır makinası bir ihtiyaçsa kurutma da aynı şekilde. Hem çamaşır kururken çıkan nemi ciğerlerinize doldurmuyorsunuz hem de çamaşırlarınız özellikle havlular püfür püfür çıkıyor.e fazla 2 saatte de çamaşırlar kuruyor ve kaldırıyorsunuz. Kurutma işlemi bittikten sonra haznesinde biriken suyu görseniz hemen gidip alırsınız neredeyse 1 kova su birikiyor bir makine çamaşırda evde kuruttuğunuzda o bir kova su ciğerlerinize gidiyor çok sağlıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?