Kışın evinde çamaşır kurutanlar...

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Evimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.

Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.

Kuruttuğunuz yerin camını ara ara açın havalansın. Bide birbirine çok yakın asmayın.

Benim balkonum kapalı, askıyı açıp orda kurutuyordum ancak havalar soğuduğu için evde kurutuyorum. Evin en güneş alan yeri salon penceresinin önü. Mecburen oraya seriyorum. (Demir çamaşır askılığı kurup oraya seriyorum) Rahat kuruyor, koku olmuyor.

ben ara koridorda peteğin önünde çamaşır kurutmalığında kurutuyorum geceden seriyorum o şekilde kuruyo koku falanda olmuyo

Benim koridorda peteğim yok salonda kurutuyorum ama şuan petekleri açmamıştım evim sıcak diye yakın zamandır oluyor zaten ıslak kalıyo nemli olarak sanırım yeniden yakayıp bu sefer petek açarak kurutmam lazım

benimde çekasta çamaşırlarım ama kalınlar kurumayınca böyle bi sorun oldu

Kışın hepimiz eve asiyoruz tatlım. Ben salonu kullanmıyorum mesela misafir gelmedikce. Oyüzden çamaşır kurulmasının açıyorum asiyorum salona bir iki günde kuruyor kokmuyorda

çok sık asma. yetmiyorsa bir çamaşırlık daha al. ben de 3 tane var . ancak yetiyor.

Kışın hepimiz eve asiyoruz tatlım. Ben salonu kullanmıyorum mesela misafir gelmedikce. Oyüzden çamaşır kurulmasının açıyorum asiyorum salona bir iki günde kuruyor kokmuyorda

Benimde salon da ama evde olmadığım için cam açamam

çok sık asma. yetmiyorsa bir çamaşırlık daha al. ben de 3 tane var . ancak yetiyor.

Oh maşallah kaç kişisiniz :)
Bana bir tane yetiyorda ilk kez oldu böyle hava soğuk ev soğuk koktu sanırım ıslak kalınca

Oh maşallah kaç kişisiniz :)
Bana bir tane yetiyorda ilk kez oldu böyle hava soğuk ev soğuk koktu sanırım ıslak kalınca
eşim ben oğluşum. doğacak bebeğimiz. evde çocuk olunca ve de doğum hazırlığı olunca çamaşır hiç bitmiyor cnaım.

Bende salonda kurutuyorum çamaşırlıkta tabii yumuşatıcı kokusu filan oluyor ama çamaşırlarım hemen de kuruyor yani sorun da olmuyor bazı kalın kurumak bilmeyen şeyleri peteğe koyuyorum merkezi sistem bizim her yer yanıyor onunda etkisi olabilir ama yapacak bir şey yok balkonum kapalı ama soğukta orada hiç kurumuyor.

Benim anlamadığım neden kurutma makinasına karşısınız. Ben 5 yıldır kullanıyorum. çamaşır makinası bir ihtiyaçsa kurutma da aynı şekilde. Hem çamaşır kururken çıkan nemi ciğerlerinize doldurmuyorsunuz hem de çamaşırlarınız özellikle havlular püfür püfür çıkıyor.e fazla 2 saatte de çamaşırlar kuruyor ve kaldırıyorsunuz. Kurutma işlemi bittikten sonra haznesinde biriken suyu görseniz hemen gidip alırsınız neredeyse 1 kova su birikiyor bir makine çamaşırda evde kuruttuğunuzda o bir kova su ciğerlerinize gidiyor çok sağlıksız.

Kızlar benim de bi sorum var
Ben de evde kurutuyorum sabah uyandığımda camlarım nemlenmiş oluyor neden acaba
Önceden ahşaptı yine oluyor du
Bu sene pimapemin yine oluyor
Aşşagı inince bakıyorum tek benim camım öyle komşularda vs yok

Ku
Kurutma mak çamaşırları yıpratığı söyleniyor sizce doğrumu?

ben kaloriferin önünde kurutuyorum hiç böyle bi sorun yaşamadım kalın seriyosan belki ondandır açarak ser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…