- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
inatla kaç yıl yıkadım parfüm sıktım olmadı kazağı attım kurtuldum ancak.
inşallah çıkar ama dikkat etmen lazım kuruturken yoksa güzelim kıyafetler giyilmez oluyor.Bizimki pantolon eğer onu atmam gerekirse atamam eşimin en sevdiği hiç çıkarmadığı pantolonu hemen kurutmam lazımyum. filan sıkarım ütülerken
inşallah çıkar ama dikkat etmen lazım kuruturken yoksa güzelim kıyafetler giyilmez oluyor.
o kadarda değil ama aynı çamaşır hep geç kurutulunca kokuyor en iyisi makine almak galiba.çam makinam bozulsun diye uğraşıyorum yerine kurutmalı alıcam artıkKorktmaakşam eve gidip hemen kurutcam
ya konu dışı ama bizim evde sürekli çamaşır yıkanıyor sanki sürekli kurutma telinde odanın köşesinde çamaşırlar seriliyo ev çok dağınık görünüyo sinir etti beni
o kadarda değil ama aynı çamaşır hep geç kurutulunca kokuyor en iyisi makine almak galiba.çam makinam bozulsun diye uğraşıyorum yerine kurutmalı alıcam artık
evet evet hiç o çamaşır yığınından kurtulamıyorumKonuyla ilgili merak etme ya yıkanır ya katlıbi şekilde ütü bekler ya banyodadır giydikçe çıkarlar :)
evet evet hiç o çamaşır yığınından kurtulamıyorum
Kırış kırış mı yapıyor?kurutma makinesi tabiki alma bende var donlara kadar kırış kırış yapıyor. annem yumuşatıcı yerine elma sirkesi koyuyor. bu yumusatıcı kokuna çözüm olabilir. kapıların üstüne geceden as valla ben nevresimleri kazakları asıyorum. sabah toplarsın
Bende 2 tane kalorifer kurutma askısı var ve çok memnunum.1 günde kuruyor çamaşırlar(petek sıcakken)Aa evet aslında kalorifer askıları var deneyebilirm :)
Evimin konumu nedeniyle çamaşırları evde kurutmak zorundayım. Fakat renkli çamaşırlar kurumak bilmiyor ve bir süre sonra yumuşatıcı ve deterjan kokusu gidip yerini sanki ıslak kalmış bez kokusuna bırakıyor. Bu koku kalın çamaşırlarda oluyor. Başına gelen ve çözümü olan var mı.
Not: Kurutma makinesi al, evinde kurutma demeyin lütfen.
Artık biriktirmicem bu hafta biraç tembeldim çamaşr çıktıkça yıkardım bu hafta yıkamayınca koktuk dediler:)
sanırım o pantolunun kokusu çıkmaz dimi yeniden mi yıkasam
Kayınvalidemin kurutma makineside arçelik ve cok buruşturuyor. Ayrıca burusykluğu zor düzeliyor. Bendeki Bosh ve cok memnunum çamaşır makinem 7 buçuk kiloluk kurutma 8 kiloluk olunca çok sıkışmamış oluyor bide. Kot pantolonlar acayip yumuşak oluyor. Gomlekler hem yumuşacık oluyor hemde ütüyü koymamla açılıyor. Evim de toz kıl tüğ kalmadı bu sayede oda cabası. Akşam montlarımızı yıkayıp sabah giyiyoruz . Bide bazı ayarları çok yüksek o yüksek ayara kurunca makina içinde çamaşır kurusa bile sıcak hava vermeye devam ediyor ve bu yüzden çok fazla burusuyor. En düşük ayara açıyorum zaten makina içinde nem ölçer sensörü var. Nen varsa süreyi nem gidene kadar uzatıyor. Mesela beyazlar için olan en yüksek ayarı değil 40 dk Ekspres olanı kullanıyorum. Zaten aşırı sıcağa alırsanız beyazlar zamanla grilesiyor. Bu arada ütüde kurutma makinesinin suyunu kullanıyorum hiç kreclenmiyor.arcelik benim makınem. hemen alıyorum içinden gömlek kolları inanırmısınız sankı utuyle mılyonlarca pile yapılmış şekilde çıkıyor. dolap kurulugunda cıkarıyorum. anlamadım şimdi yaaa :/
gerçektenmi ay ben çıkar diye tahmin ediyorum akşam eve gidince peteği açıyım atıyım üstüne o zaman yazık olur yoksa. hep kalr mı diyorsun kurumazsa
bide öyle deniycem şimdi sırf meraktan çamaşır bulup attım makineye deniyim bi bakalım ne olucakbenimki de Arçelik 2772 KT.Makine de mi bir sorun var acaba.Bir de ütü kuruluğunu deneyin isterseniz.O hafif nemli çıkarıyor belki onda böyle bişey yaşamazsınız.Ama benim eşim memur sürekli gölek giyiyor ve kurutuyorum hiç sorun olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?