Kışın Deepfreezde, Derin Dondurucuda Saklanan Gıdalar, Kışa Hazırlık

Bisi sorucam hepsini okuyamadim ama dolmalik biber
nasl kurutuyosunuz merak.ettim ilk kez duydum
bi de kuru sogan saklamasi icin kucuk kap bulamazsak
pisirmelik kadar kavurup posetlesekte olurmu
her yerde kurutulmaz dye biliom bi de saklamayi nasil yapionuz ?

Son düzenleme:

Ben çiğden buzdolabı poşetlerine koyup saklıyorum, çok da güzel oluyor.

ben arcelik aldım bin liraya
diğer beyaz eşyalarımda arçelik olduğu için tercih ettim hangisi daha iyi bilemiyorum ki

Sanırım uygun fiyata almışsn ben Bosch ta fiyatlara baktım çekmecesi olanı binbesyüz dü ama güzeldi
Neyse artık bu yıl buzdolabına azar azar en gereklileri koyarım.

*Salatalık rendelenip derin dondurucuya kaldırılıyormus denemek istiyorum.Deneyen varmı,memnun kalan?
.
canım ben cok memnun kaldım salatalık rendesinden ama bu sene farklı olsun diye küçük küçük minicik dograyıp koydum..
bide eğer koymadan önce suyunu sıkarsan iiyi olur

nasl koydn aceba bnde bşeyler yapmak istyrm kış içn
canım neyi soruyosan yardımcı olmaya calısayım sanırım arkadaş görmedi mesajını

yaaa kızlar turşu için bişey yazmıyomusunuz:? bu yıl turşu işi bende kayınvalidem yok. ama tuzunu sirkesini ayarlayamamaktan korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz:? bu arada 2 kğ lık şişelere yapmayı düşünüyorum.

salatalığın tadında değişiklik olmuyomu görünümünde falan

bende bu sene ilk defa kendim yaptım kaynatma seklinde domates biberi diyolar kapyanın yuvarlagı ondan yaptım
birazda salatalık tursusu ama nasıl olacagını bilmediğim için tarif versemde yararı olurmu bilmiyorum acıkcası:44:
salatalığın tadında değişiklik olmuyomu görünümünde falan
görüntüde tadda değişiklik olmuyo canım ama cıkarınca ben buzdalobaının normal kısmında cözdürüyorum sonra hemen cacık için koyuyorum

kaynatma nasıl oluyo canm hiç duymamştım
1 bucuk litre kaynayan suya 1 litreden biraz az 700 ml litre kadar sirke 3 yk kasıgın toruklu tuz 2 yk şeker ve 1 tatlı kaşıgı limon tuzu koyup bunu kaynatıyosun kaynayınca içerisine biber veya salatalık ne istersen onu ekleyip hafif ama çok hafif yumusayıp rengi değişince tursu kavanozuna alıp üzerine o sıcak sudan koyup ağzını sıkıca kapatıp 1 ay kadar bekliyosun sonra afiyet olsun
normalde arkadaşlarım kv filan yapardıama ben bu sene ilk kez kendim onların ölçüsüyle yaptım umarım güzel olur cok farklı bir lezzeti var

güzel olacağı belli bişyde banm kocam bunu yermi o biraz muallak o böyle kütür kütr suyu dupturu vede bol karışık turşu istiyor

güzel olacağı belli bişyde banm kocam bunu yermi o biraz muallak o böyle kütür kütr suyu dupturu vede bol karışık turşu istiyor
o zaman sadece tuzlu ve az sirkeli bişey yapacaksın canım benim kocamda küçük sivri acı biber tursusu dısında hiç bi tursu yemediği içn ben rahatım keyfime göre yapıyom

niyee kiz ben ilk kez patlican kizartip koyduydum yaaaaaaaa

canm biberleri ince ince dilip koyabilirsin kavurmayı deneme hem yemeklerde kullanamıyorsun hemde vıcık vıcık acayip bişey oluyr ama dilip koydugun zaman hem kızartıyorsun ve yemeklerde kullanabilirsin

haklısın tatlım ya BEN BU İŞİ YAPARIM:))

işte bu kadar canm önce kendine güven..
valla ben 2 yılı gecti evliliğim ilk defa busene kendi evimde olucam ve kendim yapıyorum hazırlıkları oyüzden hem hevesli hem düşünceliyim...
hevesliyim değişik seyler yapmak istiyorum düşünceliyim değişik yapacaklarımı ilk defa yapacagım o yüzden belki olmazsa israf olmasın diye az az yapıp düşünceli davranıyorum..
ama kendime güvenim var yaparım yapamasamda bir yapamam iki yapamam ama eninde sonunda alışır yaparım
bence sadece ben değil hepimiz yaparız

EVET CANM YA ama bana önerebilceğin başka şeyler var mı ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım sana:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…