Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Size bir şey danışmak istiyorum. Ben bir genç kızım. Aydın taraflarında bir yazlığımız var. İfşa olmamak için net yerini yazmıyorum. Her neyse hani yazlık gibi yerlerde arkadaş grupları olur ya. Benim de öyle bir arkadaş grubum var. Bizim oralarda Haziran sonuna doğru özel konser gibi şeyler olur. Kimi sanatçılar gelir vs. Haliyle alkol de alınıyor orada. Bu arada en ufak bir kötü niyetim yok lütfen konum dine çekilmesin. İşte biz de arkadaşlarımla orada alkol alıyoruz. Geçen sene ben biraz fazla kaçırmışım yüksek sesle bağırıp gülmüşüm filan. Bizim grubun lideri gibi bir arkadaş var adı Melisa olsun. Yaşça en kıdemli en büyük aramızda. ( Büyük derken çok değil. Mesela benden yalnızca 1 yaş büyük) Her neyse geçen sene bana dedi (Adım Aysun olsun) Aysun sen bundan sonra içmeyeceksin. O kadar bağırdın çağırdın bizi rezil ettin dedi. Bu sefer ondan etkilenen diğer arkadaşlarım da evet Aysun sen içme kendini kaybediyorsun dediler. Ki alakası yok. Mesela bizim gruptan bir arkadaş bir kere alkol alıp kendini arabanın altına atmaya kalktı. Yine başka bir arkadaş kendini kaybedip Melisa'nın telefonunu suya attı. Melisa onlara hiçbir şey demiyor. Beni sakin buluyor sanırım.Geçen sene onların dırdıları yüzünden herkes alkol alırken ben öyle oturdum. Kendime yediremiyorum.Koskoca insanım. Ailem bile bana karışmıyor. Mesele alkol meselesi de değil,hür irademe yapılan engelleme. Şimdi yine parti olacak. Yazlığa gitmeme az kaldı. Onlara nasıl bir tutum sergilemeliyim? ( Bu arada Ramazan'da içmiyorum konuyu oraya çekmezseniz sevinirim,dediğim gibi Haziran sonlarından bahsediyorum.) Bana vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler.