- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi Expectation393
-
Aslına bakarsanız o gün sarhoş da değildım,heyecana gelip bağırıp güldüm. Yaptıklarımın hepsini hatırlıyorum yani. Ama benim kabullenemediğim şu. Çok örnek var mesela aramızdan bir arkadaş erkek arkadaşıyla kavga etti yol ortasında. Ama ne kavga... Çok affedersiniz küfürler havada uçuşuyordu. Arkadaş sinirden kendini yerlere attı. Ve tüm belde bizi izledi. Sonra ne oldu biliyor musunuz? O arkadaşa hiçbir şey demediler. Benim yaptığım bir şeyi ise temcit pilavı gibi ısıtıp isitip önüme koyuyorlar.Atma zaten, onlar da aman aysunun hür iradesini gasp edelim demiyorlar demek ki farkına varmadan pisleşmişsin. Grupta bir tek sen bağırıp etrafı rahatsız edersen tüm grubun adı çıkar herkes de rahatsız olur. Ölçülü kullan, 1 taneyi geçme mesela, demek ki dayanıksızsın
Çok eski arkadaşlarım. Ailelerimiz filan da tanışıyorlar. Kolay değil hemen öyle yeni arkadaş bulmak.Hala ısrarla bunlarla takılıyorsun.
Normal bi grup değiller anlaşılan.
Gerekirse yazlığa bi arkadaşını davet et ya da tek takıl böyle enerji emici ayrımcı insanlarla takılmaktan iyidir.
Hayır,kendi adına konuşursam 20'ye gireceğim az bir zaman sonra.Yaşlar 15 heralde
Hayır,kendi adına konuşursam 20'ye gireceğim az bir zaman sonra.
Nasıl yani tam anlayamadım. Biraz açsanız :)Bir genç kız, asla kendini kaybedecek kadar çok içmez. İllaki içerim diyorsan bunu sakın unutma.
Nasıl yani tam anlayamadım. Biraz açsanız :)
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Dediğim gibi bizim grupta alkol alip öyle rezillikler yapanlar var ki. Ben sadece ama sadece bir kez gülüp bagirdim diye bunu söylüyorlar. Onlarin yaptiklarinin hicbirini yapmadim ben. Duyan da insanlara bicak çektim sanar. Öyle abarttilar ki.Yahu bana bi arkadasim sen bundan sonra icmeyeceksi dese hadi len ordan derim
Ama cidden dagitip etrafa rahatsizlik veriyorsam kendim icmeyi birakirim zaten
Bide dip not : kendimi bildim bileli icerim , ama icmeyi bilmeyen insanla arkadaslik yapmam , kendinizi bi dis gozle inceleyin bakalim gercektrn rahatsizlik veriyor musunuz etrafa
Ses cikarmadigim icin mi başkalarininkini görmezden gelip bana karişıyorlar sizce?E sesinizi çıkarın. Bi daha öyle bi şey derse "sen bana karışamazsın" diyeceksiniz hepsi bu. Arkadaşlık, dostluk da bir yere kadar kimse kusura bakmasın. Arkadaşın arkadaşa saygısı olur, yönetmeye kalkmaz. Çok fazla,gereksizce değer veriyorsunuz bence.
Ses cikarmadigim icin mi başkalarininkini görmezden gelip bana karişıyorlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?