Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Özgüven eksikliğinden kaynaklı galiba: (Bence dusunmen gereken alkol degil dusunmen gereken ben alkol kullanacak yasa gelmeme ragmen neden olgun dusunemeyip boyle sacma bir konuyu dert ediniyorum...
Enerjileri daha iyi tutuyor demek ki ben böyle arkadaşlık ilişkilerinde kıyaslamayı doğru bulmuyorum herkesin yeri başkadır siz de kendi yerinizi görmüş oldunuz o olayla bundan sonra tavrınızı ona göre alırsınızBen de şunu merak ediyorum içimizden bir arkadaş sarhoş olup Melisa'nın telefonunu suya düşürdü. Ve inanır mısınız Melisa ona hiçbir şey demedi. Demek ki sorun bende. İnsanlara kendimi ezdiriyorum ahh ah.
Ben de merak etmiştim bunu :)estağfurullah bu mereti tam olarak nereleriyle içtiklerini sorabilir miyim acaba
Tabii ki demezdim. Demedim de zaten hiçbir zaman.Sürü psikolojisi anladim... Sakin olabilirsin demek istedigim gercek bir arkadaslik baginiz varsa senin sakinkende afedersin deliykende yaninda olur sen onlar icip bagirinca rezil olsan cikipta dermiydin icmeyin rezil oluyoruz?
Elbette zorunda değil. Ama dediğim gibi benim yaptığım en fazla sey gülüp bagırmakti.Diger arkadaşlar gibi anormal hareketler sergilemedim.Bizim arkadaş grubunda da vardı senin gibi bir tip. Alkol alınca kaçacak yer arardık. Keyiflenmek için değil sarhoş olmak için içerdi.
O anlarda nasıl olduğunu kestiremezsin. Sarhoşken kimse seni taşımak zorunda değil mesela.
O halde sen onlari arkadas goruyorsun onlar seni pekte arkadas gibi gormuyorlar. Yapma bunu kendine kimse icin kisitlama kendini ve uzerinde hakimiyet kurmalarina izin verme. Cunku arkadaslik boyle bir sey degil.Tabii ki demezdim. Demedim de zaten hiçbir zaman.
Son vurgu olmadı.. Kızcağız ne guzel yazmıştı oysa!Kaldıramıyorsanız içmeyin. Belli ki hepinizi çarpıyor. Karşılıklı olarak birbirinizi küçük düşürüyorsunuz.
Bir lider seçip onun aklıma göre hareket etmek nedir? Parti mi kamp mi belli değil. Ben olsam bunlarla görüşmem bile. Anneniz babanız sanki sen içme sen yeme diyor. Sen bilirkişi misin sen uzman mısın diye yapıştırın lafı gitsin..
Ayrıca isterseniz ramazan ayında için. Sizin kararınız. Kimsenin sizi yönetmeye hakkı yok. Tabii çevreye zarar vermiyorsanız.
Son vurgu olmadı.. Kızcağız ne guzel yazmıştı oysa!
Hımm.. Bende rahatsızlık duydumKimsenin dinine, inanışına karışmaya hakkımız yok. Hepimiz kendimizden sorumluyuz. Eleştiri alacağım diye korkmuş rahatsiz oldum.
Atma zaten, onlar da aman aysunun hür iradesini gasp edelim demiyorlar demek ki farkına varmadan pisleşmişsin. Grupta bir tek sen bağırıp etrafı rahatsız edersen tüm grubun adı çıkar herkes de rahatsız olur. Ölçülü kullan, 1 taneyi geçme mesela, demek ki dayanıksızsınAma bayağı eski arkadaşlarım bunlar. Birden silip atamam ki.
Koskoca insanAynen öyle. Koskoca insanım .Ki benim kimseye zarar vermişliğim yok. Dediğim gibi diğer arkadaşlar alkol alınca neler neler yapıyorlar. Onlara ses çıkaran kimse yok.
Hayir hayatindaki onem sirasi ile sikinti benceÖzgüven eksikliğinden kaynaklı galiba: (
Tabii ki başkasının kendini kaybetmesi beni haklı çıkarmaz fakat benim takıldığım nokta şu. Onlara niye kimse bir şey demiyor? O kendini yola atan arkadaş ölebilirdi. Benim yaptığımla kıyaslanamaz bu. Ve inanır mısınız onlara hiçbir şey demediler. Rezil olmaksa mesele,içimizdeki arkadaşlar yüzünden kaç kere rezil olduk. Alkol alınca kavga mı etmediler vs.Kızlar haklı. Kendini kaybedecek kadar içip içinde bulunduğun grubu küçük düşürüyorsan, millet senin arkanı toplamak zorunda kalıyorsa gayet de yanlarındayken alkolünün miktarına laf söyleme hakkına sahipler. Başkasının alkollü haliyle kendini yola atması falan seni haklı çıkarmaz, üzgünüm.
Ben de severim çıkıp gerek yalnız, gerek arkadaşlarla alkol almayı. Ama yanımda içkiyi senin gibi fazla fazla içip bizi rezil eden biri olsa bir daha asla onunla içmeye gitmem. Kim olsa istemez. Bir laf vardır, "içkiyi ağzınla içmek"... İnsan kendini bilip topluluk içinde kendini kaybetmeyecek bilinçte olmlalı. Sende eksik olan bu. Bunun da kişiliği kaybetmek ile bir alakası yok. Arkadaşlarına tavır alacak veya konuşacak bir durumda değilsin. Bu şekilde davranmak istiyorsan arkadaşlarından ayrı takılmayı önerirsin. Hayır diyeceklerini sanmıyorum. iyi eğlenceler
Yok sorun alkol alıp almamak değil. Benim kendi isteğimle alkol almak istemediğim de olur. Ama başkaları tarafından yönlendirilmeyi kabullenemiyorum.Hayir hayatindaki onem sirasi ile sikinti bence
Alkol iyi birsey degil. Dini acidan demiyorum saglik acisindan. Yeni trend de (cok sukur) bu yonde. Saglikli yasam.
Ayrica herkesin yaptigini yapmali misin? Farkli ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?