Kişiliğimi Hiçe Saymak Değil Mi Bu?

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Size bir şey danışmak istiyorum. Ben bir genç kızım. Aydın taraflarında bir yazlığımız var. İfşa olmamak için net yerini yazmıyorum. Her neyse hani yazlık gibi yerlerde arkadaş grupları olur ya. Benim de öyle bir arkadaş grubum var. Bizim oralarda Haziran sonuna doğru özel konser gibi şeyler olur. Kimi sanatçılar gelir vs. Haliyle alkol de alınıyor orada. Bu arada en ufak bir kötü niyetim yok lütfen konum dine çekilmesin. İşte biz de arkadaşlarımla orada alkol alıyoruz. Geçen sene ben biraz fazla kaçırmışım yüksek sesle bağırıp gülmüşüm filan. Bizim grubun lideri gibi bir arkadaş var adı Melisa olsun. Yaşça en kıdemli en büyük aramızda. ( Büyük derken çok değil. Mesela benden yalnızca 1 yaş büyük) Her neyse geçen sene bana dedi (Adım Aysun olsun) Aysun sen bundan sonra içmeyeceksin. O kadar bağırdın çağırdın bizi rezil ettin dedi. Bu sefer ondan etkilenen diğer arkadaşlarım da evet Aysun sen içme kendini kaybediyorsun dediler. Ki alakası yok. Mesela bizim gruptan bir arkadaş bir kere alkol alıp kendini arabanın altına atmaya kalktı. Yine başka bir arkadaş kendini kaybedip Melisa'nın telefonunu suya attı. Melisa onlara hiçbir şey demiyor. Beni sakin buluyor sanırım.Geçen sene onların dırdıları yüzünden herkes alkol alırken ben öyle oturdum. Kendime yediremiyorum.Koskoca insanım. Ailem bile bana karışmıyor. Mesele alkol meselesi de değil,hür irademe yapılan engelleme. Şimdi yine parti olacak. Yazlığa gitmeme az kaldı. Onlara nasıl bir tutum sergilemeliyim? ( Bu arada Ramazan'da içmiyorum konuyu oraya çekmezseniz sevinirim,dediğim gibi Haziran sonlarından bahsediyorum.) Bana vereceğiniz fikirler için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Eğer kötü niyetle söylediklerini düşünüyorsan görüşme olsun bitsin.Ama her arkadaş grubunda böyle sohbetler olur,dert etme .)

Siz istediğiniz gibi davranmakta özgür olmalısınız.
Eğer istemiyorlarsa sizle görüşmezler, bu kadar basit.
Ne o öyle kulla gibi sen yap, sen içme, o gitmesin falan.
Ben olsam yalnız takılırım daha iyi.
Aynen öyle. Koskoca insanım .Ki benim kimseye zarar vermişliğim yok. Dediğim gibi diğer arkadaşlar alkol alınca neler neler yapıyorlar. Onlara ses çıkaran kimse yok.

Belki sarhoş olduğunuz için hatırlamadığınız bir takım hareketler yapmış olabilirmisiniz ki? Biliyorum o festivali komple tüm şehir orada oluyor çünkü muhabbeti sürer festivalden günler sonra bile... Art niyetli olduklarını düşünüyorsanız açık açık konuşun derim ama alacağınız alkol limitini belirlemek size düşer gerçeğini değiştirmez bu

Yok bir kişi vermiyor ama Melisa öyle deyince öbürleri de evet öyle diyorlar. Beni sakin görüyorlar sanırım.

Yok başka hareketler yapmadım. Hatırlıyorum zaten yaptıklarımı. Biraz gaza gelip gülüp bağırdım. En fazla yaptığım şey bu.

Yok başka hareketler yapmadım. Hatırlıyorum zaten yaptıklarımı. Biraz gaza gelip gülüp bağırdım. En fazla yaptığım şey bu.
E festivaller neden varmış acaba? gülersin, bağırırsın... Benimde heeer şeyimi eleştiren 2 tane arkadaşım vardı valla bir küstük nasıl rahatladım anlatamam ne anlıyorlar merak ederim insanları gütmeye çalışmaktan...

Kızın liderliğini kabul ederek 1-0 yenik başlamışsınız zaten.
Ama hep içmiyorsan zaten anın tadını çıkar, oralara odaklanma.
Dediğim gibi sadece içme meselesi de değil bu. Ama benim hareketlerim neden başka biri tarafından yönlendiriliyor? Çok kızıyorum kendime.

Ben de şunu merak ediyorum içimizden bir arkadaş sarhoş olup Melisa'nın telefonunu suya düşürdü. Ve inanır mısınız Melisa ona hiçbir şey demedi. Demek ki sorun bende. İnsanlara kendimi ezdiriyorum ahh ah.

Bence dusunmen gereken alkol degil dusunmen gereken ben alkol kullanacak yasa gelmeme ragmen neden olgun dusunemeyip boyle sacma bir konuyu dert ediniyorum...

Yok bir kişi vermiyor ama Melisa öyle deyince öbürleri de evet öyle diyorlar. Beni sakin görüyorlar sanırım.
Sürü psikolojisi anladim... Sakin olabilirsin demek istedigim gercek bir arkadaslik baginiz varsa senin sakinkende afedersin deliykende yaninda olur sen onlar icip bagirinca rezil olsan cikipta dermiydin icmeyin rezil oluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…