Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Ama bayağı eski arkadaşlarım bunlar. Birden silip atamam ki.Eğer kötü niyetle söylediklerini düşünüyorsan görüşme olsun bitsin.Ama her arkadaş grubunda böyle sohbetler olur,dert etme .)
o zaman böyle söylemenize kırıldım diye açık açık konuş,ben kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum her arkadaş ortamında olur bunlar büyütmemeye çalış kafanda.Ama bayağı eski arkadaşlarım bunlar. Birden silip atamam ki.
Aynen öyle. Koskoca insanım .Ki benim kimseye zarar vermişliğim yok. Dediğim gibi diğer arkadaşlar alkol alınca neler neler yapıyorlar. Onlara ses çıkaran kimse yok.Siz istediğiniz gibi davranmakta özgür olmalısınız.
Eğer istemiyorlarsa sizle görüşmezler, bu kadar basit.
Ne o öyle kulla gibi sen yap, sen içme, o gitmesin falan.
Ben olsam yalnız takılırım daha iyi.
Ama benimki onların yanında en tehlikesiz olanı. Bir kere oldu sadece zaten.Sanki en iyisi hepinizin icmemesibiri bagrir cagirir,biri kendini arabanin altina atar..oha yani
Yok bir kişi vermiyor ama Melisa öyle deyince öbürleri de evet öyle diyorlar. Beni sakin görüyorlar sanırım.Arkadas grubunuzun kararlarını bir kişi verip diğerleride ona mi uyuyor ? Arkadaş grubunuzu pek normal göremedim. Içersin dağıtırsın bağırırsın rezilde olursun bunlar olabilecek şeyler. Arkadaşlarįn seni her halinle kabul etmiyorlarsa nasıl arkadaş onlar ?
Yok başka hareketler yapmadım. Hatırlıyorum zaten yaptıklarımı. Biraz gaza gelip gülüp bağırdım. En fazla yaptığım şey bu.Belki sarhoş olduğunuz için hatırlamadığınız bir takım hareketler yapmış olabilirmisiniz ki? Biliyorum o festivali komple tüm şehir orada oluyor çünkü muhabbeti sürer festivalden günler sonra bile... Art niyetli olduklarını düşünüyorsanız açık açık konuşun derim ama alacağınız alkol limitini belirlemek size düşer gerçeğini değiştirmez bu
E festivaller neden varmış acaba? gülersin, bağırırsın... Benimde heeer şeyimi eleştiren 2 tane arkadaşım vardı valla bir küstük nasıl rahatladım anlatamam ne anlıyorlar merak ederim insanları gütmeye çalışmaktan...Yok başka hareketler yapmadım. Hatırlıyorum zaten yaptıklarımı. Biraz gaza gelip gülüp bağırdım. En fazla yaptığım şey bu.
Dediğim gibi sadece içme meselesi de değil bu. Ama benim hareketlerim neden başka biri tarafından yönlendiriliyor? Çok kızıyorum kendime.Kızın liderliğini kabul ederek 1-0 yenik başlamışsınız zaten.
Ama hep içmiyorsan zaten anın tadını çıkar, oralara odaklanma.
Ben de şunu merak ediyorum içimizden bir arkadaş sarhoş olup Melisa'nın telefonunu suya düşürdü. Ve inanır mısınız Melisa ona hiçbir şey demedi. Demek ki sorun bende. İnsanlara kendimi ezdiriyorum ahh ah.E festivaller neden varmış acaba? gülersin, bağırırsın... Benimde heeer şeyimi eleştiren 2 tane arkadaşım vardı valla bir küstük nasıl rahatladım anlatamam ne anlıyorlar merak ederim insanları gütmeye çalışmaktan...
Sürü psikolojisi anladim... Sakin olabilirsin demek istedigim gercek bir arkadaslik baginiz varsa senin sakinkende afedersin deliykende yaninda olur sen onlar icip bagirinca rezil olsan cikipta dermiydin icmeyin rezil oluyoruz?Yok bir kişi vermiyor ama Melisa öyle deyince öbürleri de evet öyle diyorlar. Beni sakin görüyorlar sanırım.
estağfurullah bu mereti tam olarak nereleriyle içtiklerini sorabilir miyim acababir arkadaş bir kere alkol alıp kendini arabanın altına atmaya kalktı. Yine başka bir arkadaş kendini kaybedip Melisa'nın telefonunu suya attı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?