Kısa boylu kadınlar

1.70 iri oluncak bir boy degil, zaten irilik kilo ve kemik yapisiyla alakalidiir boyla degil, 1.60 lik bir kadin da kemikliyse iri olabilir.
Bu arada 1.67 yim, midi boy elbiseler, bilek ustu pantolonlar giyemiyorum, boyum kaldirmiyor (bence) bir 5 cm daha uzun olmayi cok isterdim.

Simdi aklima geldi yine yuzum guldu yazayim bari.
Yurtta kaliyorum odamiz 4 kisilik.
Benim boyum 160 diger arkadasiminda benden bir tik kisa.
Diger oda arkadasimsa 172 boyunda. Bu donem gelmesine ragmen boyunu bize ezberletti :)ona gore 172 nin altindaki butun boylar kisaydi mesela. Takintili oldugumu dusunseniz odada surekli aleyhinize gerceklesen bir boy muhabbeti.
Kendinizle barisikk olun yaa amaan napalim.
Elimizde olan bir sey degilki sonucta.

Simdi aklima geldi yine yuzum guldu yazayim bari.
Yurtta kaliyorum odamiz 4 kisilik.
Benim boyum 160 diger arkadasiminda benden bir tik kisa.
Diger oda arkadasimsa 172 boyunda. Bu donem gelmesine ragmen boyunu bize ezberletti :)ona gore 172 nin altindaki butun boylar kisaydi mesela. Takintili oldugumu dusunseniz odada surekli aleyhinize gerceklesen bir boy muhabbeti.
Kendinizle barisikk olun yaa amaan napalim.
Elimizde olan bir sey degilki sonucta.
Ayni benim eltim gibiymis boyum 172 3 cocukla baya zayifim herkes bekar saniyor hakkini yemeyeyim gercekten de yasini hic gostermiyor ama dayanilacak gibi degil bi de kayinvalide var tabi ben 160 im surekli elin gelinlerinin boyunu posunu over durur taksaydim heralde delirirdim:işsiz:

162 gayet normal bi boy ama 70 ler de normal bence ;) bu değiştirilebilecek bişey değil kendini boşuna üzüyosun sorun boyda değil kilonda ayrıca canım.. Biraz kilo versen fena olmaz.. Ben 173 boy 59-60 Kg biri olarak 36 beden giyiyorum iri diyenlere selam olsun ;)

Ama vereceksin:)elbet gidecek 1 yıl içinde hedeflerine yaklaşacaksın
aslinda vermeye çalışıyorum gitmiyor şunu farkettim ben anemi hastasiyim.
yediklerimi içtiklerimi dikkat ediyorum.
gitmiyor demir eksikliği b 12 vitamin eksikliği tsh ekskiliği yaşiyorum.
kısa zamanda doktora gidicem bakalım

aslinda vermeye çalışıyorum gitmiyor şunu farkettim ben anemi hastasiyim.
yediklerimi içtiklerimi dikkat ediyorum.
gitmiyor demir eksikliği b 12 vitamin eksikliği tsh ekskiliği yaşiyorum.
kısa zamanda doktora gidicem bakalım
O eksikliklerini takviye ile hallet. O zaman başlar gitmeye eminim. Ama sabırlı olmak gerekiyor güzel şeyler 1-2 günde olmuyor maalesef.

1.64 boyum var ve kısa olduğumu düşünmüyorum. Uzun da değilim ama Türkiye standartlarında ortalama bir boya sahibim diyelim. Kilo fazlanız varsa olduğunuzdan da kısa görünürsünüz tabi.. Benim kilom 50 şu an.. Dahasını da istemem.

1.70 üstüyüm, 174 ve 53 kilo. Nerem iri acaba? Bence siz 1.70 deyince enine boyuna iri yarı insan düşünüyorsunuz, zayıf ve ince kemikli kişiler de var uzun boylu olan.

bana öyle geliyo dedim hanfendi.. bana geliyo yani size degil tamamen farklı görüş... tek sizmi 170 siniz üstünüze alındınız.. siz seversiniz ben sevmem neden dert ettiniz.

hangi açıdan takıyosunuz? aynı boydayız da ondan merak ettim?
Kapalı bir bayanım canım ve bugune kadar begendigim etek ve pardesülerin hep boyu kısa geldi.
Okul zamanında hep en arkada oturdum.annem ewde perdeleri bana astırırdı.misafirlige gittigimizde üst raftaki tabakları bana aldırtırlardı.dügünde halaya girecegim zaman kendi boyuma yakın kişilerin yanına girerdim yoksa annem kızardı,kısaların yanında sap gibi duruyon derdi
Birazda özgüven eksikligim var canım,yani bi topluma girdigimde beni kimse görmesin hep isterim.ama boy uzun diye kabak gibi göze carpıyorum.iki kızım var ve insallah 165,taş çatlasın 168olmalarını cok isterim

Kapalı bir bayanım canım ve bugune kadar begendigim etek ve pardesülerin hep boyu kısa geldi.
Okul zamanında hep en arkada oturdum.annem ewde perdeleri bana astırırdı.misafirlige gittigimizde üst raftaki tabakları bana aldırtırlardı.dügünde halaya girecegim zaman kendi boyuma yakın kişilerin yanına girerdim yoksa annem kızardı,kısaların yanında sap gibi duruyon derdi
Birazda özgüven eksikligim var canım,yani bi topluma girdigimde beni kimse görmesin hep isterim.ama boy uzun diye kabak gibi göze carpıyorum.iki kızım var ve insallah 165,taş çatlasın 168olmalarını cok isterim
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz :KK57:
Bence çok ideal boyunuz. Ben 170m keşke diyorum şöyle 5-8 cm daha uzun olsaydım.

İşte gerçekten zevk renk meselesi galiba. Kimi uzun olmaya özeniyor kimi daha kısa.. Ben dışardan görünce bile hayran hayran bakıyorum çok estetik geliyor bana uzun boy, bacak..

Kısa kadın daha güzel bence. Ki kısa değilsiniz. 168 boyum daha kısa olmak isterdim 170 üstü bana uzun geliyo :)

Bence boydan çok duruşun önemli. Benim boyum 1.65 kilom 52 yengemin boyu 1.70 ama benim omuzlarim ondan daha dik duruyor haliyle benim sanki boyum daha uzunmuş gibi oluyor. Hiç takmam ya kilo daha önemli...

Rusya'da falan yaşasanız anlarım da, Türkiye'de çoğu kadın kısa, hatta sizden de kısa. Ülke ortalamasına göre bakılınca dikkat çekecek kadar bir kısalığınız yok.

Back
X