• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boylu kadınlar

Boyunda birşey yok. Kompleks yapman gereksiz. 162 ortalama bir boy.
Yanlış anlamadıysam kolon 65. Kilon biraz fazla. Bence o konuda komplesk yapıp zayıflayabilirsin.
Sonuçta boyunu değiştiremezsin ama kilonu değiştirme şansın var.

büyüklerin bir sözü vardır BODUR TAVUK her zaman PİLİÇdir derler...yaş aldıkça hiç sorun olmaycak her zaman genç görüneceksin :)

Aman allahim ne cok kisi 170 ve uzerini cok iri buluyormus soktayim.

Ailenin en kisasiyim ve 177yim. Ama 34 hatta bazi markalarda 32 bedenim. Pek iri oldugumu dusunmuyorum :)

Ama ben de miniminnacik kadinlari begeniyorum o ayri mesele :)
Oyle 162ler falan degil 155 gibi soyle 1 lokma :)

Uzun ya da kısa olmaya takılma. Ben uzun boylu bir bayanım fiziğimi de begenirim. Canım ister on cm topuklu bile giyiyorum kimin ne dediğini pek sallamam çünkü .Kısa olsam da boyumu severdim. Boy Allah' tan gelen bir şey, degistirebilecegin bir şey değil. Ama kilo verip fiziğini daha düzgün hale getirebilirsin.. kısa boy uzun boy güzeldir olaylarına katılmıyorum. Herkes kendini beğenir kendini sever. Herkes kendine göre güzel. Güzellik göreceli bir kavram zaten. Kendini sevmesini bil önce. Kimsenin de ne dediğine takılma.

Kimse alınmasın ama şu boydan şikayet eden birini teselli edeceğim derken neden uzun boylu hatunlar gömülür hep çok merak ediyorum:halay: Genelde de şey olur ortamlarda ben boyumdan memnunum deyip pazara dahi topukluyla gidilir falan:KK45:
Uzun boyunda avantajı var kısa boyunda değiştiremeyeceginiz şeyler için takıntı yapmayın kaldı ki boyunuz kısa da değil ortalama gayet. Kendinizi sevin:KK200:

Kisa kadinlarin her daim genc duracağını soylerler ama oyle bi genelleme yoktur, yaş yuzden anlasilir, boydan degil.. Cok ufak tefek bi arkadasim vardi mesela, yuzune bakinca gayet buyuk duruyordu.. Aa minyon, çıtır demiyorduk yani..
Uzun boyluyum ama yasimi gostermem, oyle cam yarmasi da degilim beğenirim fizigimi, neden uzun boylu kadinlar yerden yere vurulmus hemen, anlamadim :KK53:
Onun disinda, takıntı yapacak bi durum yok bence, boyun da gayet iyi..

Son düzenleme:
Simdi aklima geldi yine yuzum guldu yazayim bari.
Yurtta kaliyorum odamiz 4 kisilik.
Benim boyum 160 diger arkadasiminda benden bir tik kisa.
Diger oda arkadasimsa 172 boyunda. Bu donem gelmesine ragmen boyunu bize ezberletti :)ona gore 172 nin altindaki butun boylar kisaydi mesela. Takintili oldugumu dusunseniz odada surekli aleyhinize gerceklesen bir boy muhabbeti.
Kendinizle barisikk olun yaa amaan napalim.
Elimizde olan bir sey degilki sonucta.
Benimde ev arkadaşım 168 di. Kendini çok uzun zannederdi. :D Kendinden kısalara bi alay bi dalga. Sanırsın bana 180 manken.

Bazi konularda kisa boylular bazi konularda tam tersi yerden yere vuruluyor ..tamam kısa olmak iyiyse iyidir ..uzun boylular çam yarmasi ,iri vs. deyince burdan farkli gorunuyorsun ..illa ki kendiniz yucelirken başkasini yererek yapmak komik degilmi:KK8: kısa olmakta uzun olmakta allah vergisi :-)

Aman allahim ne cok kisi 170 ve uzerini cok iri buluyormus soktayim.

Ailenin en kisasiyim ve 177yim. Ama 34 hatta bazi markalarda 32 bedenim. Pek iri oldugumu dusunmuyorum :)

Ama ben de miniminnacik kadinlari begeniyorum o ayri mesele :)
Oyle 162ler falan degil 155 gibi soyle 1 lokma :)

Ülkemizde genelde uzun boylular enine boyuna, kapı gibi, hükümet gibi olur algısı var. 174 üm bir kere bile ne kadar uzunsun diyen olmadı. Yeni nesil daha da uzun zaten.

laga luga yapma işine bak her konun birbirinden boş. boyunun kısalığından önce önemsemen gereken çok şey var. he ama maalesef bunu anlayabilcek kadar ' uzun boylu' değilsin .
Sen kimsin de benimle boyle konuşabiliyorsun terbiyesiz snaane benim konularimdan neden merak etme ve aptalca yorum yapma gereksinimde bulundun anlamadim psikopatmisn egonumu tatmin ediyon napion sen yoksa mantıklı bir aciklamsi yok

Sen kimsin de benimle boyle konuşabiliyorsun terbiyesiz snaane benim konularimdan neden merak etme ve aptalca yorum yapma gereksinimde bulundun anlamadim psikopatmisn egonumu tatmin ediyon napion sen yoksa mantıklı bir aciklamsi yok

bak mesajını düzenlemiştim tam ama şöyle diyim kısasın " uzatma"
egomu sende mi tatmin etcem egoma degcek kadar önemli mi gordün kendini :)
işsiz misin demişim bunda takılcak ne var gibisinden.. " artistlesiyosun" ya hani ;))

ayrıca bana terbiyesiz deme hakkın yok. işssiiz.

bak mesajını düzenlemiştim tam ama şöyle diyim kısasın " uzatma"
egomu sende mi tatmin etcem egoma degcek kadar önemli mi gordün kendini :)
işsiz misin demişim bunda takılcak ne var gibisinden.. " artistlesiyosun" ya hani :KK66:)

ayrıca bana terbiyesiz deme hakkın yok. işssiiz.
Kimin issiz oldugu belli mahalle agzi konusmalar ezikliign bu kadari pes derdin ne tam olarak birilerine sarmaya yer mi ariyorsun !

Back
X