- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi Combativeenemy
Boy-kilo oranınız biraz fazla. Bence boy Da bir sıkıntı Yok. Eğer takıntılı iseniz Azıcık topuk herşeyi çözer :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.70 üstüyüm, 174 ve 53 kilo. Nerem iri acaba? Bence siz 1.70 deyince enine boyuna iri yarı insan düşünüyorsunuz, zayıf ve ince kemikli kişiler de var uzun boylu olan.1.65 şim 53 kiloyum bana hep daha uzun duruyosun derler çünkü kiloyla alakalı kilom ideal vucut yapısıyla alakalı.. normal standartlardasın.. banada 1.70 şin üstü kadınlar çok iri geliyo bana nedense.
1.60 - 58 kg. Evlenince 10 kilo aldım :))
1.60 -48 kilo iken efsaneydim. Mini minnacık,sevimli güzel, hepsi bir arada oluyor. Tercih meselesi ama ben uzun ve iri hatun beğenmiyorum :)) 1.75 e 65-70 kilo bana kocaman geliyor.
Ben, şahsi fikrim benim için öyle. Ben herkes iridir demedim ki. Uzun ve iri beğenmiyorum dedim. Bütün uzunlar iridir demedim.Niye tüm kadınlar uzun boyluları iri olarak görüyor, 1.70 üstü olan herkes iri değil ki. 1,74 e 53 kiloyum hiç de iri falan değilim, vücut yapımdan ötürü de çok uzun görünmüyorum (yuvarlak hatlıyım )
Süpersiniz. Kendimizi mutlu hissetiğimiz bedenlerde olmalıyız bencede. Bana göre, ona göre değil. Başkalarının kriterlerine göre seçim yapmamalıyız. Kilo alınırr verilirr.. biz nasıl mutluysak o.benim boy 165 kilo 91
boyumla sorun etmedim hiç bi zamanda.
hangi açıdan takıyosunuz? aynı boydayız da ondan merak ettim?173 boyum var ve bende bunu takıntı yapıyorum
Herkesin derdi kendine büyük
teşekkür ederim ama kilomla çok sorun ettimSüpersiniz. Kendimizi mutlu hissetiğimiz bedenlerde olmalıyız bencede. Bana göre, ona göre değil. Başkalarının kriterlerine göre seçim yapmamalıyız. Kilo alınırr verilirr.. biz nasıl mutluysak o.
Ama vereceksin:)elbet gidecek 1 yıl içinde hedeflerine yaklaşacaksınteşekkür ederim ama kilomla çok sorun ettim![]()
Ayyy alınmayın lütfen ben çok minik kalıyorum diyeyim 48 olunca... 1.75 75 bana göre iri geliyor.. kendim içinde 1.60 a 60 olunca iri geliyorum.Boşverin topuklu ayakkabı diye bi gerçek var bi giyiyorsun 162 den 170 e çıkıysn sonrasını erkekler düşünsün170 lik kişilere iri diyenlerede alındım valla hiç iri durmam aksine boyum posum çok hoşuma gider etrafımdakilerde çok beğenir