Kısa boylu kadınlar

Boy-kilo oranınız biraz fazla. Bence boy Da bir sıkıntı Yok. Eğer takıntılı iseniz Azıcık topuk herşeyi çözer :)))

Uzun boyluyum, kıyafetlerin yakışması dışında bir avantajını görmedim.
Hatta şu an dezavantajlı durumdayım sevgilimle aynı boydayız ve yanyana durunca çok yakışmıyor :KK14:
Uzun olunca fiziğin de mükemmel olması gerekiyor, en ufak orantisizlik göze çarpıyor çünkü.
Boyunuz da hiç kısa değil. 162 fena değil, kıyafet hilesiyle topukluyla kendinizi 168 69 gibi gösterebilirsiniz.

1.65 şim 53 kiloyum bana hep daha uzun duruyosun derler çünkü kiloyla alakalı kilom ideal vucut yapısıyla alakalı.. normal standartlardasın.. banada 1.70 şin üstü kadınlar çok iri geliyo bana nedense.
1.70 üstüyüm, 174 ve 53 kilo. Nerem iri acaba? Bence siz 1.70 deyince enine boyuna iri yarı insan düşünüyorsunuz, zayıf ve ince kemikli kişiler de var uzun boylu olan.

1.60 - 58 kg. Evlenince 10 kilo aldım :))
1.60 -48 kilo iken efsaneydim. Mini minnacık,sevimli güzel, hepsi bir arada oluyor. Tercih meselesi ama ben uzun ve iri hatun beğenmiyorum :)) 1.75 e 65-70 kilo bana kocaman geliyor.

Niye tüm kadınlar uzun boyluları iri olarak görüyor, 1.70 üstü olan herkes iri değil ki. 1,74 e 53 kiloyum hiç de iri falan değilim, vücut yapımdan ötürü de çok uzun görünmüyorum (yuvarlak hatlıyım )

164üm kısa değilim ortalamadayım bence. çalıştığım yerde boy uzunluğunda 2. sıradayım:deli:
64 kiloyum bi 6-8 kilo verirsem süper olacak

İnsanı genç gösteren boydan ziyade yüz hatları ve kilodur. Ben kiloluydum ergenlikte ve beni 10-15 yaş daha büyük sanırlardı. Ama şuan kilom boyuma göre iyi, 30 yaşındayım, en fazla 24 sanıyorlar. Boyum kısa değil. Konu sahibi size gelince sizin boyunuz kısa değil kilonuz fazla. Ben 170 im arkadaşım 163 ama fiziği düzgün oldugu icin benimle aynı boyda duruyor.

Niye tüm kadınlar uzun boyluları iri olarak görüyor, 1.70 üstü olan herkes iri değil ki. 1,74 e 53 kiloyum hiç de iri falan değilim, vücut yapımdan ötürü de çok uzun görünmüyorum (yuvarlak hatlıyım )
Ben, şahsi fikrim benim için öyle. Ben herkes iridir demedim ki. Uzun ve iri beğenmiyorum dedim. Bütün uzunlar iridir demedim.
1.75 e 70 kilo olanlardan bahsetmişim okursanız üstte

1.62 çok kısa değilki, çok daha kısa olup kendine hiç dert etmeyenleri düşün.

Hem kimi insana kısa boy yakışıyor.

Bu arada 1.70 boyum var 1.70 iri diyenler için söylüyorum hiç iri değilim. Boy ve kilo orantılıysa sorun olmuyor. 1.70 kilo problemi olmayanlar için tam askı boyu bence her giydiğini taşıyabilen ideal boy.

Boşverin topuklu ayakkabı diye bi gerçek var bi giyiyorsun 162 den 170 e çıkıysn sonrasını erkekler düşünsün :halay: 170 lik kişilere iri diyenlerede alındım valla hiç iri durmam aksine boyum posum çok hoşuma gider etrafımdakilerde çok beğenir
Ayyy alınmayın lütfen ben çok minik kalıyorum diyeyim 48 olunca... 1.75 75 bana göre iri geliyor.. kendim içinde 1.60 a 60 olunca iri geliyorum.

Back
X