Kısa boylu kadınlar

Ulkenin ortalamasina gore kisa degilim ama en az 1.70 ustu olmak isterdim. İnce uzun bacak muhtesem bisey bence...

Buyrun burdayım. 1.62-48' den bildiriyorum. :KK54:

Çocukken üzülürdüm, ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Olduğumdan en az 5-6 yaş genç zannediliyorum. Erkeklerde koruma içgüdüsü yarattığımız da doğrudur. Test edilmiş onaylanmıştır. Bayılıyorum kendime yahu. :KK76:(aşırı narsist)

1,62 Boyundayım

1,92 kocam var

hiç de takıntılı değilim

boyun türk standartlarına göre normal kısa değil

fazla olan kilon

1.62-65 boyum takıntı yapıyorsunuz ne alaka anlamadım türk kadınlarının çoğunun boyu böyle zaten ayrıca oyunculardan bile var daha da kısası var beren saat 1.60 hazal kaya 1.55 boyunda mesela sezen aksu, emel müftüoğlu vs. Ben 1.50 boyundayım hiçbirt takıntım yok siz topuklu ile 1.70 olursunuz ee daha ne çok saçma

Buyrun burdayım. 1.62-48' den bildiriyorum. :KK54:

Çocukken üzülürdüm, ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Olduğumdan en az 5-6 yaş genç zannediliyorum. Erkeklerde koruma içgüdüsü yarattığımız da doğrudur. Test edilmiş onaylanmıştır. Bayılıyorum kendime yahu. :KK76:(aşırı narsist)
Ayyyni beennn...

Iyi ki varim Allahim masallah bana:nazar::deli:

Calistigim lisede, serbest kiyafete gecildiginde Edebiyat hocasi ogretmen arkadasim kizim su kitaplari bi tutar misin demisti farketmedi ben oldugumu:KK45:
Ben de 7-8 yas kucuk gosteriyorum:nazar::KK200:

Onemli olan insanin kendini sevmesi:KK37:

Onu diyen halt etmiş eşim 178 85 kilo 158 im 57 kiloyum ve biraz kambur duruyorum her fırsatta topuklu terliklerini git der :) Allah senden almış suna vermiş der uzun birini görse :) :) ama bana sorsanız memnunum düz taban konvers giymeye Hasretim suan..
Biri eşine kendisininde uzun olmadığını söylesin :KK45: ağzının zembereği çözülmüş ama boşyere :KK53:

Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
hayır hiçç takıntı yapmıyorum.geçen gün dişçiye gittim kızımda benimle geldi ama içeri girmedi.sonra benimpanik atagım oldugunu bildigi için uzun kalınca içerde merak etmiş yanıma geldi (15yaşında)..doktor buyrun dedi .anneme bakıyorum merak ettim deyince ...doktor şokkkk..nasıl dedi sizin kızınız mı evet dedim..inanmıyorum şaka dedi .hayır dedim kızım.38yaşındayım.dedim.adamın gözleri yerinden çıktı..:KK71::KK73:çokk yaşıyorum bu durumu kimse inanmıyor yaşıma..unutma küçük tavuk herdem piliçtir demişler..:KK75:keyfini çıkar..

Back
X