- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Esim ve ailesi hep uzun164 um hic kisa hissetmedim kendimi , sizin cevrenizde kimler var da boyle hissettiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim ve ailesi hep uzun164 um hic kisa hissetmedim kendimi , sizin cevrenizde kimler var da boyle hissettiniz![]()
Boyum kisa olabilir ama en azindan senin giibi zihin yoksunu degilim allah bir yerden aliyor bir yerddn veriyor
Haddimi bilcem haa pardon da sen haddini bildin mi iki saattir cingenelik yapıyorsun burda? Ya defol git işineHaddini bil kimin zihninin ne durumda olduğunu benden iyi anlayamazsin
kiiii kendine normal olan bi uzvunu takinti yapcak seviyede biri gelip zihinsel sorgu yapmasin burda. komik oluyor.
Benim gorumcem 151 kv 153 oldugu icin kendimi yanlarinda sulun gibi hisseidyorumEsim ve ailesi hep uzun
Boyum kisa olabilir ama en azindan senin giibi zihin yoksunu degilim allah bir yerden aliyor bir yerddn veriyor
Haddimi bilcem haa pardon da sen haddini bildin mi iki saattir cingenelik yapıyorsun burda? Ya defol git işine
Sanami vermesi lazim di benden alip ihtiyacin var galiba burdan onu anlıyorum yoksa neden bu kadar cirlayasinbir de boyun da kisaymis ( kendince) Allah sana nerden vermiş anlayamadım? :) hı kilodan. tamam :)
Gorurusn gunun sonun da kimin kalip kimin gidecegini...sokak ağzı? eziklik? hımmm memnun oldum. ben defolup gitcem de, sen kalabilcek misin burda? :)
Sanami vermesi lazim di benden alip ihtiyacin var galiba burdan onu anlıyorum yoksa neden bu kadar cirlayasin
Gorurusn gunun sonun da kimin kalip kimin gidecegini...
Offd hadi baska kapiya sna burdan iş cikmaz sizin gibiler yüzünden siteden soguyorumcırlamak?? ben senin gibi " kezban" olmayan madama yakışıyor mu hic bu tip laflar?
kız dunyada 1 gram beyin kalmasa seninkini ister miyim tarzina bak :)
Offd hadi baska kapiya sna burdan iş cikmaz sizin gibiler yüzünden siteden soguyorum
bide is aramiyorum. bu kısım seni ilgilendirebilir bak.Offd hadi baska kapiya sna burdan iş cikmaz sizin gibiler yüzünden siteden soguyorum
Ne zmaan susmayi düşünüyorsun kaşıntn mi var?bizim gibiler? bu birden fazla kişiyi zan altında bırakır bak. siteden soğumaya gerek yok benim için bir onemin yok hicbir yerden soğumuyorum.
Ne zmaan susmayi düşünüyorsun kaşıntn mi var?
Bulaştı bulaş gibisen şu ' salon' uslubunu bi kenara birakinca suscam.
Bulaştı bulaş gibi
Uzaaaaaaozman sarmayı bırak bulaşan sensin .