• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısa boylu kadınlar

cırlamak?? ben senin gibi " kezban" olmayan madama yakışıyor mu hic bu tip laflar?
kız dunyada 1 gram beyin kalmasa seninkini ister miyim tarzina bak :)
Kusura bakma ama gelip durduk yere sataşmışsın, tahrik edecek şeyler söylemişsin, halen de devam ediyorsun.. Tahriklere verdiği cevaplar doğru veya yanlıştır konu sahibinin, bilemem (kendisini tanimam ayrica) ama çoğunluğu senin tahriklerine verilen tepki sanki.. Onu kendinden daha suclu görüyorsun bir de.. Hayretle okuyorum..
Gerçi şimdi benim de alacağım cevap "sana ne" olabilir:KK53: Tutamadım yine kendimi.. Her neyse..
Mune Mune

152yim, ayaklarim da 36 numara istedigim topukluyu, stilettoyu giyiyorum, boyu uzun olup da ay ne guzel istedigin her ayakkabiyi giyebiliyorsun diyen cok arkadasim var, ya da elbiseler kisa geldigi icin alip giyemeyen..
Ayni sekilde tunik ve gomlekler bile cok guzel elbise oluyor bence takinti yapmayin tadini cikartin ;)

1.75 im hep 1.60-1.65 bayanlara özenmisimdir. Kadın dediğin minyon olur çıtı piti olur. Demek ki herkes kendinde olmayanı istiyor :KK61:
Ben de 178im avantajları ve dezavantajları var. Ama "Kadın dediğin şöyle böyle olur" kalıbındaki hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Kadınların fiziksel bir standardı olamaz lütfen!

bu kadarı da çok fazla ama..
Mune Mune zaten kendimi de sikayet etmiştim cezama razıyım da.. bu kadar da olmaz ama. " şunu basimdan al" " kezban, ezik, uza, kaşınıyor musun" bunlar nasıl laflar..
Bende sen başlatmışsın demeye geldim :KK53:
İnşallah banada uzamakla ilgili ince dokundurmalar yapmazsın :KK17:

Türkiye şartlarında 165 im kısayım demek her ne kadar göreceli bir durum olsa da bana garip geldi. Sanki konu sahibinin bilinç altında "biri bana kısa değilsin " vs desin diye sesler var gibi geliyor. Nasıl tabir etsem bilemedim ama garip bir konu. Başkalarının takıntı yaptığı ya da yapmadığı boy durumu sizin kendi görüşünüzü ne ölçüde etkileyecek anlamadım çünkü. Size birisi "yok canım yaa sende kısa mısın ben 150 yim" dese tatmin olup takıntılarınız mı bitecek acaba çözemedim.

Kusura bakma ama gelip durduk yere sataşmışsın, tahrik edecek şeyler söylemişsin, halen de devam ediyorsun.. Tahriklere verdiği cevaplar doğru veya yanlıştır konu sahibinin, bilemem (kendisini tanimam ayrica) ama çoğunluğu senin tahriklerine verilen tepki sanki.. Onu kendinden daha suclu görüyorsun bir de.. Hayretle okuyorum..
Gerçi şimdi benim de alacağım cevap "sana ne" olabilir:KK53: Tutamadım yine kendimi.. Her neyse..
Mune Mune

sanane benim vereceğim değil, savunduğunun verecegi bir cevap hayretle okumak yerine " dikkatle" okusaydın görebilirdin .

Ben de 178im avantajları ve dezavantajları var. Ama "Kadın dediğin şöyle böyle olur" kalıbındaki hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Kadınların fiziksel bir standardı olamaz lütfen!

1.75 im konu sahibi 1.60 sen 1.78. Farkındaysan bir standardımız zaten yok. Eşimle aramda fazla boy farkı yok ama yanında kucuk minyon narin gözükmek isterdim ne varmış bu isteğimde? Ayrica konu sahibine bir nebzede olsa kafasina takmamasi gerektigini anlatmaya çalıştim. Polemik yaratacak durum yok ortada. Benle degil konu sahibi ile ilgilen nacizane tavsiyem.

Back
X