- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
- Konu Sahibi Combativeenemy
öyle bir takintim yok tatlım ama keske sen " uzasaydin da" boyle bir diyaloga girmeseydikUzaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir takintim yok tatlım ama keske sen " uzasaydin da" boyle bir diyaloga girmeseydikUzaaaaaa
Sen kaşındınbu kadarı da çok fazla ama..
Mune zaten kendimi de sikayet etmiştim cezama razıyım da.. bu kadar da olmaz ama. " şunu basimdan al" " kezban, ezik, uza, kaşınıyor musun" bunlar nasıl laflar..
Kusura bakma ama gelip durduk yere sataşmışsın, tahrik edecek şeyler söylemişsin, halen de devam ediyorsun.. Tahriklere verdiği cevaplar doğru veya yanlıştır konu sahibinin, bilemem (kendisini tanimam ayrica) ama çoğunluğu senin tahriklerine verilen tepki sanki.. Onu kendinden daha suclu görüyorsun bir de.. Hayretle okuyorum..cırlamak?? ben senin gibi " kezban" olmayan madama yakışıyor mu hic bu tip laflar?
kız dunyada 1 gram beyin kalmasa seninkini ister miyim tarzina bak :)
Tebrikler anladi hatasini galiba sustu arkadaşKusura bakma ama gelip durduk yere sataşmışsın, tahrik edecek şeyler söylemişsin, halen de devam ediyorsun.. Hayretle okuyorum..
Gerçi şimdi benim de alacağım cevap "sana ne" olabilirTutamadım yine kendimi.. Her neyse..
Mune
Ben de 178im avantajları ve dezavantajları var. Ama "Kadın dediğin şöyle böyle olur" kalıbındaki hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Kadınların fiziksel bir standardı olamaz lütfen!1.75 im hep 1.60-1.65 bayanlara özenmisimdir. Kadın dediğin minyon olur çıtı piti olur. Demek ki herkes kendinde olmayanı istiyor![]()
Bende sen başlatmışsın demeye geldimbu kadarı da çok fazla ama..
Mune zaten kendimi de sikayet etmiştim cezama razıyım da.. bu kadar da olmaz ama. " şunu basimdan al" " kezban, ezik, uza, kaşınıyor musun" bunlar nasıl laflar..
Bodur tavuk herdaim piliçtir..Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Tebrikler anladi hatasini galiba sustu arkadaş
Kusura bakma ama gelip durduk yere sataşmışsın, tahrik edecek şeyler söylemişsin, halen de devam ediyorsun.. Tahriklere verdiği cevaplar doğru veya yanlıştır konu sahibinin, bilemem (kendisini tanimam ayrica) ama çoğunluğu senin tahriklerine verilen tepki sanki.. Onu kendinden daha suclu görüyorsun bir de.. Hayretle okuyorum..
Gerçi şimdi benim de alacağım cevap "sana ne" olabilirTutamadım yine kendimi.. Her neyse..
Mune
Bende sen başlatmışsın demeye geldim
İnşallah banada uzamakla ilgili ince dokundurmalar yapmazsın![]()
Tamam herkes sorunlu bir tek sen mukemmelsin nickini bayanmukemmel olarak değiştirsanane benim vereceğim değil, savunduğunun verecegi bir cevap hayretle okumak yerine " dikkatle" okusaydın görebilirdin .
Hahahaa1.54
Topuklu giyince fıstık giymeyince yer fıstığı oluyorum ...
Ben de 178im avantajları ve dezavantajları var. Ama "Kadın dediğin şöyle böyle olur" kalıbındaki hiçbir şeyi kabul etmiyorum. Kadınların fiziksel bir standardı olamaz lütfen!
is yerimde 14 tane 175 195 lik bayan manken var hepsiyle de boy boy resimlerim var hayat cok acımasızHahahaa