- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Aynı yaşta eşiniz de olsa minyon oldugunuz için her daim önde oluyorsunuzbodur tavuk her zaman piliçtir, halimden memnunum
Hah aynen şimdi bunu yazacaktım, insanı genç gösteren yüzüdür, boyla ne alakası var? Bebek yüzlü denilen tipler genç görünür...
Ayyyni beennn...Buyrun burdayım. 1.62-48' den bildiriyorum.
Çocukken üzülürdüm, ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Olduğumdan en az 5-6 yaş genç zannediliyorum. Erkeklerde koruma içgüdüsü yarattığımız da doğrudur. Test edilmiş onaylanmıştır. Bayılıyorum kendime yahu.(aşırı narsist)
Hah bende öyleyim155 boyum var ve hayır takıntı yapmıyorum.
Biri eşine kendisininde uzun olmadığını söylesinOnu diyen halt etmiş eşim 178 85 kilo 158 im 57 kiloyum ve biraz kambur duruyorum her fırsatta topuklu terliklerini git der :) Allah senden almış suna vermiş der uzun birini görse :) :) ama bana sorsanız memnunum düz taban konvers giymeye Hasretim suan..
hayır hiçç takıntı yapmıyorum.geçen gün dişçiye gittim kızımda benimle geldi ama içeri girmedi.sonra benimpanik atagım oldugunu bildigi için uzun kalınca içerde merak etmiş yanıma geldi (15yaşında)..doktor buyrun dedi .anneme bakıyorum merak ettim deyince ...doktor şokkkk..nasıl dedi sizin kızınız mı evet dedim..inanmıyorum şaka dedi .hayır dedim kızım.38yaşındayım.dedim.adamın gözleri yerinden çıktı..Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?