Kısa boylu kadınlar

Kısalığı bırak cüce bile olsan mesele etmek gereksiz. Toplumda tek kısa sen değilsin zaten tr ortalaması kadınlarda 155 erkeklerde 172

Allah Allah :) bana da hep 195 liklerin yanındaki 160-165 lik hatunlar rastladığı için böyle bir çıkarım da bulunmuştum ama tezimi çürüttü eşiniz :) neyse sağlık olsun :)

Arkadan baktığınızda saçım bitiyor ve üst bacaklarım başlıyor Haliyle olmayan bir boyu iyice yok saymak oluyor bu.Kırprıtıcam saçı,boyatıcam bakıra,görsünler günlerini develer

Ben 163 55 kiloyum. Şu yaşıma kadar boyumu asla takıntı yapmadım. Çevremdekiler epey uzun olduğu için hep en küçükleri benim:)) Ama ben daha ufak tefek kadınları çok daha çekici buluyorum nedense. Gözüme daha hoş geliyorlar.

Zamanında nişanlandığım adam 1.94 boyundaydı.O koca bir ünlem bense nokta gibiydimAma şu var öyle bir tavır takınmıştım ki sanki 1.94 olan bendim.Algı yaratın kadınlaar,kendinizle dalga geçebilin.Kilo vermeye başladığım dönemde arkadaşlarıma sürekli şunu söylüyordum:Kilo da kaybediyorum yakında siz üzerime basarsınız.Siz yapın başkasına fırsat vermeyin

Ay ben 1.50 yandım o zaman desene kız.
Şaka bir yana hiç kompleks yapmadım iri kadın olmaktansa minik olmayı tercih ederim.
Ayrıca peşimde hep uzun boylu erkekler vardı.
Eşimde 1.75 boyunda.

Önemli olan boyun kaç olursa olsun FİT görünmek. Zayıf da demiyorum.Çok zayıf olmak da güzel görünmüyor bence.
Yani kas miktarını arttırıp yağ oranını azaltıp formda görünün.
Boy çok önemli değil.
Kısa olsun uzun olsun kilo kimseye yakışmıyor

1.65im hiic daha uzun ve iri olmayi istemezdim. Lise zamanlarinda geldi oyle bi istek azcik ama simdi orta boylu ince olmanin daha genc gosterdigine inaniyorum.

bende 162 yım kısa buluyorum kendımı velhasıl yapcak bişey yok.gokten yıldız toplamaya gelmedıkkılomda 55.50 olmaya çalışıyom bı gtmedi yapıştılar.

ben kısa değilim ama kısa olsam da takıntı yapmazdım. karakter,duruş,özbakım ve özsaygı çok daha kıymetli. bunlara kıymet veren insanlara denk gelmek istiyorum çünkü sırrı çözmüşler takıntı ederek kaybedicek vakitleri bile yok :)

bir erkeğin sadece uzun boyu ile kasım kasım kasılması bana hiç çekici gelmez mesela.

Arkadaşlar yazmışlar boyun normal ama kilon fazla onuda verirsen ve vücuduna göre giyinmeyi bilmelisin .
Mesela eğer yüzün küçük ve bebeksi dıruyorsa upuzun saçların olmasın .
Mesela kısa bayanlar bisiklet yaka ve 0 yaka giydiği zaman boyun kısmını kısalttığı için daha kısa görünür. V yaka tercih etmelisiniz. Sizi daha çok kısa yapacak şeylerden kaçınmalısınız. Mesela gömleği giyip boynunuza kadar son düğmesini iliklememelisiniz . 160 boy 49 kilo birisi olarak yazyorum bunları

Kilo verirseniz daha uzun durursunuz bos yere takinti yapmaniza gerek yok cunku degismeyecek boyunuz ki kisa degilsiniz normal bir boydasiniz.

Arkadaşlar yazmışlar boyun normal ama kilon fazla onuda vermeli ve vücuduna göre giyinmeyi bilmelisin .
Mesela eğer yüzün küçük ve bebeksi dıruyorsa upuzun saçların olmasın .
Mesela kısa bayanlar bisiklet yaka ve 0 yaka giydiği zaman boyun kısmını kısalttığı için daha kısa görünür. V yaka tercih etmelisiniz. Sizi daha çok kısa yapacak şeylerden kaçınmalısınız. Mesela gömleği giyip boynunuza kadar son düğmesini iliklememelisiniz . 160 boy 49 kilo birisi olarak yazyorum bunları

Başıma bişey gelmeyecek ise 170 ile benim de özendiğim durumdur. 75-80 arası olan kadınları görünce acayip süzüyorum. Kilosu da orantılı ise çok beğeniyorum. Haa takıntı yapacak kadar önemli mi, değil bence. 150 de olsam sorun etmezdim. Özgüven herşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…