- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Insallah1.58 boyunda 48 kgyum,minicik bi hatunum
Valla çok memnunum halimden her daim çıtır görünüyorum
Bence boyunu değil kilonu tak kafaya bi on kilo ver 52 ol,güvenin yerine gelsin
Aynen benimde o sebepten
Yaşınıza göre ideal. 28 yaştan sonra bu boylara 55 ideal diye biliyorum.158 cm 54 kg yum kisayim ama takmiyorum. Yalniz yorumlarda dikkatimi ceken birsey var ben kilolu muyum? Cunku bu benim kilo vermis halim ve tum yaslilar daha fazla verme diyor 35 yaşındayim bu arada
Onu diyen halt etmiş eşim 178 85 kilo 158 im 57 kiloyum ve biraz kambur duruyorum her fırsatta topuklu terliklerini git der :) Allah senden almış suna vermiş der uzun birini görse :) :) ama bana sorsanız memnunum düz taban konvers giymeye Hasretim suan..Uzun erkekler genelde kısa hatunlardan hoşlanıyorlar. :)
Teşekkürler 17 kg verdim dogumdan sonra yas olarak buyuk olanlar daha fazla verme diyor:)Yaşınıza göre ideal. 28 yaştan sonra bu boylara 55 ideal diye biliyorum.
vucut kitle indeksinizi hesaplayin internetten. Zayif, obez olma limitleri var orada, yag oranina gore158 cm 54 kg yum kisayim ama takmiyorum. Yalniz yorumlarda dikkatimi ceken birsey var ben kilolu muyum? Cunku bu benim kilo vermis halim ve tum yaslilar daha fazla verme diyor 35 yaşındayim bu arada
Bence gayet ideal, ama siz nasıl mutlu hissedecekseniz o. Mesela 1.60 48 idim çoook mutluydum çıtı pıtı . Evlendim 58 oldum. Şimdi iniyorum yine ama 55 bile çok iyi duruyor bende 28 im.Teşekkürler 17 kg verdim dogumdan sonra yas olarak buyuk olanlar daha fazla verme diyor:)
Onu diyen halt etmiş eşim 178 85 kilo 158 im 57 kiloyum ve biraz kambur duruyorum her fırsatta topuklu terliklerini git der :) Allah senden almış suna vermiş der uzun birini görse :) :) ama bana sorsanız memnunum düz taban konvers giymeye Hasretim suan..
Evet biraz daha zayiflasam 2kg falan cok iyi hissedicem kendimi ama uzun sure diyet yaptigimdan sanirim gitmiyor bir turluBence gayet ideal, ama siz nasıl mutlu hissedecekseniz o. Mesela 1.60 48 idim çoook mutluydum çıtı pıtı . Evlendim 58 oldum. Şimdi iniyorum yine ama 55 bile çok iyi duruyor bende 28 im.
aynı şeye takılmışiz. 161 boya 57 kiloyum yaş 35 artık .... Ve etrafımda hiç kimsede beni kilolu bulmaz degilim çünkü...158 cm 54 kg yum kisayim ama takmiyorum. Yalniz yorumlarda dikkatimi ceken birsey var ben kilolu muyum? Cunku bu benim kilo vermis halim ve tum yaslilar daha fazla verme diyor 35 yaşındayim bu arada
Muhteşem hatunsunuz :) bende kilo veriyorum 1.60 a 48 dim evlenince 58 oldum :))) saçlarımdan vazgeçemem de :)) bi 7-8 kilo gitmeli.Aynı boydaymışız lakin ben 48 kiloyum.Kilolu olduğum dönemlerde boyumun kısa oluşunu kafama takıyordum çünkü klasik türk kadınk tanımı budur:Kutuplardan basık ekvatordan şişkinBu tanımın dışına boyumuzu uzatarak çıkamayacağımıza göre kilo vermek daha fit görünmek işe yarayacaktır.1 metre saçım var bu hafta daha uzun görünmek adına kestiricem misal Sınırlı kaynaklarla sınırsız insan ihtiyacı ancak böyle karşılanır,işe yarıyor
Yaaa bi süre sonra duruyor evet 58 den 55 e bile gelemedim hemen..Evet biraz daha zayiflasam 2kg falan cok iyi hissedicem kendimi ama uzun sure diyet yaptigimdan sanirim gitmiyor bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?