Kısa boylu kadınlar

158 cm 54 kg yum kisayim ama takmiyorum. Yalniz yorumlarda dikkatimi ceken birsey var ben kilolu muyum? Cunku bu benim kilo vermis halim ve tum yaslilar daha fazla verme diyor 35 yaşındayim bu arada

158 cm 54 kg yum kisayim ama takmiyorum. Yalniz yorumlarda dikkatimi ceken birsey var ben kilolu muyum? Cunku bu benim kilo vermis halim ve tum yaslilar daha fazla verme diyor 35 yaşındayim bu arada
Yaşınıza göre ideal. 28 yaştan sonra bu boylara 55 ideal diye biliyorum.

Uzun erkekler genelde kısa hatunlardan hoşlanıyorlar. :)
Onu diyen halt etmiş eşim 178 85 kilo 158 im 57 kiloyum ve biraz kambur duruyorum her fırsatta topuklu terliklerini git der :) Allah senden almış suna vermiş der uzun birini görse :) :) ama bana sorsanız memnunum düz taban konvers giymeye Hasretim suan..

157 boyum, kiloya deginmeyeyim suan ama boy icin yapacak bir sey yok, sadece kilo verilebilir

vucut kitle indeksinizi hesaplayin internetten. Zayif, obez olma limitleri var orada, yag oranina gore

Eşiniz de aşırı uzun değil ki.178 de gayet normal bir boy erkek için.Üstelik yan yana garip durmazsınız,giymek istiyorsanız giyin.

Aynı boydaymışız lakin ben 48 kiloyum.Kilolu olduğum dönemlerde boyumun kısa oluşunu kafama takıyordum çünkü klasik türk kadınk tanımı budur:Kutuplardan basık ekvatordan şişkin Bu tanımın dışına boyumuzu uzatarak çıkamayacağımıza göre kilo vermek daha fit görünmek işe yarayacaktır.1 metre saçım var bu hafta daha uzun görünmek adına kestiricem misal Sınırlı kaynaklarla sınırsız insan ihtiyacı ancak böyle karşılanır,işe yarıyor

155 cm boyumla özgüven tavan yapmış bende. Siz bu boyla neden sıkıntıya giriyorsunuz anlamadım.
Her şey boy mu yahu?
Kişiliğinize, karakterinize güvenin boyunuza değil. Hani derler ya devede de boy var ...

Bence gayet ideal, ama siz nasıl mutlu hissedecekseniz o. Mesela 1.60 48 idim çoook mutluydum çıtı pıtı . Evlendim 58 oldum. Şimdi iniyorum yine ama 55 bile çok iyi duruyor bende 28 im.
Evet biraz daha zayiflasam 2kg falan cok iyi hissedicem kendimi ama uzun sure diyet yaptigimdan sanirim gitmiyor bir turlu

aynı şeye takılmışiz. 161 boya 57 kiloyum yaş 35 artık .... Ve etrafımda hiç kimsede beni kilolu bulmaz degilim çünkü...

Muhteşem hatunsunuz :) bende kilo veriyorum 1.60 a 48 dim evlenince 58 oldum :))) saçlarımdan vazgeçemem de :)) bi 7-8 kilo gitmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…