- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Tatlım sen kısa mı sandın kendini ben 1.50 olarak şurada yerimi alayım hiç takmıyorum lise dönemine kadar takardım sonra baktım onlar yaşlanıyor ben hala aynıyım 26 yaşındayım şu an lise forması giyip kapıdan girsem kimse garipsemez tipte minyon olunca yaş benim için sadece bir sayı oldu seviyorum kendimi.Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Kısa boylularda da nedense bir minyon gorunmeyi genc gorunme olarak algilanma durumu var.Bu durum sadece kisalara ozgu bir durum degil arkadaslar ya :)
Boyun kısa değil , kilon fazla . Değişmeyecek bir şey için takıntı yapmana değmez. Ayrıca 52-53 kg olsan görüntü olarak 5-6 cm daha uzun gözükürsün .Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Boyunuz kisa degilki bence normal.kilo kontrolu deyaparsaniz kisa gozukmezsinizSelam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Aynen benimde o sebepten158 boyundayım hiç takmıyordum hatta kısa, minyon olmayı seviyordum ama erkek arkadaşım 185, onunla birlikte olmaya başladığımızdan beri biraz takıntı oldu sanki :)
Cidden olabilir mi o yüzden takıntm varBoyun kısa değil , kilon fazla . Değişmeyecek bir şey için takıntı yapmana değmez. Ayrıca 52-53 kg olsan görüntü olarak 5-6 cm daha uzun gözükürsün .
genelde 18 -20li yaşlarda kişi kendi değerini bazı maddesel şeylere endeksliyor yaşınızı merak etmiştim cevaplamamışsınız ama bu yaşlardaysanız suratta oluşan bir sivilce bile insanın canını sıkmaya yeter, zamanla geçer takıntılarCidden olabilir mi o yüzden takıntm var
173 boyum var ve bende bunu takıntı yapıyorumSelam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?