Kısa boylu kadınlar

Selam hepinize ...sizlerde benim gbi kısa olmanızı takıntı yapıyormusunuz 162 65
Tatlım sen kısa mı sandın kendini ben 1.50 olarak şurada yerimi alayım hiç takmıyorum lise dönemine kadar takardım sonra baktım onlar yaşlanıyor ben hala aynıyım 26 yaşındayım şu an lise forması giyip kapıdan girsem kimse garipsemez tipte minyon olunca yaş benim için sadece bir sayı oldu seviyorum kendimi.

Kısa boylularda da nedense bir minyon gorunmeyi genc gorunme olarak algilanma durumu var.Bu durum sadece kisalara ozgu bir durum degil arkadaslar ya :)

Hah aynen şimdi bunu yazacaktım, insanı genç gösteren yüzüdür, boyla ne alakası var? Bebek yüzlü denilen tipler genç görünür...

Topuklu ayakkabıda özgürsün çıkabildiğin kadar çıkarsın o topugu :)) ama boyunda hiç kısa değilmiş ki.. Gayet normalsin.

Evlenene kadar takıntı yapardım,eşimle tanışınca iyi ki çok uzun degilim dedim aramızda Bir 7 cm var eşimle çünkü topuklu giymeden.

Yani abartılı bir durumun yok.3 4 kilo versen biraz daha uzun durursun yalnız o da farkettiriyor.

155 cm ve takıyorum maalesef, hayattaki en büyük kompleksim diyebilirim

Keşke en azından sizin gibi 162 olsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…