- 15 Ekim 2018
- 1.206
- 5.683
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
9 geç değil ki.. Bende 9da uyandım ve şu saate kadar bütün işlerimi bitirdim. Akşam yemeğimde hazır. Şimdi güzel bi kitap aldım elime ona başlıyorum. Ohh mis
Ben öleyim o zaman 11 de kalkıyorumIyi günler hatunlar,
2-3 aydır aşırı derece de uyuyorum. 10'dan önce yataktan kalkamıyorum. Arada sırada bir zahmet 9'da kalkıyorum. Benim icin geç sayılıyor bu saatler.
Günün verimini kaybediyormuşum gibi geliyor. Çünkü yataktan kalk, giyin, kahvaltını falan et saat 12 oluyor. Yapılacak işlerimi, yapmaya dair motivasyonum düşüyor. Bu da fazlasıyla canımı sıkıyor.
Alarm kurmak beni kaldırmaya yetmiyor. Bu gece hiç uyumayıp yarın akşam 10-11 gibi uyumayı düşünüyorum. Belki o zaman erken kalkabilirim.
Aklıma başka çare gelmiyor. Sizin de önerileriniz varsa alırım
Bende de sanırım ufak bir depresyon hali mevcut. Geçiyor gerçi şu sıralar..bende de sorun var ama ben full uyuyorum aksam erken yatıp ertesı gun kahvaltıyı edıp tekrar yatmıslgımda vardır.. Sanırım depresyondayım.. Baska bir acıklaması varmıdır sizce..
+1.Uyuyun demeye geldim.
Ben 6 ay oldu deliksiz uyumuyorum da.
Ne güzel imkanınız var,kış günü girin yorganin altına sıcacık uyuyun ya.
Benim içinde uyuyun hatta biraz.
Beni bıraksalar 2 gün su icmeye bile kalkmadan uyuyabilirim o derece.
ben kendimi bildim bileli yazin 4.30 kisin 5.30da kalkarim. günün en güzel vakti.
tüm islerimi sabah ise gitmeden bitiririm- bazen yemegimi bile yaparim.
balkonda kahvemi/sigarami icerim.. kuslari dinlerim.
hafta sonu en gec 8de kalkarim.
bence sabah 8de baslayan bir kurs bulun kendinize erkenden kalkin- günün verimi olsun
bazilari metabolizma vs. demis- darvin amcanin kemikleri sizladi. insanoglunun zaten günes dogmadan kalkmasi gerek- günes dogduktan sonra kalksalardi neslimiz tükenmis olurdu- aslanlar kaplanlar vs. bizi horul horul uyurken löplöp yerdi :)
Yaaa,üzüldüm.+1.
3 sene 8 aydır, aralıksız 3 saat uyumadım.
önümüzdeki 2 senede uyumayacağım.
ve aralıksız uyuyabilecek olduğum o zaman geldiğinde ilk bir kaç hafta yataktan kazıyarak sökülmeyi düşlüyorum.