Kış uykusuna yatmış ayı gibiyim :(

Ben de uyuyun uyuyabildiğiniz kadar demeye geldim. 8 aylık bir oğlum var ve aralıksız 2 saat bile uyuyamıyorum. O yüzden en önemli şey şuan uyku ve sağlık benim gözümde.

Çocuk mu diye soracağım ama 3 sene 8 ay diyorsunuz. O kadar uzun sürmez herhalde çocuktan uykusuz kalma durumu. Yani lütfen sürmesin. 8 ayda ben zombiye döndüm bile

Uyuyan herkes gözümde aşırı lüks hayat yaşıyor. İstediği saatte gidip yatan, istediği saatte kalkanlar ne şanslı diyorum. Aralıksız 2 saat uyuyamıyorum. 8 ayda zombi yaptı oğlum beni.

şimdi bence sıkıntı kalktığınız saatten çok gününüzü verimli kullanamamak yani 10 da kalkarsam 10.30 da kahvaltımı da etmiş hazır olurum

ne yapıyorsunuz kendinize börek mi açıyorsunuz

Her gün 10da kalksan, üstüne bir tembellik çöker. Ben de öyleyim de oradan biliyorum

Daha doğrusu 10da da kalkmıyorum, genelde 8 en geç 9da kalkıyorum. Çocuğu kahvaltı ettir, hazırla, okula bırakıp gel derken 1 saat geçiyor.

Sonra da internete biraz bakayım, tvye azıcık bakayım derken 12de kahvaltı yapmaya başladım. Kahvaltıdan sonra da sofrayı toplayasım gelmiyor. 1.30 gibi topladım mesela bugün.

Yarım saat de ortalığı biraz topladım. Yoruldum yine biraz ara verdim. Saat 3 gibi tekrar kalktım, ocağa yemek koydum.

4te çocuğu okuldan almaya gittim. Aha da gün bitti

Çocuk mu diye soracağım ama 3 sene 8 ay diyorsunuz. O kadar uzun sürmez herhalde çocuktan uykusuz kalma durumu. Yani lütfen sürmesin. 8 ayda ben zombiye döndüm bile
4 yaş 9aydan bildiriyorum. Hala deliksiz uyabilmiş değilim. Mesela bu sabah uyandığımda oğlum omuzlarıma uzanmış uyuyordu

Uyuyan herkes gözümde aşırı lüks hayat yaşıyor. İstediği saatte gidip yatan, istediği saatte kalkanlar ne şanslı diyorum. Aralıksız 2 saat uyuyamıyorum. 8 ayda zombi yaptı oğlum beni.
Yaaa dimi.
Birde hamilelikte uyuyamıyor insan,üstüne bebekle uyunmuyor,cidden çok yorucu.
Birde kızım var benim,ikisiyle aşırı yoruluyorum,uyumaya gidince yorgunluktan uyuyamıyorum,ben uyuyorum tam oğlum uyanıyor tam bir kısırdöngü.
Eşimde dahil ,kafasına göre fosur fosur uyuyabilen herkesi kıskanıyorum bu ara

Ne önemli ne tatlı şeymiş deliksiz uyku,ikinci kez anladım ve bugunler bitsin bol bol uyuyacağim bu da kendime tesellim olarak dursun burda.

Seninle aynı durumdayım Anna.
Sınava hazırlanacağım,5 ay kaldı. Hala kendimi motive edip sınava hazırlanmaya başlayabilmiş değilim
Okulu da saldım,işyerimi de.

4.30-5.30 mu?

Kaçta uyuyorsunuz peki?

Evet hamilelikte o kilolar, mide yanması, bacak ağrıları kramplar uyutmadı. Şimdi de çocuk uyutmuyor. Bazen ağlayasım geliyor, eşim ben yatmaya gidiyorum diyince. Benim oğlum gazlı ve ne zaman uyuyacağı gazının rahatsız etmemesine bağlı. Uyusa bile gazdan geri uyanıyor falan. Eşime bazen diyorum, herkes uyumaya gidiyor benim ne olacağım belli değil, sinirlerim çok bozuluyor. Hele ki 6 7 saat deliksiz uyuyup da sabahları, çok uykum var uykumu alamadım demesi.

Ben her sabah 7 de kalkıyorum keşke hergun imkan olsada şöyle 10 a kadar uyusam
9 fena değil aslında kahvaltı faslını kısa tutarsanız diğer işlere bol bol zaman kalır

Kızım hayatımıza dahil olduğundan beri ki 6 yaşında her gün en geç 7de ayaktayım (bebekken gece uyumazdı sağolsun,kalkar otururdu yatakta ,hala da gece beline kadar dağınık saçları ile samara gibi tepemde dikildiği benimde ensemde nefesini hissederek irkilerek uyandığım günler oluyor)şimdi oğlum 6 aylık oda gece uyutmuyor oda en geç 7de uyanıyor yani 9da uyanmak bile lüks bana kac senedir.
Erken uyanınca da gün bitmiyor yahu

Gece kaçta yatıyorsunuz?

Ben öldüm de ağlayanım yok o zaman en azından 2 yaşında memeden kesince uyurum diyordum

Her çocuk bir olmayabilir ama benimki böyle çıktı maalesef. Keyfiye uyanıyor defalarca. Yanına gidince de ne söyleyeceğini bilemiyor, susadım, tuvaletim geldi diyor. Eğer biraz önce de bunun için kalkmıştın dersek, o zaman kötü rüya gördüm diyor.

Artık bünye öyle alışmış ki, duymuyorum çoğunlukla. Ama öyle olunca da eşim kalkıyor, bizim yatağa getirip yatırıyor.

O zaman hiç uyanmıyor ama döne döne tekmeleye tekmeleye uyuyor, sırtıma çıkıp yatıyor

Ben lisedeyken bile erkenden yatıp sabaha kadar uyanmadan uyuyordum, bu çocuklar niye böyle yaa

Oğlum o kadar çok kalkıyor ki, çoğu gece bize seslenemeden oturduğu yerde uyuyakalıyor. Hacıyatmaz gibi bir öne bir arkaya bir sağa bir sola gidip gelerek uyuyor öyle oturduğu yerde. Tesadüfen farkettiğimiz çok oldu

Benim eşimde çocuk bağırıyor fosur fosur uyuyorsun diye takılıyordu sabah. Gel bu gece de sen yat oğlunla,sen ağlatma diyorum ses kesiliyor,sonrada cennet senin ayağının altında anne olan sensin diyor pişkin pişkin gülerek. Ağlama dediği de aranma yani,acıkmış ona mıkırdanıyor yada pışpışlamak gerekiyor vb seyler,öyle zırıl zırıl aglayan bir bebek değil/değildi bu hafta dişten dolayi biraz daha mızmız ve uykusuz.
Bütün gece done kıpraşa uyutmuyor ki sıpa.
Ay uyuyun konu sahibi ya,valla yatın uyuyun. Bizim içinde uyuyun.

Onun derdi belli :) sizinle yatmak istiyor :) gerçi o yaşlar kabus görme yaşıydı sanırım. Gerçekten de kabus görüyor olabilir. Onunla ilgili daha bilgili kişiler vardı burada da ama adlarını hatırlayamadım şuan. Neyse en azından derdini anlatma yaşına gelince derdine çare bulmaya çalışırız. Şimdi sancıdan ağlıyor, çözüm de bulamıyorum. Bazen oturup ben de ağlıyorum oğlumla.

Haha ya. Benim zombi kızımda bir kez salıncakta uyuyakalmıştı

Kan değerlerinize baktırın. Demir, B12, TSH ve D vitamini özellikle.

Ben de uyuyun demeye geldim :) hatta mümkünse 12yi falan görün. 1 yaşında oğlum var çalışıyorum gerçekten uykuyu unuttum. Deliksiz 4 saat uyusam bayram edicem. Uyumak ne güzel bir eylem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…