- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi Meredith Grey
Keşke uyumaya imkanım olsa da tek derdim 9-10 arası uyanmak olsa
Zorlayın kendinizi alarm kurun kalkın başka yolu yok
Zorlayın kendinizi alarm kurun kalkın başka yolu yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 yas 8 ayÇocuk mu diye soracağım ama 3 sene 8 ay diyorsunuz. O kadar uzun sürmez herhalde çocuktan uykusuz kalma durumu. Yani lütfen sürmesin. 8 ayda ben zombiye döndüm bile
4.30-5.30 mu?
Kaçta uyuyorsunuz peki?
Ooo anladım :) size Allah sabır versin :) ben bir tanesi ile baş edemiyorum, siz 3 tane ile. Ayakta alkışlıyorum sizi :)3 yas 8 ay
1 yaş 5 ay
2 ay
Çocuk değil. Çocuklar
sizin kısım 18 ay en fazla :)
Ben 12-1 gibi yatıyorum. 8 gibi kalkıyorum. Ama 20li yaşların başındayken 11 gibi yatardım yine de hiç 5.30da kalkmadım. En erken 6.30da kalkıyordum bir yere yetişecek olduğumda.22- 23 arasi.
Siz kacda yatiyorsunuz?
Kacda kalkiyorsunuz?
Ben 12-1 gibi yatıyorum. 8 gibi kalkıyorum. Ama 20li yaşların başındayken 11 gibi yatardım yine de hiç 5.30da kalkmadım. En erken 6.30da kalkıyordum bir yere yetişecek olduğumda.
Ben okula giderken 7de okul başlıyordu. Yol 45- 1 saat arasi vardi. Mecbur 6da yola cikiyordum.
Duş, kahvalti vs. 5de kalkiyordum.
Sonrada iş hayati vs. Derken düzenimi bozmadim :)
Gün icinde meditasyon yaparim ama belkide az uyumamin sebebi budur. Bundan birkac sene öncesine kadar sabah namazida kılıyordum. Alışkanlık galiba