Kış uykusuna yatmış ayı gibiyim :(

Keşke uyumaya imkanım olsa da tek derdim 9-10 arası uyanmak olsa :KK51:
Zorlayın kendinizi alarm kurun kalkın başka yolu yok

Son bir aydir bende ayniyim sabah 7 20 de alarma uyanip okula giden oglumu kaldiriyorum geri yatiyorum onu babasi yolcu ediyo esim 9 a dogru cikiyo evden kucuk oglum gelip anne kalk artik diyo tamam sen git geliyorum deyip 10 a kadar uyuyorum sonra kalk ev topla kahvalti hazirla ufakligi okula gotur gel oluyo saat 1 sonra yemek hazirla camasir topla as aksam oluveriyo ama ne guzel 8 de uyansam ogleden sonra bana kalacak uyurken cok guzel geliyo kalkamiyorum ve her aksam pisman oluyorum

Bende evdeyken bu saatlerde uyaniyordum gercı şuanda ise 11 de gidiyorum kalkıp yapmam gereken işlerim oluyor. Yatamıyorum. Ama gerçekten yataktan hemen kalkmak lazım eğer telefonu elinize alıyorsanız gitti 2 saat demektir.

Ben 12-1 gibi yatıyorum. 8 gibi kalkıyorum. Ama 20li yaşların başındayken 11 gibi yatardım yine de hiç 5.30da kalkmadım. En erken 6.30da kalkıyordum bir yere yetişecek olduğumda.

Ben okula giderken 7de okul başlıyordu. Yol 45- 1 saat arasi vardi. Mecbur 6da yola cikiyordum.
Duş, kahvalti vs. 5de kalkiyordum.
Sonrada iş hayati vs. Derken düzenimi bozmadim :)
Gün icinde meditasyon yaparim ama belkide az uyumamin sebebi budur. Bundan birkac sene öncesine kadar sabah namazida kılıyordum. Alışkanlık galiba

Ben okula giderken 7de okul başlıyordu. Yol 45- 1 saat arasi vardi. Mecbur 6da yola cikiyordum.
Duş, kahvalti vs. 5de kalkiyordum.
Sonrada iş hayati vs. Derken düzenimi bozmadim :)
Gün icinde meditasyon yaparim ama belkide az uyumamin sebebi budur. Bundan birkac sene öncesine kadar sabah namazida kılıyordum. Alışkanlık galiba

Sanırım bünye meselesi. Çünkü sabah namazına ya da sahura kalktığım zamanlarda da geriye yatmadan edemem.

Zaten kalksam da sabah o saatte bir iş yapamam, çocuğum uyuduğu için ya da eşim uyuduğu için.

O nedenle yatırıyorum oğlum uyanana kadar.

Ama son 5-6 aydır yatma saatim daha geçe kaydı. Normalde duramazdım çok geç saatlere. Şimdi de 12-1den önce uyuyamıyorum.

Metabolizma değişiyor sanırım. Belki daha erken yatmaya başlasam sabah da daha erken kalkarım ama işte bir iş yapmadıktan sonra ne anlamı var...

X