-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Estağfurullah!9 nedir, geçen hafta akşamüstü 5 te kalktım ben. ayının önde bayrak taşınayım:)
İşin gücün yoksa uyu gitsinIyi günler hatunlar,
2-3 aydır aşırı derece de uyuyorum. 10'dan önce yataktan kalkamıyorum. Arada sırada bir zahmet 9'da kalkıyorum. Benim icin geç sayılıyor bu saatler.
Günün verimini kaybediyormuşum gibi geliyor. Çünkü yataktan kalk, giyin, kahvaltını falan et saat 12 oluyor. Yapılacak işlerimi, yapmaya dair motivasyonum düşüyor. Bu da fazlasıyla canımı sıkıyor.
Alarm kurmak beni kaldırmaya yetmiyor. Bu gece hiç uyumayıp yarın akşam 10-11 gibi uyumayı düşünüyorum. Belki o zaman erken kalkabilirim.
Aklıma başka çare gelmiyor. Sizin de önerileriniz varsa alırım
Ben de aynı tavsiyede bulunacaktımSabah yapılabilecek güzel bişey bulun o zaman erken kalkarsın.
Sabah 7de uyudum, uyumak denirse ona da en az 50 kere uyanıp çocukla uğraşıp kontrol etmişimdir. Öğlen de 1 olmadan uyandım. Üstüne hastayım uyumam dinlenmem lazım ama fırsat yok. 2 saat deliksiz uyuyabilsem keşke dünyalar benim olur. İlerde çok ararsınız bu uykuları, fırsat varken uyuyun daha ne istiyorsunuz. Benim yerime de uyuyun.Iyi günler hatunlar,
2-3 aydır aşırı derece de uyuyorum. 10'dan önce yataktan kalkamıyorum. Arada sırada bir zahmet 9'da kalkıyorum. Benim icin geç sayılıyor bu saatler.
Günün verimini kaybediyormuşum gibi geliyor. Çünkü yataktan kalk, giyin, kahvaltını falan et saat 12 oluyor. Yapılacak işlerimi, yapmaya dair motivasyonum düşüyor. Bu da fazlasıyla canımı sıkıyor.
Alarm kurmak beni kaldırmaya yetmiyor. Bu gece hiç uyumayıp yarın akşam 10-11 gibi uyumayı düşünüyorum. Belki o zaman erken kalkabilirim.
Aklıma başka çare gelmiyor. Sizin de önerileriniz varsa alırım
Elim yavaş değil :)Eliniz yavas belli ki
9 da kalksam 9.30da kahvaltim bitmis giyinmis olurum. Mutfagi da temizledim desek oldu saat 10. Biraz hizlanmaya bakin bence uyku duzeniniz normal
Eliniz yavas belli ki
9 da kalksam 9.30da kahvaltim bitmis giyinmis olurum. Mutfagi da temizledim desek oldu saat 10. Biraz hizlanmaya bakin bence uyku duzeniniz normal
Her gun olmuyorsa sorun yok bence de.yok oyle olmuyor ya,
insan gec kalkinca daha bir mahmur oluyor,
normalde her sabah 6.30 da kalkarim, 8de evden cikariz ailecek, kahvaltisi giyinmesi dusu musu bunun icinde olur bazen.
ama haftasonu ola ki gec kalksam, kahvaltimi edene kadar ayikamam.
E siz 10da kalkiyorum kahvalti ve giyinmek derken saat 12 oluyor demissiniz ondan dedim. O 2 saatte insan neler neler yapar. Sizin normal rutininiz buysa tabii sakincasi yok, ben o saatlere kadar ac bekleyemem meselaElim yavaş değil :)
Gastronomi okudum, mutfakta 10 dakikada lezzetli şeyler hazırlayabilirim, etrafı, bulaşığı halledebilirim.
Uyansam da yataktan çıkmam saatlerimi alıyor.
Abovvw o Ne bacım akşam olmuş hiç kalmayaymışsın9 nedir, geçen hafta akşamüstü 5 te kalktım ben. ayının önde bayrak taşınayım:)
Abovvw o Ne bacım akşam olmuş hiç kalmayaymışsın