Kış uykusuna yatmış ayı gibiyim :(

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Iyi günler hatunlar,

2-3 aydır aşırı derece de uyuyorum. 10'dan önce yataktan kalkamıyorum. Arada sırada bir zahmet 9'da kalkıyorum. Benim icin geç sayılıyor bu saatler.
Günün verimini kaybediyormuşum gibi geliyor. Çünkü yataktan kalk, giyin, kahvaltını falan et saat 12 oluyor. Yapılacak işlerimi, yapmaya dair motivasyonum düşüyor. Bu da fazlasıyla canımı sıkıyor.
Alarm kurmak beni kaldırmaya yetmiyor. Bu gece hiç uyumayıp yarın akşam 10-11 gibi uyumayı düşünüyorum. Belki o zaman erken kalkabilirim.
Aklıma başka çare gelmiyor. Sizin de önerileriniz varsa alırım

Eğer evdeyseniz 9 geç bir saat değil ki normal bence

şimdi bence sıkıntı kalktığınız saatten çok gününüzü verimli kullanamamak yani 10 da kalkarsam 10.30 da kahvaltımı da etmiş hazır olurum

ne yapıyorsunuz kendinize börek mi açıyorsunuz
Keşke uyanır uyanmaz yataktan çıkabilsem. Fazla aylaklık ediyorum.
Belki de ana sorun bu.

Uyuyamayan, sürekli erken kalkmak zorunda birisi olarak uyuyun uyuyuyabildiginiz kadar uyuyun. Hatta benim için de uyuyun diyorum :) Sabah erken uyandığım her gün uyumadığım zamanlara pişman oluyorum.
Neyse yapılacak iş bulmalısınız. Kpss'ye çalışırken sabah 5'te kalkıyordum. Hedef olunca insan erken uyanıyor.

Eğer çalışmıyorsanız geç kalkmanın uykuyu almanın tadını çıkarın.. Ben de bezen geç kalkarım.. Geç uyuduysam ya da uyku düzenim, saatlerim değiştiyse çok geç kalkardım.. Bir süredir kendiliğinden erken kalkıyorum erken uyuduğum için.. Evdeyseniz saat kurmaya ne gerek var? Rahatına bak..

Keşke uyanır uyanmaz yataktan çıkabilsem. Fazla aylaklık ediyorum.
Belki de ana sorun bu.
Bende yaparım öyle . Ama çocuğum yok olunca zaten aylaklık yapılmaz. Ki evlenmeden önce hem çalışıp hem okudum okul bitti yine çalıştım hiç aylaklık yapamadım . Şimdi biraz aylaklık yapmak istiyorum çocuğum olunca yine yapamam. Yataktan kalkarım çay suyunu koyar yatağımı toplarım . Ama zaten evde heryer çok düzgün olur akşamdan. Kahvaltı ederken kk da takılır tv izler haber filan bakarım . 13:00 gibi diyelim temizliğe başlarım sonra yemek yaparım duş alır giyinir makyaj yaparım . Eşim gelir 17:00 gibi yemek yeriz puzzle yaparız dua okurum dizi izleriz örgü örerim gece kitap okurum eee daha ne yapayım mesela . Sen ne yapmak istiyorsun gün içinde . Haftada 2 gün yürüyüşe giderim alışverişe giderim

Ben de bir suredir uygun vakitte yatmama ragmen gec uyaniyorum, halbuki hic de sevmem cok uyumayi.

Mevsimden kaynakli benimkisi. Uyaniyorum bulut kapli her yer. Kim kalkmak ister ki? :/

Yaaaa bende hemen hemen öyleyim. Ama çalıştığım için erken kalkmam gerekiyor. 9 da iş yerinde olmam gerek, öncesinde çocuğu hazırlayıp kreşe götürmem gerek diye saat 8.15 te eşim zorla kaldırıyor diyebilirim. Normalde 7.30 da kalkmam gerekirken dediğiniz gibi uyku uyku uykuuuuuuuuu modumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…