- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Eğer evdeyseniz 9 geç bir saat değil ki normal bence
Keşke uyanır uyanmaz yataktan çıkabilsem. Fazla aylaklık ediyorum.şimdi bence sıkıntı kalktığınız saatten çok gününüzü verimli kullanamamak yani 10 da kalkarsam 10.30 da kahvaltımı da etmiş hazır olurum
ne yapıyorsunuz kendinize börek mi açıyorsunuz
Aşık olduğum zamanlar 1de yatıp 5te kalkardım. O günleri özledim vallahiSabah yapılabilecek güzel bişey bulun o zaman erken kalkarsın.
Erken kalkmak için aşık olmayı mı bekleyeceksinAşık olduğum zamanlar 1de yatıp 5te kalkardım. O günleri özledim vallahi
Bende yaparım öyle . Ama çocuğum yok olunca zaten aylaklık yapılmaz. Ki evlenmeden önce hem çalışıp hem okudum okul bitti yine çalıştım hiç aylaklık yapamadım . Şimdi biraz aylaklık yapmak istiyorum çocuğum olunca yine yapamam. Yataktan kalkarım çay suyunu koyar yatağımı toplarım . Ama zaten evde heryer çok düzgün olur akşamdan. Kahvaltı ederken kk da takılır tv izler haber filan bakarım . 13:00 gibi diyelim temizliğe başlarım sonra yemek yaparım duş alır giyinir makyaj yaparım . Eşim gelir 17:00 gibi yemek yeriz puzzle yaparız dua okurum dizi izleriz örgü örerim gece kitap okurum eee daha ne yapayım mesela . Sen ne yapmak istiyorsun gün içinde . Haftada 2 gün yürüyüşe giderim alışverişe giderimKeşke uyanır uyanmaz yataktan çıkabilsem. Fazla aylaklık ediyorum.
Belki de ana sorun bu.
Işte öyle de keşke bir yol bulabilsem erken kalkabilmek için.Bunu kaydetmiştim, arada okumak iyi geliyor
Eki Görüntüle 2234976
Biraz havalardan da kaynaklı.Erken saatlerde hava henüz karanlık olduğu için insan yatmak istiyor ,hele de soğuksa hava ,nefsine ağır geliyor kalkmakIşte öyle de keşke bir yol bulabilsem erken kalkabilmek için.
Yaaaa bende hemen hemen öyleyim. Ama çalıştığım için erken kalkmam gerekiyor. 9 da iş yerinde olmam gerek, öncesinde çocuğu hazırlayıp kreşe götürmem gerek diye saat 8.15 te eşim zorla kaldırıyor diyebilirim. Normalde 7.30 da kalkmam gerekirken dediğiniz gibi uyku uyku uykuuuuuuuuu modumdayımIyi günler hatunlar,
2-3 aydır aşırı derece de uyuyorum. 10'dan önce yataktan kalkamıyorum. Arada sırada bir zahmet 9'da kalkıyorum. Benim icin geç sayılıyor bu saatler.
Günün verimini kaybediyormuşum gibi geliyor. Çünkü yataktan kalk, giyin, kahvaltını falan et saat 12 oluyor. Yapılacak işlerimi, yapmaya dair motivasyonum düşüyor. Bu da fazlasıyla canımı sıkıyor.
Alarm kurmak beni kaldırmaya yetmiyor. Bu gece hiç uyumayıp yarın akşam 10-11 gibi uyumayı düşünüyorum. Belki o zaman erken kalkabilirim.
Aklıma başka çare gelmiyor. Sizin de önerileriniz varsa alırım