En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
@Lisabella şekercim,pırasa baş tacıdır bence de,bu sebeple @Gul-berg in yemeği olan pırasa dolması da çok çok yaratıcı geldi banaEllerine sağlık @Gul-berg canım

yok o degildi diye hatırlıyorum hatta ben de 3 oy falandım ozaman sonra fena oldu tabi bana
İşte ben de onu diyorum.İlk güne bakıp yorumlamak yanlış oluyor sonuçları,çünkü dengeler değişiyor.Bu seferde yemeğimi beğenmezseler ben de yemek yapmayacağım,protesto ediyorum.Kader ortağım benim.

sen sus sen konusma birinci oldun bikere bilindik yapsam olmuyor bilinmedik yapsam olmuyorr protesto edip katılmıycam
Bak İnşallah sende benim gibi olursun diye beddua ederim 12.de alırsın sende

En fazla oyu olanın da 4 .Çok ta fark yok aslında aramızda.Hele bir bildirim gitsin.Sütlaçta bildirimden önce önde miydin sen?
15-20 oy alsam yeter bana

valla ya bu kadar da olmaz artık simdi de cıkıp farklı degisik tariflere oy giderse cıldırırım

bir de ben bir sonraki yarısma icin bir kural getirilmesini istiycem simdi soylemiyim de pislik yaratan yarısmacı olmıyım
Söyle kız meraklandırma insanı.Madem düşüncen var ,röportajda belirtseydin ya.Biz bizeyiz kimse duymaz söyle hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…