- 29 Ocak 2015
- 6.868
- 127.397
- 548
Birde Acemiyim ben diyorsunŞuan için öyle öndeyim ama sabah olunca popi popi yemekler kapcak birinciligi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde Acemiyim ben diyorsunŞuan için öyle öndeyim ama sabah olunca popi popi yemekler kapcak birinciligi
Sabah ki sonuca da aldanma.Kazen in bildiriminden sonra dengeler değişiyor.Şuan için öyle öndeyim ama sabah olunca popi popi yemekler kapcak birinciligi
Megim nasılsın?En başından beri gözüm lahana sarmalarında benim
HALLEYS 'm ellerie sağlık
Herkesin ellerine,emeğine sağlık,hepsi birbirinden lezizler
Ve bizimle paylaştığınız çok teşekkürler
Yapmış kadar oldun bebeğim HALLEYS 'mYakın olsaaak sana neler yaparım neler Meg'immm benim bende bu güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum canım benim
Sen sağlıklı beslen kilo alırım diye korkma sizin sağlığınız herşeyden önemli1 hafta önceye kadar şeker hastası gibiydim acıktım dememle mide kazınması yanması bir oluyordu. Korktum herhalde acayip kilo alırım dedim ama bir kaç gündür daha iyiyim sanki, en azından kriz şeklinde acıkmıyorum
Büyüyoruz teyzesi sen yeleğe başla
Hahaha dur kız daha 2 oy oldu biri kendimin zatenBirde Acemiyim ben diyorsun
Kazen bey ne zaman bildirim yolluycek acepSabah ki sonuca da aldanma.Kazen in bildiriminden sonra dengeler değişiyor.
Ben de söylemeyecektim zatenÖğrendim bileNeyse kopya vermeyelim sürpriz olsun
Patatesli lahana senin miydi? O da çok farklı bir tarif çok merak ettim. Ayrı ayrı çok severim de bir arada nasıl oluyor acaba?Yakın olsaaak sana neler yaparım neler Meg'immm benim bende bu güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum canım benim
Biliyorum söylemezsinBen de söylemeyecektim zaten
Ben iyiyim pinkstrap çıtır gebem benimMegim nasılsın?
Ona var daha ya benim dr geç söylüyormuş Gerçi ben de merak etmiyorum niyeyseSen sağlıklı beslen kilo alırım diye korkma sizin sağlığınız herşeyden önemli
Önce cinsiyetini öğrenelim ona göre başlayalım.
Çok beğendiyse gelip bulur..Etiketleme yapmak olmazYa bir arkadasimiz vardi benim yemegi yapmisdi cok begenmisti nerde acaba simdik aslinda nicki biliyomda nevreste kizar etiketlemiyom kurallara uyuyom
CanımsınYapmış kadar oldun bebeğim HALLEYS 'm
1. değişti yineBiliyorum söylemezsin
Evett ama deynep bes kardes veririm dediÇok beğendiyse gelip bulur..Etiketleme yapmak olmaz
Kızlar mazikeen kazanmazsa yandık bizden 5'i bir yerde istiyor
Ben merak ediyorum.Doktora söyle benim görümce merak ediyor öğrenmem lazımOna var daha ya benim dr geç söylüyormuş Gerçi ben de merak etmiyorum niyeyse
O nasıl bir tarih ya, ben gördüğümde gayet genç taş bir hatundunBen iyiyim pinkstrap çıtır gebem benim
Hatta dün 86. yaşgünümü kutladım burda
Seni sormalı sen nasılsın ?