Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen sefer nasıl yaptıysam yanlışlıkla kendime verdim oyumu.Utandım ,kendine oy vermiş diyecekler diye.Sonra baktım başkaları da kendine vermiş rahatladım o zaman .
Ben yöresel yemekleri seçtim. Bildiğim çok güzel yöresel bir yemek var. Hatta bi sürü var. Be hatayda yaşayan bir güneydoğulu olarak yöresel benden sorulur..
Ben yöresel yemekleri seçtim. Bildiğim çok güzel yöresel bir yemek var. Hatta bi sürü var. Be hatayda yaşayan bir güneydoğulu olarak yöresel benden sorulur..
1 hafta önceye kadar şeker hastası gibiydim acıktım dememle mide kazınması yanması bir oluyordu. Korktum herhalde acayip kilo alırım dedim ama bir kaç gündür daha iyiyim sanki, en azından kriz şeklinde acıkmıyorum Büyüyoruz teyzesi sen yeleğe başla