Dünya Mutfağından bir börek bulabilirsinBöreği yine mi tutturamadık
Uygun tabi kitam olarak bosnak mantısı kabul edilirmi ogreniyim de dunya mutfagınazaten yapıcaktım zor biraz herzaman yapılmıyor onunla katılırım gerci bosnak mutfagı da dunya mutfagı nede olsa eski yugoslavya simdiki bosna ve sırbistan da yapılıyor:))
Deniz ürünleri için mevsim uygun mu ya bizim burda Karadeniz balıkları yok hiçDünya Mutfağından bir börek bulabilirsin
Aslında kategori tam net belli değil
Dünya Mutfağı Ve Deniz Ürünleri başa baş gidiyor
O zaman Dünya Mutfağı yapalımDeniz ürünleri için mevsim uygun mu ya bizim burda Karadeniz balıkları yok hiç
Marmara hamsisini Karadeniz diye yutturmaya çalışıyorlar, pullu hamsi mi olur
YapınO zaman Dünya Mutfağı yapalım
Shapee oylarını düşürmüştü giderken ,vereyim diye peşinden gittim.Size ne oldu
İlk günden ihanet haGözlerimin önünde banladı mune abla ama tutmadım
Canım sıkıldı az gezeyim demiştim.Selam verdim banlı çıktımAkıllı olmuyorŞurada uslu uslu durmuyor
Ben siyasetten gittimPostacının karısı diye bir konu vardı çoğunluk ordan gitti
44 Malatya
Hiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiiiDünya Mutfağından bir börek bulabilirsin
Aslında kategori tam net belli değil
Dünya Mutfağı Ve Deniz Ürünleri başa baş gidiyor
Maşallah bu saatte börekle uğraşmak,ben de lahana haşladım turşuluk ,poğaça da yoğurayım dedim üşendim.Sizin mesajınız biraz gaz verdiHiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiiiTürk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor
Çıkayım da ıspanak yıkayayım
Banlanırsan satarımShapee oylarını düşürmüştü giderken ,vereyim diye peşinden gittim.
İlk günden ihanet ha
Canım sıkıldı az gezeyim demiştim.Selam verdim banlı çıktım
Ben siyasetten gittim
Bende Tokat 60
Neyse Mune buralarda çiçek olayımBanlanırsan satarımBanlanmadan da yazabilirsin, niye saydırıyorsun elaleme
Şaka yapıyorum tabi bakmadım görmedim niye gittiğini, boşver siyaset bölümü çıkmaz sokak tartışmaların sonu yok. Sinir olduğuna değmez
:)))Maşallah bu saatte börekle uğraşmak,ben de lahana haşladım turşuluk ,poğaça da yoğurayım dedim üşendim.Sizin mesajınız biraz gaz verdi
Dayanırsın dayanırsın sen yeter ki isteNeyse Mune buralarda çiçek olayım
Siyasete girmeyeyim diyorum mıknatıs gibi çekiyor beni.Az ucundan bakayım derken içinde buluyorum kendimi.Biraz irademe sahip olup girmemeye çalışacağım,bakalım dayanabilecek miyim
Bir ara ben de çok yapardım geceleri.Şimdi az KKya takılayım diyorum ,o az biraz oluyor ,sonra çok ,haliyle ertesi güne kalıyor.:)))
Geceleri daha enerjik hissediyorum kendimi, geçenlerde canım çekti revani pişirdim, eşim kekçidir kek sandı aaa niye kek yapmadın deyince dayanamadım birde kek yaptım, hızımı alamadım komple mutfağı indirip temizledim
Ama gündüz koala gibiyim kimse dokunmasın miskin tembel oturup durayım
İnşallah .Dün gece az bakınayım dedim benden bahsediyordunuzDayanırsın dayanırsın sen yeter ki iste
Banlanırsan acımaz kınayı yakarız yani ona göre
Ziyaretçileri fark etmedim etsem daha çevirirdim muhabbetiİnşallah .Dün gece az bakınayım dedim benden bahsediyordunuz,okuyup ta yazamamak ne zormuş be
İyi ki farketmedin çatlardım iyiceZiyaretçileri fark etmedim etsem daha çevirirdim muhabbetiO zaman mune ablanın cımbızına sarılıp illa beni yolukla demeyeceksin kanka
Birşey yemedin ya, dün gittin bu gün geldin o kadar çok banlanmıyorsun demek.İyi ki farketmedin çatlardım iyice
Bu cımbız bana bayağı gider,idareli kullanırım
Bir dahaShapee oylarını düşürmüştü giderken ,vereyim diye peşinden gittim.
İlk günden ihanet ha
Canım sıkıldı az gezeyim demiştim.Selam verdim banlı çıktım
Ben siyasetten gittim
Bende Tokat 60
Maşaallah ablam sanaHiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiiiTürk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor
Çıkayım da ıspanak yıkayayım
Ben de gece daha hareketliyim..Ses problem olmasa tüm işleri gece yapacağım:)))
Geceleri daha enerjik hissediyorum kendimi, geçenlerde canım çekti revani pişirdim, eşim kekçidir kek sandı aaa niye kek yapmadın deyince dayanamadım birde kek yaptım, hızımı alamadım komple mutfağı indirip temizledim
Ama gündüz koala gibiyim kimse dokunmasın miskin tembel oturup durayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?