En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Uygun tabi ki

Dünya Mutfağından bir börek bulabilirsin
Aslında kategori tam net belli değil
Dünya Mutfağı Ve Deniz Ürünleri başa baş gidiyor
Deniz ürünleri için mevsim uygun mu ya bizim burda Karadeniz balıkları yok hiç
Marmara hamsisini Karadeniz diye yutturmaya çalışıyorlar, pullu hamsi mi olur

Shapee oylarını düşürmüştü giderken ,vereyim diye peşinden gittim.

Gözlerimin önünde banladı mune abla ama tutmadım
İlk günden ihanet ha

Akıllı olmuyorŞurada uslu uslu durmuyor
Canım sıkıldı az gezeyim demiştim.Selam verdim banlı çıktım

Postacının karısı diye bir konu vardı çoğunluk ordan gitti
Ben siyasetten gittim

Bende Tokat 60

Dünya Mutfağından bir börek bulabilirsin
Aslında kategori tam net belli değil
Dünya Mutfağı Ve Deniz Ürünleri başa baş gidiyor
Hiiiii yorumu okuyunca yapmam gereken aklıma geldiii Türk mutfağından börek yapmam lazım bu gece, az biraz ıspanak az biraz kıymayla ortaya karışık bir börek yapmak için söz verdim eşime, adam gece mutfak canavarına dönüyor ne varsa silip süpürüyor
Çıkayım da ıspanak yıkayayım

Maşallah bu saatte börekle uğraşmak,ben de lahana haşladım turşuluk ,poğaça da yoğurayım dedim üşendim.Sizin mesajınız biraz gaz verdi

Banlanırsan satarım Banlanmadan da yazabilirsin, niye saydırıyorsun elaleme
Şaka yapıyorum tabi bakmadım görmedim niye gittiğini, boşver siyaset bölümü çıkmaz sokak tartışmaların sonu yok. Sinir olduğuna değmez

Neyse Mune buralarda çiçek olayım
Siyasete girmeyeyim diyorum mıknatıs gibi çekiyor beni.Az ucundan bakayım derken içinde buluyorum kendimi.Biraz irademe sahip olup girmemeye çalışacağım,bakalım dayanabilecek miyim

Maşallah bu saatte börekle uğraşmak,ben de lahana haşladım turşuluk ,poğaça da yoğurayım dedim üşendim.Sizin mesajınız biraz gaz verdi
:)))
Geceleri daha enerjik hissediyorum kendimi, geçenlerde canım çekti revani pişirdim, eşim kekçidir kek sandı aaa niye kek yapmadın deyince dayanamadım birde kek yaptım, hızımı alamadım komple mutfağı indirip temizledim
Ama gündüz koala gibiyim kimse dokunmasın miskin tembel oturup durayım

Dayanırsın dayanırsın sen yeter ki iste
Banlanırsan acımaz kınayı yakarız yani ona göre

Bir ara ben de çok yapardım geceleri.Şimdi az KKya takılayım diyorum ,o az biraz oluyor ,sonra çok ,haliyle ertesi güne kalıyor.

Bir daha shapee nin peşine düşme
Plakayı tutturduk ama ben geri geçtim

Maşaallah ablam sanaErkekler hep öyle ne yapsak silip süpürüyorlarBirde bize yedirmeye çalışmasalarBen direniyorum ona uyarsam 100 kilo olurum

Ben de gece daha hareketliyim..Ses problem olmasa tüm işleri gece yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…