- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Sakın ol nefessiz al.ver nefes al.ver
Elinin körünü bildin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinin körünü bildin mi
Ya mutsuz değilim de canım sıkılıyor çıkmak istiyorum artıkSakin haaa öyle şeylere girme deşarj ol.kendini mutlu et bebeğini etkileme
Vardı canım da atlattık çok şükür. O yüzden bu kadar baskı zatenDüşük. Tehlikesi var mı pinkimmm inşallah yoktur..bebek.için 3 4 ay çok. Yorma kendini dinlen
Havalar düzelsin birlikte çıkıp yürüyüş yaparsınızYa mutsuz değilim de canım sıkılıyor çıkmak istiyorum artık
İnanmıyorumm Eee hakediyorsun canımcım demek ki süpersin yaaaa inanamıyorummVerdiğin oy var ya
Tarifin sahibi oluyorum azıcık :)
Saol diyorum, var ol diyorum, iyi ki oyunu bana verdin diyorum
Ayy ne güzel olur sen oğlana bakarsin ben de rahat rahat yatarimBu yaz sana gelip 3 ay kalabilir miyim
Bakarım yeğenimeAma benimde 3 tane var bir daha düşün istersenAyy ne güzel olur sen oğlana bakarsin ben de rahat rahat yatarim
Benden faydalanacak mısınGel bacım gel ,bende kazık yoktur.Ne güzel madalyan var senin.Hamile halinle taşıması zor olur,biraz bana versene doğuma kadar,madem kankayız yardımcı olayım sana
Çocuk doğduktan sonra istesende çıkamayacaksın ,şimdi bari tehlikeyi atlattıysan çıksanYa mutsuz değilim de canım sıkılıyor çıkmak istiyorum artık
Faydalanmak mı ,ne kadan ayıp ben seni düşündüğümden dedim.Benden faydalanacak mısın
Neyse aramızda lafı mı olur Nevoş benim madalyamı Yen'i kankama verelim lütfen
Ben senden hiç böyle birşey istememiştimBir daha düşün istersenBenden faydalanacak mısın
Neyse aramızda lafı mı olur Nevoş benim madalyamı Yen'i kankama verelim lütfen
Doktora göre atlattık kocama göre daha 1 ay varÇocuk doğduktan sonra istesende çıkamayacaksın ,şimdi bari tehlikeyi atlattıysan çıksan
Seninkiler maşallah kocamanlar benimki gibi minik canavar degillerBakarım yeğenimeAma benimde 3 tane var bir daha düşün istersen
Niye aramızı açmaya çalışıyorsunBen senden hiç böyle birşey istememiştimBir daha düşün istersen
Çok şükür o konuda haklısınAma inan büyüdükçe sıkıntıları artıyorŞu saate kadar boş durmuyorumSeninkiler maşallah kocamanlar benimki gibi minik canavar degiller
Sen niye açmaya çalışıyorsunHabibte'ye uymasanız hep birlik olsakNiye aramızı açmaya çalışıyorsun
Bir yönden düşünmesi güzel ,bir yandan sıkıcı Çocuk doğduktan sonra herşeye karışırsa bir deDoktora göre atlattık kocama göre daha 1 ay var
Cuma hutbesinde salgın var demişler hasta olup bana bulaştırmamak için kendisi de hiç çıkmadı , takıntılı mı olacak acaba
Tamam olalım .Sen niye açmaya çalışıyorsunHabibte'ye uymasanız hep birlik olsak