- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Memleketi arayayım ,amcam nasıl dedikten sonra balcan değil baldırcan onun adı diyeyim Ne der acaba ?Yengene söle baldırcan onun adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memleketi arayayım ,amcam nasıl dedikten sonra balcan değil baldırcan onun adı diyeyim Ne der acaba ?Yengene söle baldırcan onun adı
Yok sahiden öyle deniyorYok bu taraflı.Sadece O söylüyor,ben söylemesi zor geliyor diye sadece O öyle söylüyor sanıyordum.
Suçlu ben oldum değil mi
Ablam ordan 2 kilo balcan tart
Suçlu ben oldum değil mi
Olur ablam1 hafta boyunca farklı şekillerde hergün balcan yerizÇok severim sahiden2 kiloyu geçti apla 5 liralık olurmu
Memleketi arayayım ,amcam nasıl dedikten sonra balcan değil baldırcan onun adı diyeyim Ne der acaba ?
Teşekkür ederimhadi hadii uğurlusun yine fena sayılmaz
Ben de dün akşam yaptım Çok bereketliymiş bir sürü çıktı.Dedim risk alıp yaptım bir de yemezseler Sonra dedim yemezseler üzerine sarmısaklı yoğurt dökerim.Allahtan sevdiler.Değişik lezzetlerden nevreste'm
Hamarat kuzum benim
Olur ablam1 hafta boyunca farklı şekillerde hergün balcan yerizÇok severim sahiden
Oyyy kıyamam üzülmüş dertlenmiş
Teşekkür ederim
HanimKelesimiGetir verince büyü bozulmuş olabilir yada minnoş dediğin için olabilir miAnlarsın ya
Afiyet olsun sahiden beğendiler miFarklı lezzetlere alışık olmayınca yadırganabilirBen de dün akşam yaptım Çok bereketliymiş bir sürü çıktı.Dedim risk alıp yaptım bir de yemezseler Sonra dedim yemezseler üzerine sarmısaklı yoğurt dökerim.Allahtan sevdiler.
Ben ilk oyu verdimYokkkk artık ben verdiğimde oyu azdı bir keremmmm
büyük travma, nasıl atlatıcam bilmiyorum
Ben ilk oyu verdim
Eşim ve kızım beğendi.Ben kızartma yaptığım zaman kokusu tutuyor beni yiyemiyorum ,soğuyunca daha hoşuma gitti tadı.Afiyet olsun sahiden beğendiler miFarklı lezzetlere alışık olmayınca yadırganabilir
Ertesi gün bile güzel oluyor canımEşim ve kızım beğendi.Ben kızartma yaptığım zaman kokusu tutuyor beni yiyemiyorum ,soğuyunca daha hoşuma gitti tadı.
Teşekkür ederim
HanimKelesimiGetir verince büyü bozulmuş olabilir yada minnoş dediğin için olabilir miAnlarsın ya