Amin inşallah canım sağolasın Allah isteyen herkese versin inşallahGünaydınlar, hayırlı olsun hamileliginiz. Sağlıkla büyüsün inşallah bol artışlı rakamlar görmeniz dileğiyle :)
bat 8 kasımmerhaba hanımlar
“Aralık- ocak- şubat “bizim aylarımız olsun hayırlısıyla ...
Buyrun batlarımızı yazalım
KIŞ MEVSİMİ BAHARIMIZ OLSUN
Hakkımızda hayırlısı ...
Hamile arkadaşlarımız
@emineee_e
@Yasmnn__
Hamile olmak isteyen arkadaşlarımız
[USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][/tr][/tr][/user][/user][/user][/user][td]üye adı [/td]
[td]bat tarihi [/td]
[td]Test durumu[/td]
[tr]
[td]Cascade_ [/td] Cascade_ [/tr] Cascade_ Cascade_ [tr] [tr]
[tr]
[td][USER=376617]@Neic [/td][USER=376617]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/user][/tr][USER=376617]
[td][USER=143218]@BONCUK23 [/td]
[td]21 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[tr]
[td]@posterior [/td]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[td]@MiyavKedi [/td]
[td]15 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[td][USER=906795]@mimice [/td]
[td]3 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td][/tr][USER=906795][/user][/tr] [USER=906795][/user][/tr][USER=906795][/user][/tr][USER=906795][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][tr][tr]
[COLOR=#ff00ff] [td]@[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]. [/td]
[td] [/td]
[td]. [/td]
[td][/td]
[td] [/td][/COLOR]
@Sadece02matilda 25 ekim
@Synonyms regl geçti
@Aysucan20 13 kasım
@SedaGretchen 5 kasım
@dvtb 11 kasım
@bi prenses annesi 15 kaısm
@Gulmet3 2 kasım
@Neic 9 kasım
@Minkkalpp 7 kasım
[/tr][/tr][/tr][/tr] [/user][/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [/user][/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [tr] [/tr][/user][/user][/user][/user][/user]
Allah hayırlı uğurlu etsin canım bebeğini sağlıkla kıiucağına alırsın inşallah :)Allah olmayan isteyen herkes ama herkese versin inşallah canım benim en kısa sürede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herzaman dua ediyorum
Bana da dua edin kızlar akşam kan vercem değerim artmış olsun inşallah
Canım bitki çaylarından uzak dur bence sakıncalı diye biliyorum amaKızlarrr selammm biraz uzak kalmışım ama hafif grip gibiyim cuma gecesi acayip ateşlendim eşim gece gece çok uğraştı ıslak bezlerle düşürmeye malum ilaç alamıyorum var mı bitkisel önerisi olan
Teşekkür ederim canım sagol :)Allah hayırlı uğurlu etsin canım bebeğini sağlıkla kıiucağına alırsın inşallah :)
naber cnm. hangi tedaviyi uyguluyorsunzKızlaar nerelerdesiniz
Hamileyim canım suan şükür tedacisiz hamile kaldım 2 bucuk yıl sonra :) 2 düşüğüm olmuştunaber cnm. hangi tedaviyi uyguluyorsunz
ay masallah cnm. sevindm.senin adinqHamileyim canım suan şükür tedacisiz hamile kaldım 2 bucuk yıl sonra :) 2 düşüğüm olmuştu
Maşallh canım gözün aydın , doktor progestan verdi mi tedbir amaçlıHamileyim canım suan şükür tedacisiz hamile kaldım 2 bucuk yıl sonra :) 2 düşüğüm olmuştu
Sağol canım, yok vermedi onu. Acıkcası onu sormayıda unuttum ben folbiol, b12, ve coraspin verdi hafif kan pıhtılaşması oldugu icinMaşallh canım gözün aydın , doktor progestan verdi mi tedbir amaçlı
Çok geçmiş olsun canım sağlıcakla al yavrunu kucağına inşallahSağol canım, yok vermedi onu. Acıkcası onu sormayıda unuttum ben folbiol, b12, ve coraspin verdi hafif kan pıhtılaşması oldugu icin
. Bende 3 ay önce düşük yapmıştım korunmayı bıraktık , bi arkadaş yazmıştı da progestan verdi doktor diye onadan sordum canım. Ben de olaki hamile kalırsam merak ediyorum doktor verir mi vermez miSağol canım, yok vermedi onu. Acıkcası onu sormayıda unuttum ben folbiol, b12, ve coraspin verdi hafif kan pıhtılaşması oldugu icin
Düşük tehditi olanlara veriyorlar diye biliyorum onu canım. Bende 3 ay önce düşük yapmıştım korunmayı bıraktık , bi arkadaş yazmıştı da progestan verdi doktor diye onadan sordum canım. Ben de olaki hamile kalırsam merak ediyorum doktor verir mi vermez mi
:))Cancağızlar... Canlansın sayfamız, nerdesiniz bakalım :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın kocişlerinizle.. Işleri pişirip, yumurtlama dönemini geçirip mi döneceksiniz buraya.. Benim adetimin bitmesine 3 gün var bende de başlar telaşe