Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat 8 kasım

Kızlarrr selammm biraz uzak kalmışım ama hafif grip gibiyim cuma gecesi acayip ateşlendim eşim gece gece çok uğraştı ıslak bezlerle düşürmeye malum ilaç alamıyorum var mı bitkisel önerisi olan

Allah hayırlı uğurlu etsin canım bebeğini sağlıkla kıiucağına alırsın inşallah :)

Kızlarrr selammm biraz uzak kalmışım ama hafif grip gibiyim cuma gecesi acayip ateşlendim eşim gece gece çok uğraştı ıslak bezlerle düşürmeye malum ilaç alamıyorum var mı bitkisel önerisi olan
Canım bitki çaylarından uzak dur bence sakıncalı diye biliyorum ama

Cancağızlar... Canlansın sayfamız, nerdesiniz bakalım :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın kocişlerinizle.. Işleri pişirip, yumurtlama dönemini geçirip mi döneceksiniz buraya.. Benim adetimin bitmesine 3 gün var bende de başlar telaşe

Sağol canım, yok vermedi onu. Acıkcası onu sormayıda unuttum ben folbiol, b12, ve coraspin verdi hafif kan pıhtılaşması oldugu icin
. Bende 3 ay önce düşük yapmıştım korunmayı bıraktık , bi arkadaş yazmıştı da progestan verdi doktor diye onadan sordum canım. Ben de olaki hamile kalırsam merak ediyorum doktor verir mi vermez mi

. Bende 3 ay önce düşük yapmıştım korunmayı bıraktık , bi arkadaş yazmıştı da progestan verdi doktor diye onadan sordum canım. Ben de olaki hamile kalırsam merak ediyorum doktor verir mi vermez mi
Düşük tehditi olanlara veriyorlar diye biliyorum onu canım