Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar
“Aralık- ocak- şubat “bizim aylarımız olsun hayırlısıyla ...
Buyrun batlarımızı yazalım

KIŞ MEVSİMİ BAHARIMIZ OLSUN

Hakkımızda hayırlısı ...

Hamile arkadaşlarımız

@emineee_e :anneadayı:
@Yasmnn__ :anneadayı:

Hamile olmak isteyen arkadaşlarımız
[td]üye adı [/td]
[td]bat tarihi [/td]
[td]Test durumu[/td]

[tr]
[td] Cascade_ Cascade_ [/td] Cascade_ Cascade_ [/tr]
Cascade_ Cascade_ Cascade_ Cascade_ [tr] [tr]
[tr]
[td][USER=376617]@Neic
[/td][USER=376617]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/user][/tr][USER=376617]
[td][USER=143218]@BONCUK23
[/td]
[td]21 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]

[tr]
[td]@posterior [/td]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[td]@MiyavKedi [/td]
[td]15 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]

[tr]
[td][USER=906795]@mimice
[/td]
[td]3 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr][USER=906795][/user][/tr] [USER=906795][/user][/tr][USER=906795][/user][/tr][USER=906795][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
[USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][tr][tr]
[COLOR=#ff00ff] [td]@[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]. [/td]
[td] [/td]
[td]. [/td]
[td][/td]
[td] [/td][/COLOR]
@Sadece02matilda 25 ekim
@Synonyms regl geçti
@Aysucan20 13 kasım
@SedaGretchen 5 kasım
@dvtb 11 kasım
@bi prenses annesi 15 kaısm
@Gulmet3 2 kasım
@Neic 9 kasım
@Minkkalpp 7 kasım
[/tr][/tr][/tr][/tr]
[/user][/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [/user][/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [tr] [/tr][/user][/user][/user][/user][/user]
[USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][/tr][/tr][/user][/user][/user][/user]
bat 8 kasım :halay:

Kızlarrr selammm biraz uzak kalmışım ama hafif grip gibiyim cuma gecesi acayip ateşlendim eşim gece gece çok uğraştı ıslak bezlerle düşürmeye malum ilaç alamıyorum var mı bitkisel önerisi olan :KK200:

Allah olmayan isteyen herkes ama herkese versin inşallah canım benim en kısa sürede rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herzaman dua ediyorum:KK200::KK200::anne:

Bana da dua edin kızlar akşam kan vercem değerim artmış olsun inşallah :anneadayı:
Allah hayırlı uğurlu etsin canım bebeğini sağlıkla kıiucağına alırsın inşallah :)

Kızlarrr selammm biraz uzak kalmışım ama hafif grip gibiyim cuma gecesi acayip ateşlendim eşim gece gece çok uğraştı ıslak bezlerle düşürmeye malum ilaç alamıyorum var mı bitkisel önerisi olan :KK200:
Canım bitki çaylarından uzak dur bence sakıncalı diye biliyorum ama

Cancağızlar... Canlansın sayfamız, nerdesiniz bakalım :) Rabbim muhabbetinizi arttırsın kocişlerinizle.. Işleri pişirip, yumurtlama dönemini geçirip mi döneceksiniz buraya.. Benim adetimin bitmesine 3 gün var bende de başlar telaşe

Sağol canım, yok vermedi onu. Acıkcası onu sormayıda unuttum ben folbiol, b12, ve coraspin verdi hafif kan pıhtılaşması oldugu icin
. Bende 3 ay önce düşük yapmıştım korunmayı bıraktık , bi arkadaş yazmıştı da progestan verdi doktor diye onadan sordum canım. Ben de olaki hamile kalırsam merak ediyorum doktor verir mi vermez mi

. Bende 3 ay önce düşük yapmıştım korunmayı bıraktık , bi arkadaş yazmıştı da progestan verdi doktor diye onadan sordum canım. Ben de olaki hamile kalırsam merak ediyorum doktor verir mi vermez mi
Düşük tehditi olanlara veriyorlar diye biliyorum onu canım