Kızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani
Yok artık ya, dibine kadar haksızsın. Kıskançlık tamamen özgüven eksikliğine bağlı gelişen bir davranış şeklidir. Belli ki özgüvenin yerlerde geziyor. Kıskandığın insan da sevgilinin abisinin müstakbel eşi. Akraban olacak, yüz yüze bakacağınız insan. Kendine mi güvenmiyorsun, sevgiline mi ? Bu kadar kıskançlık kabul edilemez. Acilen tedavi olman lazım, yoksa kimse çekmez bu kadarını benden söylemesi.Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
İki aylık ilişkide hemen eklemesine sinir oldum ben iki yıldır sevgliyim gidip be kardeşini ne abisini ekledim. Sildiğin zaman ciddi bişey yoktu aralrnda evlenme kararları bikaç günlük olay. Ciddi bişey yokken eklemesine sinir oldum Hadi ben sildim bi yanlışlık yapıp kızın tkrar eklemesine ayrı bi snir oldum. Yani sen silsen birini sevglnn fcesinden tutup tkrar ekleseler hosmu bu durum ben buna snirlendimne gerekçeyle sildin ki kızı.ne sakınca vardı yani.gereksiz bi çekişme yaratmışsınız aranızda.hem sen hem de o.
Tamamen haksızsınız, üstelik aileyede çok kötü bir imaj vermişsiniz. Kıskançlığınız hastalık derecesinde ve hiçbir ana baba çocuklarının bu kadar kısıtlanmasını istemezler. Yarın birgün aranızda sorun çıksa sevgilinize " boşver o kızı" diyeceklerinden emin olabilirsiniz.Malesef biliyorlar :) svgilime sölemişler üzernden haftalar gecmesine ragmen nedn sildi falan diye o da oldu bitti uzatmayın diyip kapatmş. Suan konusu dahi acılmıyor. Mesajları aramları var işte kızın bi o kadat :)
İki aylık ilişkide hemen eklemesine sinir oldum ben iki yıldır sevgliyim gidip be kardeşini ne abisini ekledim. Sildiğin zaman ciddi bişey yoktu aralrnda evlenme kararları bikaç günlük olay. Ciddi bişey yokken eklemesine sinir oldum Hadi ben sildim bi yanlışlık yapıp kızın tkrar eklemesine ayrı bi snir oldum. Yani sen silsen birini sevglnn fcesinden tutup tkrar ekleseler hosmu bu durum ben buna snirlendim
Sevgi teleskoptan bakar, kıskançlık ise mikroskoptan ... Bu geldi aklımaArkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Sende aynisini onun sevgilisine yapKızı sildiğim halde tekrar eklenmesine kızın sürekli buna mesaj atmasına kızdım. Yani birinin sevgilisi beni silse tutup tekrar eklemem sevgilsii silmiş istemiyormuş diye sacma değilmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?