• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler yorum için. Madem bu kadar kıskancım tüm sorun bende bunu abartıyorum nefret edilmesi gereken benim(!) vs bunu bile bile aynı davranısa devam etmesi normalmi peki?

Sende sevgilinin kardeşleri abisi falan eklimi.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler yorum için. Madem bu kadar kıskancım tüm sorun bende bunu abartıyorum nefret edilmesi gereken benim(!) vs bunu bile bile aynı davranısa devam etmesi normalmi peki?
Sonradan ekleyen abisi değilmi kızın faceinden?

Ve bu arada büyük ihtimalle şu anda sevgilinin abisi de seni sevmiyor.

He senin kıskançlığını bilip kabullenip sana göre mi davransın sevgilin?

Bencil misin. Sen normal davranmayı dene. Dünya senin etrafında dönmüyor.

onun devam etmesi normal, senin davranışının yanlış olduğunu bile bile ısrar etmen sorun.. kardeşlerin arasını açıyor olarak görünüyorsun şu an ailenin gözünde.. baştan kaybetmeye başlamışsın bence dikkat et bundan sonra biraz daha..

Canım benim kimse senden nefret edilsin demek istememiştir burda eminimki ama biraz ayarı kaçırmışsın. Sorduğun soruya gelince de erkek arkadaşın da belli ki bu konuda başka türlü düşünüyor, peki senin onun düşündüğü şeye saygı göstermemen doğru mu? Yarın bir gün yüzyüze bakacak olursanız cidden sen kötü bilinirsin, hani bir kız arkadaşının davranışlarını beğenmezsin o zmn tamam müdehale et derim ama sıradan biri değil karşıdaki bayan, müstakbel yengesi, kardeşinin müstakbel eşi

Ve evet tekrar eklemesi normal. Baştan sizin silmeye hakkınız yok. Dolayısıyla eklemesi de normal. Daha resmi bir şeyler yokken aile içindeki işlere nasıl bu kadar karışmayı kendinize hak görüyorsunuz anlamıyorum ya.
Çok ayıp etmişsiniz. Sevgilinizin annesi de bu kafayla sizle geçinemez baştan gemileri yakar hale gelmişsiniz. Kız bir şey dese bir şey yapsa anlarım da sadece kıskandım diye bu tip şeyler yapılmaz ya çok ayıp etmişsiniz. Şok oldum.
Ben empati yaptım da şimdi annesi babası beni sever iki erkek kardeşi var bekar şimdi bir sevgili bulsalar bu tip bir şey yapsalar hem sevgilim hem annesi kıza tepki gösterir. Bu kadar da olmaz yani. Ben de tekrar eklerim net. Benim de kardeşim olacak o ileride. Kardeşini sildirmek gibi bir şey. Bence düşünün sizin başınıza aynısı gelse ne hissedersiniz. Kız sizi sildirse mesela hoş mu? Bence hatayı fark edip düzeltmek büyüklüktür, güzeldir. Siz de düzeltin hatanızı

Oha yuh :) o kız kınu açsaydı buraya daha mantıklı olurdu. Ama özgüveni senden daha yüksek olduğu için seni kafasına takmıyodur. Şu an tüm ailenin gözünde istenmeyen gelin durumuna düşmeyi başarmışsın tebrikler.

Kızlar azcık aklınızı kullanın. Duygularınıza hakim olun. Sonra siz kaybedersiniz. Akıllı kadın eşinin sevgilisinin ailesiyle mesafeyi korur iyi geçinir.
İyi geçinir derken? Ya ben cok soguk mesafeli bi insanım belki bu yüzden yaptım kıza o ekledim dediği an ellerim titrmeeye gözüm kararmaya basladı o snirle tuttum sildim kızı. Ailesi sorun yaptı falan sonra konu açılmadı sevgilimde açmadı bişey demedi bana. Simdi annesiyle konsuruz arada nasıl davranıyım ben mi mesaj atıyım ara sıra?

Sen bence sevgiline kimlerle facebookta iletişime geçebileceğine, kimin helal kimin haram olduğuna dair bi liste ver. Öocuk da bilsin ona göre davransın. Sen bu çocuğu kapatırsın iki gün sonra :KK45:

Ve evet tekrar eklemesi normal. Baştan sizin silmeye hakkınız yok. Dolayısıyla eklemesi de normal. Daha resmi bir şeyler yokken aile içindeki işlere nasıl bu kadar karışmayı kendinize hak görüyorsunuz anlamıyorum ya.
Çok ayıp etmişsiniz. Sevgilinizin annesi de bu kafayla sizle geçinemez baştan gemileri yakar hale gelmişsiniz. Kız bir şey dese bir şey yapsa anlarım da sadece kıskandım diye bu tip şeyler yapılmaz ya çok ayıp etmişsiniz. Şok oldum.
Ben empati yaptım da şimdi annesi babası beni sever iki erkek kardeşi var bekar şimdi bir sevgili bulsalar bu tip bir şey yapsalar hem sevgilim hem annesi kıza tepki gösterir. Bu kadar da olmaz yani. Ben de tekrar eklerim net. Benim de kardeşim olacak o ileride. Kardeşini sildirmek gibi bir şey. Bence düşünün sizin başınıza aynısı gelse ne hissedersiniz. Kız sizi sildirse mesela hoş mu? Bence hatayı fark edip düzeltmek büyüklüktür, güzeldir. Siz de düzeltin hatanızı
Teşekkür ederim :) kızla daha tanısmıyoruz kız da tutturmş illa tanısalm diye tanıssak ii bi adım olcak sanırım.

İyi geçinir derken? Ya ben cok soguk mesafeli bi insanım belki bu yüzden yaptım kıza o ekledim dediği an ellerim titrmeeye gözüm kararmaya basladı o snirle tuttum sildim kızı. Ailesi sorun yaptı falan sonra konu açılmadı sevgilimde açmadı bişey demedi bana. Simdi annesiyle konsuruz arada nasıl davranıyım ben mi mesaj atıyım ara sıra?
Bence kızdan özür dile ileride ikiniz de evlenirseniz sorun çıkar.Kız eklemiş sen silmişsin,ben olsam konuşmam.

ne var bunda ?
normal bi tavır sergilemiyosun

Sende sevgilinin kardeşleri abisi falan eklimi.
Hayır hiç kimse ekli değil. 2 yıldır sevgliyiz evlilik düşünüyoruz diye tutup eklemedim ciddi bi olay yokki aramzda yani bnu gerekli görmedim.

Hayır hiç kimse ekli değil. 2 yıldır sevgliyiz evlilik düşünüyoruz diye tutup eklemedim ciddi bi olay yokki aramzda yani bnu gerekli görmedim.

Bence tanışıyosan eklememen senin soğukluğundan.Yani bir insanın sevgilisinin abisini eklemesi kadar doğal bir şey yok.

evet abartıyorsun . bu silme işi sana yapılsa ne yaprsın .. hem kimsenin rahat olması davranışları seni ilgilendirmez kişi kendinden sorumlu kız rahat tavırlı diye tukaka mı olacak kötü mü diyelim . bence kendi duygularını sorgula örnegin nefret olayını bir düşün.. merak etme kimse senin sevgilinin dibine düşmeyecek

Bence tanışıyosan eklememen senin soğukluğundan.Yani bir insanın sevgilisinin abisini eklemesi kadar doğal bir şey yok.
Ben cok soguk mesafeli biriiyim evet cok içli dışlı olmayı sevmiyorum

Ben cok soguk mesafeli biriiyim evet cok içli dışlı olmayı sevmiyorum

ailesi ve kız sizin sildiğinizi biliyorlar mı?
eğer bilmiyorlarsa bilmemeleri daha iyi.. yoksa önyargı oluşabilir.
ya da başka biri sanıp silmişim ya kusura bakma gibi bir şey denebilir tanısmanızda

aa tam benim konum:)) bende çok kiskancim amma nişanlım benden fazla kıskanç seninki öyle değil galiba faceden istediğini ekleyebiliyormusun mesela?

ailesi ve kız sizin sildiğinizi biliyorlar mı?
eğer bilmiyorlarsa bilmemeleri daha iyi.. yoksa önyargı oluşabilir.
ya da başka biri sanıp silmişim ya kusura bakma gibi bir şey denebilir tanısmanızda
Malesef biliyorlar :) svgilime sölemişler üzernden haftalar gecmesine ragmen nedn sildi falan diye o da oldu bitti uzatmayın diyip kapatmş. Suan konusu dahi acılmıyor. Mesajları aramları var işte kızın bi o kadat :)

aa tam benim konum:)) bende çok kiskancim amma nişanlım benden fazla kıskanç seninki öyle değil galiba faceden istediğini ekleyebiliyormusun mesela?
Ben önceden böyle değildim gayet rahattım önceki ilşkimde. Bunda ise istedigim herkesi ekleyemem erkek arkdaslarm yok suan mesela. Böyle olnca bende ona aynı sekilde davranıyorum

Back
X