• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

Ne kadar abartıyorsunuz çok kıskançlık olaylarını. Ne olmuş yani, farkında mısın kız ailenin içine girmiş artık, o aileni bir parçası sayılır. Mesaj atabilir ne var bunda, sorabilir ne var bunda? Abinin sevgilisini kendine rakip mi görüyorsun? Görmüyorsan neden kıskanıyorsun. Uçan, kaçan, yürüyen her dişiden kıskanmayın şu adamları ya. Kız sana itici gelmiş ama bence sen şu davranışlarınla sevgilinin komple ailesine itici gelmişsindir.

Sanane.nett.. biraz ozguven... b.kunda boncuk yok merak etme... simdiden eltilik yapma...itici olmaaa... ne var ki mesaj atsa... allaseennn ya

Sanırım kızı kıskanıyorum yani ben yokmusum gibi tekrar eklemesi falan benim snir oldugum şeyler. Yerini bilsin :)
Tamam kiskaniyorsun onu anladık ta neden kıskandığını anlamadım,niye facede eklemesin ki sevgilisinin kardeşi sonuçta,üstelik evleneceklermişte.sende sevgilinin abisini ekle facede ne olacak ki.

Bende eşimin kardeşiyle arkadaş gibiyim .. Evlenmeden öncede eşime ulaşamadığında kardeşini arardım , eşim hasta ise gene ona emanet ederdim.. Bence çok hatalısın ve bu saçma kıskançlığını yenemezsen senin ilişkin bitebilir

haksızsınız.

ben sevgilimin abisiyle iyi bir diyalogdaydım ve facebooktan eklemiştim o da kabul etmişti onun da sevgilisi vardı
aynı şekilde ben aileyle tanısıyordum ama kendı sevgilisi uzaktaydı.
ee noldu şimdi ben kendı sevgılımı bıraktım abısıne mı göz diktim?
sonra beni silecek abisi ben de sorun ederim? derdin neydi sildin yüzüme söyle diye hem sevgilime hem abisine sorarım bundan doğal ne var?

Bazen mühim bir yere gidecek oluruz gelmez olur abisini ararım bir şey mi oldu ulaşamıyorum diye. ne gibi bir art niyet buldunuz çıkardınız ben anlamadım?

ben fazlasıyla bir kıskançlık oldugunu düşünüyorum
Art niyet değil tabiki o kıza baktıgını yada kızın sevgilimde gözü oldugunu düşünmüyorum asla olmaz zaten böyle bişey. Bana sacma geldi ilişkinin ikinci ayında bnları yapması

haksızsın hem de çok. ama biliyorum ki burda kim ne dese de bu şekilde hissetmeye devam edicen. çok irite edici yaptığınız. benim başıma gelse kusura bakmayın ama pek hoş şeyler düşünmem bunu yapan insanla ilgili. az kendinize sevgilinize güveniniz olsun, nedir bu erkekleri dişi sinekten sakınma hali yahu. bişey değil siz ailede kötü bilineceksiniz, sevgilinizle siz sorun yaşayacaksınız. altı üstü sosyal medya, şu kadar hayatınızın ilişkinizin merkezi yapmayın şöyle saçma sapan şeyleri, huzurunuzu ve huzurlarını kaçırdığına değmez. kötü bilinen sen olcan çünkü haksızsın, saçma geliyor bana böyle şeyler

Uvvv çok ayıp etmişsin. Bu kadar kıskanılacak bir şey yok kendine biraz hakim ol bence. İlerde ikiniz de evlenirseniz ikinizde yüz yüze bakacaksınız.
Ayrıca abisini eklemesinden doğal ne olabilir? Benim de bir ilişkim var abisi ve erkek kardeşi bende ekli. Şimdi kardeşinin sevgilisi gelse beni sildirse ciddi anlamda üzülürüm ve bunu sevgilime de yansıtırım. Gereksiz yere de iş büyür. O kız da abisinin sevgilisi. Yerini bilsin demişsin ya sevgilin sana ne hissediyorsa abisi de o kıza öyle şeyler hissediyor. Sende biraz yerini bil bence. Abisinin sevgilisini de sildirmeye de senin hakkın yok.
Ben sevsem de sevmesem de kardeşlerin arasına girmem ve sil bence dahi diyemem aile içi meseleleri. Siz de biraz yerinizi bilin bence. Evlenseniz dahi yengesini sil diyemezsiniz onlar da aile. Bu kadar aşırı sahiplenmeyin sahibi değil sevdiği kişisiniz

KıZı silmek senin ne haddine pardonda? Nekdr cıvık bi ilişki.. Yoldan geçen kız degilki kardesinin sevgilisi sonucta tabiki ekleyecek

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler yorum için. Madem bu kadar kıskancım tüm sorun bende bunu abartıyorum nefret edilmesi gereken benim(!) vs bunu bile bile aynı davranısa devam etmesi normalmi peki?

Art niyet değil tabiki o kıza baktıgını yada kızın sevgilimde gözü oldugunu düşünmüyorum asla olmaz zaten böyle bişey. Bana sacma geldi ilişkinin ikinci ayında bnları yapması

bence sizin kalkıp onu silmeniz çok daha saçma inanın.

yerini bilsin derken facebooktan tanıdığı birini, sevgilisinin kardeşini eklemek ne gibi bir hadsizlik ya da yer bilmeme durumu ki? ben açık bir saygısızlık göremedim. bence sizin yaptıgınız cok daha büyük bir saygısızlık. beni abisi silse anında arardım '' derdin nedir?'' diye. ''sevgilim sildi''derse de ''onun derdi neymiş benimle ?'' diye de sorardım

eltilik böyle böyle başlıyor işte. siz ona karşı soğuk bir savasa başlamış duvarları örmüşsünüz. onun da size sizin gibi davranması yakındır. sonra ver elini kıskançlıklar, kavgalar , ona aldılar bana almadılar..

Normal çünkü kızın yaptığı bir şey yok.

Bu gidişle o aile seninle tanışmak istemez zaten, ben olsam istemem. Bu ne be!
Valla bu kk deki kıskançlık konularına anlam veremiyorum
o kız senden bir adım ileride olduğu için kıskanıyorsun bence o aile tanışmış herkes çok sevmiş
sen henüz dış kapının dış mandalısın facebooktan silmeler falan çok komik duruma düşmüşsün

Ne var kardeşine soramaz mı, sizlere göre sevgilinizin hayatında dolaylı ya da dolaysız herkes namusuz mu? Kız sevgilinize göz koyacak sanki sevdiğinin kardeşine?
onu geçtim sevgiline güvenmiyorsan neden birliktesin bende sözlüme ulaşamayınca kardeşine yazıyorum ne yani gözüm mü var adamda? BİRAZ ÖZGÜVEN BİRAZ ÖZGÜVEN

Oha yuh :) o kız kınu açsaydı buraya daha mantıklı olurdu. Ama özgüveni senden daha yüksek olduğu için seni kafasına takmıyodur. Şu an tüm ailenin gözünde istenmeyen gelin durumuna düşmeyi başarmışsın tebrikler.

Kızlar azcık aklınızı kullanın. Duygularınıza hakim olun. Sonra siz kaybedersiniz. Akıllı kadın eşinin sevgilisinin ailesiyle mesafeyi korur iyi geçinir.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler yorum için. Madem bu kadar kıskancım tüm sorun bende bunu abartıyorum nefret edilmesi gereken benim(!) vs bunu bile bile aynı davranısa devam etmesi normalmi peki?
Kimsenin kimseden nefret etmesine gerek yok ki,illa ki şu ilişkilerde sorun çıkarıp ilişkiyi kavgalı gürültülü ekşınlı yaşayacaksınız değilmi:KK20:

Çevremdekilere anlattıgımda hepsi benim gibi düşünüp hak verdi. Sanırım benim cevremde böyle normal karsılanmıyor. Zaten kız suan hala ekli. Abartmısım sanırım sağolun.

Back
X