Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıs-kanç-lık!
- Konu Sahibi Duygu-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
canım yapıcı yorum yapmak gerek diye düşünüyorum herşeyden önce.
bence çok sevdiğin için aslında kıskanılmayacak şeyleri kıskanmaya başlamışsın. bence önyargılı olma böyle düşünme, ben de kaynıma mesaj atardım hep, onunla konuşurdum herhangi abisiyle alakalı bir konu olunca. bunda yanlış olan birşey görmüyorum, saygı ve terbiye sınırlarını aşmadıkça. bence biraz daha ılımlı bakmaya çalış.
bence çok sevdiğin için aslında kıskanılmayacak şeyleri kıskanmaya başlamışsın. bence önyargılı olma böyle düşünme, ben de kaynıma mesaj atardım hep, onunla konuşurdum herhangi abisiyle alakalı bir konu olunca. bunda yanlış olan birşey görmüyorum, saygı ve terbiye sınırlarını aşmadıkça. bence biraz daha ılımlı bakmaya çalış.
- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 133
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş, bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
bazı yorumlarda, kız 2 kez eklemiş yazılmış
bazı üyeler bunu yanlış bulmuş
konu sahibi ben silmişim tekrar ekledi kız, ona sinir oldum vs yazmış
yukarıdaki cümleleri ben mi yanlış okuyorum???
burada inatlaşan abinin sevgilisi kız değil ki!
abi!
abi olaya sinir olmuş, üstüne gitmiş işte
ve bence de sonuna kadar haklı!
sen, hiç tanımadan etmeden, benim sevgilimi benim kardeşimden kıskanacaksın
bu benim sevgilime nasıl bir hakarettir?
- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
kaç yaşındasın ?? böyle kıskançlıklar lise zamanlarında oluyor o ergenlik yaşlarında oluyor duyguların tam oturamaması falan yoksa abisine ulaşamıyorsa tabiki kardeşine mesaj atcak ondan sorcak makbulu odur yani kalkıpta annesine atcak hali yok ya . bunda kıskanılcak birşey göremedim ben.. eğer kendi sevgilisiyle değil sadece sizinkiyle ilgilenseydi o zaman bir sorun var derdim yani herşey normal görünüyor hatta
Son düzenleme:
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
bazı yorumlarda, kız 2 kez eklemiş yazılmış
bazı üyeler bunu yanlış bulmuş
konu sahibi ben silmişim tekrar ekledi kız, ona sinir oldum vs yazmış
yukarıdaki cümleleri ben mi yanlış okuyorum???
burada inatlaşan abinin sevgilisi kız değil ki!
abi!
abi olaya sinir olmuş, üstüne gitmiş işte
ve bence de sonuna kadar haklı!
sen, hiç tanımadan etmeden, benim sevgilimi benim kardeşimden kıskanacaksın
bu benim sevgilime nasıl bir hakarettir?
Aynen gerçekten çok küçük düşürücü bir hakaret, kız demek ki ulaşamamış bir şekilde birşey olmuş kardeşine sormuş, hastalanmış iyi bak demiş. Belli ki sevdiği adamın kardeşi olduğu için o da öyle seviyor. Kız aile ile tanışmış, belli ki ciddiler. Bu bayanın tuhaf kıskançlıkları yüzünden hiç konuşmayacak mı erkek arkadaşı yengesi ile. Zaten bütün aile kızmış hepsi haklı.
- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Aynen gerçekten çok küçük düşürücü bir hakaret, kız demek ki ulaşamamış bir şekilde birşey olmuş kardeşine sormuş, hastalanmış iyi bak demiş. Belli ki sevdiği adamın kardeşi olduğu için o da öyle seviyor. Kız aile ile tanışmış, belli ki ciddiler. Bu bayanın tuhaf kıskançlıkları yüzünden hiç konuşmayacak mı erkek arkadaşı yengesi ile. Zaten bütün aile kızmış hepsi haklı.
zaten şu 3 gündür okuduğumuz kıskançlık konuları beni benden aldı
insan hiç mi güvenmez karşısındaki insana?
kendilerinde acayip haklar görüyorlar, sevgilinin face'ine müdahale, eşe küfür etme...hakaret desen diz boyu
yani benim kardeşim olacak, kardeşimin sevgilisi benim sevgilimi kıskanacak
bu bence hiç yenilir yutulur birşey değil
bu olayı bu kadar büyütebilmek için insanın sevgilisine hiiiiç güvenmiyor olması lazım, e o zaman da sorarlar, bu adamla işin ne diye...
Ne kadar art niyetli, kötü bir yaklaşım biçimi..Kıskançlık değil bu, düpedüz fesatlık.
Bana yapılsa çok sinirlenir bırakın sizinle tanışmayı yakınızdan dahi geçmezdim.
Beni sevgilimin öz abisinden kıskanacak kişinin alnını karışlarım. Ayıptır.
Resmen sevgilinize göz koyduğu imajı çiziyorsunuz.
Ayrıca herkes yerini bilsin demişsiniz de, burada sevgilinizin face inden "müstakbel yengesini" silerek yerini bilmeyen sizsiniz. Sevgiliniz ya da abisi yerinde olsam size haddinizi bildirirdim.
Ha bir de kız için "civelek, oynak, erkeklere yaranmaya çalışan" gibi ithamlarda bulunulmuş bir de bunlara "yorum yapanın fikri olduğu için "saygı" beklenmiş..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Ben de sıcakkanlı biriyimdir..Sevdiğim adamın kardeşiyle, anne babasıyla olabildiğince iletişimde olmayı severim..Ne kötülük var bunda? 5 parmağın 5 i bir mi insanlar sizin gibi olmak zorunda olsun?
Bana yapılsa çok sinirlenir bırakın sizinle tanışmayı yakınızdan dahi geçmezdim.
Beni sevgilimin öz abisinden kıskanacak kişinin alnını karışlarım. Ayıptır.
Ayrıca herkes yerini bilsin demişsiniz de, burada sevgilinizin face inden "müstakbel yengesini" silerek yerini bilmeyen sizsiniz. Sevgiliniz ya da abisi yerinde olsam size haddinizi bildirirdim.
Ha bir de kız için "civelek, oynak, erkeklere yaranmaya çalışan" gibi ithamlarda bulunulmuş bir de bunlara "yorum yapanın fikri olduğu için "saygı" beklenmiş..
Ben de sıcakkanlı biriyimdir..Sevdiğim adamın kardeşiyle, anne babasıyla olabildiğince iletişimde olmayı severim..Ne kötülük var bunda? 5 parmağın 5 i bir mi insanlar sizin gibi olmak zorunda olsun?
Son düzenleme:
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
zaten şu 3 gündür okuduğumuz kıskançlık konuları beni benden aldı
insan hiç mi güvenmez karşısındaki insana?
kendilerinde acayip haklar görüyorlar, sevgilinin face'ine müdahale, eşe küfür etme...hakaret desen diz boyu
yani benim kardeşim olacak, kardeşimin sevgilisi benim sevgilimi kıskanacak
bu bence hiç yenilir yutulur birşey değil
bu olayı bu kadar büyütebilmek için insanın sevgilisine hiiiiç güvenmiyor olması lazım, e o zaman da sorarlar, bu adamla işin ne diye...
Aynen canım benim çevremde sen ne kıskançsın dediğim arkadaşlarım aslında hiç kıskanç değilmiş.
Benimde zoruma giderdi, böyle birşey yaşasam..
Benim de erkek arkadaşım vardı ona ulaşamadığım bir çok kere ev arkadaşını aramıştım. Hasta olduğu zamanlar erkek arkadaşımı aramak istemezdim uyuyordur diye ona soruyordum. Doğum günü oldu beraber plan yaptık. Kız arkadaşı hiç sorun yapmıyordu. Hatta kızla kanka gibi olmuştuk. Şehir dışında çalışıyordu o ve ben onlara gittiğimde bana odasını karıştırsan birşey bulacak mısın falan diyordu Ben erkek arkadaşının yerinde olsam çok sert tavır koyardım. Hadi diyelim bu kızın niyeti kötü sen bu adamın öz abisinin sevgilisine teslim olacak kadar karaktersiz mi olduğunu düşünüyorsun. İnsanın kendine ve sevdiğine güvenmesi ayrı güzel şey.
- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- 448
Ne kadar art niyetli, kötü bir yaklaşım biçimi..Kıskançlık değil bu, düpedüz fesatlık.
Beni sevgilimin kardeşinden kıskanacak kişinin alnını karışlarım. Ayıptır.
Aynen kıskançlıktan öte birşey bu, benim bunaltacak kadar kısnaç olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım bile yapmıyor bunu. Bu niyetle içinin kötü olması ile alakalı. Bahsettiği kişi ailenin içine girmiş, evlilik planları kurulan birisi, yerini bilmeyen konu sahibi bence.
İnsanlarla tanışmadan zaten kötü bir imaj vermiş, ben bırakın sözü geçen bayanın yerinde olmayı, o aileden birisi olsam bile tanışmak istemezdim. Ben erkek arkadaşımın çok yakın arkadaşları hatta onların aileleri, kız arkadaşları ile tanıştım hayatımda böyle tipler görmedim.
Sözü geçen kişi gene iyi birisiymiş ben olsam beni sevdiğim adamın kardeşinden kıskanan biri
olsa, beni bu konuma soksa, kendimi tutamam herhalde. Kendini yaptığı davranışlar yüzünden -lere düşürmüş zaten ailenin gözünde.
Ayy yemin ederim duygularıma tercüman olan hissettiğim herşeyi düşündüklerimi söylemişsiniz. Ben yapmadıysam onun yapması cok sacma geldi benim düşüncelerime aykırı bi durum bu
Sorun bence herkesi kendimiz gibi bilmemiz. O kiz Allah in biri yaradilisi olarak sicak kanli olabilir. Bu onun kotu kalpli oldugunu gostermezki. Cok iyi biri olabilir de
Ustelik daha tanismadan kizin yilisik (kelimenizi tsm hatitlamiyorum) demissiniz. Bu cok ayip ve bence buyuk gunahtir.
Baskasina anlatsaniz yavrum senin yasin kac lise ergenimisin sen diye seni asagilar.
Senin cevrendekiler tabiki seni hakli gorecek cunku onlar senin kafanda insanlar oldugu icin arkadaslarin. Ama yaptiginin az da olsa hatali oldugunun farkindasin ki burda sorup farkli bir gozle gormek istemissin.
Tanisinca bu konuyu acma o acarsa uygun dille ozrunu dile gec, konuyu acma ne sevgiline ne ailesine.
Isler tam olarak ciddiye binmedende sevgilinin annesi ile yuz goz olma.
Sonuc olarak bu yaptiginiza _yavrum dunku ergen misin sen. Neyin kafasi bu_ Valla koptum burda. Asil o kiza yazik_ derdim ilk mesajinizi okudugum anda..
Bu kıskançlıktan öte bişey. asıl sinirin benim dediğimi yapmazlar kısmında başlıyor bence. Insanlar kölen mi senin öz abisinin sevgilisi belki yengesi olucak bi insan yok eklemesin yok konusmasın. Bu huylarıniz devam ederse iliskinizn devam edeceğini sanmıyorum kimse böyle baskıya gelemez
- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
hiç sağlıklı düşünemiyosun hem de hiç..Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138