Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kıs-kanç-lık!
- Konu Sahibi Duygu-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
Senin yaptığın şeyin aynısı bana da yapıldı :) Kaynımın kız arkadaşı ile aynısın.Kızma bana ama yaptığın tamamen çocukluk.Bu yaptığı sonradan ailede öğrenildi ve şu an çok saçma hareketleri var falan diye ailede hiç kimse tarafından sevilmiyor.Zaten yeteri kadar antipati oluşturmuşsun bence bu tutumundan vazgeç ve tanımaya,kaynaşmaya çalış eğer yine huyunu suyunu beğenmezsen mesafeli davranırsın olur biter
şoktayımmmArkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- 298
benim de sağolsunlar iki kaynım var sözlümden haber alamadım mı onlara sorarım doğal olarak ,sosyal medyada da ekliler bende onlar benim kardeşlerim sonuçta siz neyi o kadar sorun ettiniz ki ? onların kız arkadaşları da beni kıskansa o kadar çok gülerdim ki sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz başka birşey değil bu yaptığınızArkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
şu okuduğum paragrafta her cümle şaka niyetine ya da kasten insanları kışkırtmak için yazılmış.Arkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
1. sevgilisinin hesabını karıştırıp onun iradesini hiçe sayıyor ve birini siliyor kendi kararıyla.
2. diğer kızın yaptıkları normal ama bu anormal karşılıyor.
3. aile ile tanışmak tılsımının kıskançlığı aslında.
4. onlar evlenecekmiş, bu geç kalmış:
- 10 Mart 2010
- 2.039
- 2.171
- 398
Canım ben senin ağırbaşlı ve hanımefendi bi kız olduğunu , o Kızın ise biraz Civelek bi tip olduğunu düşünüyorum 2 yıllık bi ilişkin var ama sen onun abisini eklemeyerek bence en doğru tavrı sergilemişsin. Böyle erkeklere yaranmaya çalışan kendini sevdirmeye çalışan tiplere uyuz oluyorum ama demekki ailede bu kızı çok sevdiğine göre bu tip kızlar prim yapıyor. Kızda biraz edep olsa utanır bi daha eklemek istemezdi...
O kızı tanıyor musunuz ? Tanımadığınız biri hakkında bu şekilde ileri geri konuşmayı kendinize nasıl hak görüyorsunuz ? Sakın bana yorumuma saygı gösterin demeyin !!! Tanımadığı biri hakkında hakarete varan SAYGISIZCA sözler sarf etmek saygı hak etmez. O zaman bende sizin hakkınızda burada bu tarz şeyler yazayım ( bende bıraktığınız izlenime istinaden) sizde yorumuma saygı gösterin olur mu ?
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- 8 Ocak 2015
- 143
- 28
- 68
Tamam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Normal bişeymiş bu coğunluk olarak kızda öyle düşünüyor demekki. Ben yapmadıgım için başkasınında yapmasına anlam veremedim. Kime anlattıysam bana hak verdiler benim çevremde yok böyle bi rahatlık bana bu yüzden acayip geldi. Sormak istedim cevaplarımıda cok güzel aldım. COk takıntılı bi insanım sayenizde o ailenin içine girsem bile hiç bi zaman sevilmediğimi düşünücem cok tesekkürler.
- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Öncelikle acıtasyon yapmana gerek yok,o ailenin içine girince sevilmeyeceğini düşünmen bizimle alakalı değil senin gereksiz ve mantıksız kıskançlığınla alakalı,bunun faturasını bize kesemezsin. Sen sordun biz senin iyiliğin için cevapladık.Tamam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Normal bişeymiş bu coğunluk olarak kızda öyle düşünüyor demekki. Ben yapmadıgım için başkasınında yapmasına anlam veremedim. Kime anlattıysam bana hak verdiler benim çevremde yok böyle bi rahatlık bana bu yüzden acayip geldi. Sormak istedim cevaplarımıda cok güzel aldım. COk takıntılı bi insanım sayenizde o ailenin içine girsem bile hiç bi zaman sevilmediğimi düşünücem cok tesekkürler.
Yok böyle bir rahatlık derken,zannedersin ki kız sevgiline göz koymuş, kurduğun şu cümle bile bana garip geliyor. Ayrıca o Çevrenizde size hak verenlerin size hak vermesi normal,insanların çevresindeki kişilerde kendi gibidir sonuçta.
Son düzenleme:
- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
bunun biletini bize kesemezsin
Fatura değil miydi kız o
- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 13
- 35
Selam canım bence kendini hiç kötü etme tanoşmadıysan da tanış ona taviz vermeden aksine tavrını koy sınırlarını bilsin böyle yaptıkça kötü duruma düşüp üzülme sonunda kazanan o olmasınArkadaşlar sevgilimi abisinin sevgilisinden kıskanıyorum. Yahu kız o kadar rahat ki abiside kızda sanki bn yokmuşum gibi davranıyorlar. Mesela sosyal medyada sevgilim kızı eklemiş bende sinirlendim sildim kızı. Bu büyük bi sorun oldu üstünden ay geçti hala bu konu hemde ailecek sorun yaptılar. Neden silmişim bilmem ne. Neyse gitmiş abisi eklemiş kızdan eklemiş bunu bu da kabul etmiş. Çıldırdım. Benim sildiğim kızı nasıl tekrar ekleyeblirler? Bi bu olsa iyi kız sevglisiyle bulusucak benimkne mesaj atıyor abn nerde diye. Yada sevglisi hasta benimkne soruyor hastaydı iyi bak bilmem ne diye. Bide ailesiyle tanısmıs kz cok sevmişler(ben tansmadım) evlencek gibiler. Bu olaydan sonra o kızı tanımasamda acayip soğudum ayrılsalar sevincem o derece. Ben mi abartıyorum bilemedim ama iyice nefrete dönüşüyor bu olaylar nasıl bi tutum sergileyim kıza karşı ? İnat edip tekrar siliyimmi?
- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Bilet,fatura,irsaliye,sipariş fişi hepsi olur.lafı anladığına göre mesaj yerine ulaşmış demektir.Fatura değil miydi kız o
- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Bilet,fatura,irsaliye,sipariş fişi hepsi olur.lafı anladığını göre mesaj yerine ulaşmış demektir.
Hafif azarladın mı sen beni