Kız İsteme Kıs istemede ne ikram edilir yardım.

Size bu norml gelir ama bizede sizin yaptıkalrınız garip geldi..sözde kalkıp pide ayran versem cenazeyemi geldik diye dalga geçerler valla

Size bu norml gelir ama bizede sizin yaptıkalrınız garip geldi..sözde kalkıp pide ayran versem cenazeyemi geldik diye dalga geçerler valla
kurban olam 100 kişiye ne verem.Nisan bile degilken 100 kişi vardı en az.Mecbur öyle yaptık.Valla pek güzel oldu.Yepsi tepsi baklava,kat kat pasta ohhhhhh mis

kurban olam 100 kişiye ne verem.Nisan bile degilken 100 kişi vardı en az.Mecbur öyle yaptık.Valla pek güzel oldu.Yepsi tepsi baklava,kat kat pasta ohhhhhh mis
Her yörenin farklı bi uslubu var işte...konu sahibi gızım sen bize değil en iyisini yakın çevrene akrabalrına soruver..bolll şansss

İşte aradığım cevap buydu aslında bu şekilde yapsam olur mu?
ama sanırım sizin iki günde evde olmuş. O zaman 2 gün hazırlık yapmak anlamsız olurdu. Fakat konuyu açan arkadaşın isteme evde olacak, ertesi gün ev harici bir yerde söz takılacak anladığım kadarıyla. Öyle olunca evde sadece bir kahveyle ağırlamış oluyorsunuz... Bir çeşit kurabiye ile yanına muhallebili bir pasta yapmak çok zor olmasa gerek..

Kahvelerden ve istemeden sonra, çok ağır olmamak kaydıyla çay saati ikramlıkları. Mmm acıktım anlatırken. :)

kişi sayısı çok önemli birde geldikleri şehrin yeme kültür farklı olabilir. oyüzden genelgeçer tatlılar yada ikramlar yapmak daha yi seçim olablir. ben börek yapmıştım

Cayin yanina kalabaliga gore gun menusu hazirlamaniz lazim veya yemege gelip sonrasinda kahve fasli

Benim ramazanda olmustu iftar sonra kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…