Kız İsteme Kıs istemede ne ikram edilir yardım.

Hayır bizde kalmayacaklar evimiz küçük olduğundan istemeyi bir gün öncesine almak zorunda kaldık.
O zaman normal altin gunu kivaminda ikram hazirlamaniz icap eder. Soz kesildikten sonra da normal davet yemegi munasip olur madem ikisi arka arkaya yapilacak. Ama bir tek kahve ayip olur sakin oyle bir sey yapmayin

Çok yakın oturuyoruz birbirimize akşam oturmasına gelir gibi olucak bir nevi. Normalde isteme ve sözde bir arada olucaktı ama ev küçük olduğundan akrabalarda geleceği için istemeyi bir gün öncesine aldık.
İlk baş kahve sonra da pasta çay verin o zaman üst üste olmasa poğça börek sarma dolma yapın derdim ama üst üste hangi biriyle uğraşacaksınız hazır şeyler alın bi pasta bi börekte olabilir hazır

Bi kahve olur mu hic oldu olcak onu da yapmayn. Eve cat kapi gelen misafire bile bisiyler hazirlayiveriyoruz

iki gun ust uste epey anlamsiz ama, nihayetinde istemeye gelen kisiler sozde de bulunacaksa iki ayri gun yapmanin anlami yok hem size hem karsi tarafa kulfet aslinda, iki gun cicek al cikolata al giyin suslen hazirlan filan ay bilmiyorum bana nasil gereksiz geliyor bu isler ya. benim tanisma isteme soz nisan tek gecede 2 aaatte olmustu hepsi. tikis tikis ama halletmistik mis gibi

Uzaktan geliyorlarsa bi de sevgiliyseniz yemek masası hazırlayın, sonra kahveler gelir içerler getirdikleri çikolatadan koyun yanında da fincanların ikram olsun.

Evimiz bunun için müsait değil maalesef çok küçük.

Söz evde olmayacak o zaman tamam şimdi anladım. İkramlık hazırlamanız lazım o zaman. Sadece kahveyle olmaz. Hiç yapamıyorsanız en azından kahvenin yanına bir tatlı bir börek olsun. Çaya uğraşmaya alsanız da limonata verirsiniz sonrasında.

Ertesi gün bizimde böyle olucak sözde böyle bir menü hazırladık ama biz sözü evde yapmamaya karar verdik sonradan bu yüzden hazırlık ne yapsak diye düşünüyoruz.
Bence tuzlu bir kurabiye ve sütlü bir dilim tatlı iyi olur çayla.

Kahveden önce çay ikram edilir. Çayın yanına da bir börek bir tatlı verin mutlaka.

Eve misafir geliyor ve en az 3 saat oturacakları. Bir kahve olmaz sadece.

Benim de söz nişan bir evde oldu. Pasta tatlı falan verildi.

ama sizinkini bilemedim. Yine de çayın yanına sarma kaç çeşit vs hazırlamak bana çok abartı geldi nedense. Çok bilgili de değilim de bu insanlar uzak yoldan gelmiyor ki. öyle olsa yemek masası kurulurdu. Sonuçta karınlarını doyurup sanıyorum hemen ardından çıkacaklar.

Bence gelince 5 dk hal hatır sorulur. Sonra kahve yaparsınız. İsteme falan sonra toplar bi çay bir baklava getirirsiniz. Zaten gece boyu kalınmayacak. Hemen yarın herkesin işi olacak erken kalkılır.

Ben olsam böyle yapardım herhalde. Abartıdan hoşlanmıyorum

bizim ilk tanisma oldu sonra isteme söz nisan bir arada. Tanismada cay menüsü vardi. Isteme kalabalik oldugu icin yaspasta, kuru pasta ve su böregi vardi.

bizim isteme söz bir arada oldu. yani nasıl ayrı oluyor o kısmı anlamadım. isteme olur aile verdik der bu söz değil mi zaten? ayrıca söz yüzğü vs takıp bir de nişanda mı takacaksınız?

h

6 çeşit tatlı tuzlu ikram yapmıştık çayla birlikte. Kahveyide çaydan sonra vermiştim.

Kız zahmet olacak ama yanına da yiyecek tatlı tuzlu 3-5 bişey hazırlayıver sevaptır

Benimde aynı şekilde oldu iki gün nedn hazrlk yapayımki.. isteme günü kahve yapıldı ama sehpaların üzerine çeşit çeşit çikolta lokum tabakları hazırlamıştm..ertesi günde tam hazrlğımı yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…