- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- 698
- Konu Sahibi booksmoney
-
İsteme az kişi olucak aile arasında. Sözde söz nişan gibi olucak amcalar dayılarda olucak.
O zaman normal altin gunu kivaminda ikram hazirlamaniz icap eder. Soz kesildikten sonra da normal davet yemegi munasip olur madem ikisi arka arkaya yapilacak. Ama bir tek kahve ayip olur sakin oyle bir sey yapmayinHayır bizde kalmayacaklar evimiz küçük olduğundan istemeyi bir gün öncesine almak zorunda kaldık.
İlk baş kahve sonra da pasta çay verin o zaman üst üste olmasa poğça börek sarma dolma yapın derdim ama üst üste hangi biriyle uğraşacaksınız hazır şeyler alın bi pasta bi börekte olabilir hazırÇok yakın oturuyoruz birbirimize akşam oturmasına gelir gibi olucak bir nevi. Normalde isteme ve sözde bir arada olucaktı ama ev küçük olduğundan akrabalarda geleceği için istemeyi bir gün öncesine aldık.
Evimiz bunun için müsait değil maalesef çok küçük.Tamam o kalabalıkta istesinler işte ne olacak ki. Hem size daha fazla zahmet olmaz.
Uzaktan geliyorlarsa bi de sevgiliyseniz yemek masası hazırlayın, sonra kahveler gelir içerler getirdikleri çikolatadan koyun yanında da fincanların ikram olsun.Cuma isteme cumartesi günü de söz olucak. Ben cuma günü için sadece kahve içililit yeter diye düşünüyordum ama yeter mi sizce? Cumartesi söz olucak zaten o gün hazırlık yapılıcak ama cuma günü içinde gerek var mı? Çok kararsız kaldım hadi kahveyi içtiniz kalk git de diyemeyiz yani bir hazırlık yapmamız gerekiyormuş gibi geliyor.
Evimiz bunun için müsait değil maalesef çok küçük.
Bence tuzlu bir kurabiye ve sütlü bir dilim tatlı iyi olur çayla.Ertesi gün bizimde böyle olucak sözde böyle bir menü hazırladık ama biz sözü evde yapmamaya karar verdik sonradan bu yüzden hazırlık ne yapsak diye düşünüyoruz.
Cuma isteme cumartesi günü de söz olucak. Ben cuma günü için sadece kahve içililit yeter diye düşünüyordum ama yeter mi sizce? Cumartesi söz olucak zaten o gün hazırlık yapılıcak ama cuma günü içinde gerek var mı? Çok kararsız kaldım hadi kahveyi içtiniz kalk git de diyemeyiz yani bir hazırlık yapmamız gerekiyormuş gibi geliyor.
İşte aradığım cevap buydu aslında bu şekilde yapsam olur mu?Benimde aynı şekilde oldu iki gün nedn hazrlk yapayımki.. isteme günü kahve yapıldı ama sehpaların üzerine çeşit çeşit çikolta lokum tabakları hazırlamıştm..ertesi günde tam hazrlğımı yaptım..
Olur canım arada bi kaç hafta veya bi kaç gün olsa neyse de üst üste yani ben dahil kimse gerek görmedi..isteme sonuçta istenirsin verilirsin kahveler içilir bitti ertesi gün mis gibi yap hazrlığını..İşte aradığım cevap buydu aslında bu şekilde yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?