Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Ayy bunları siz mi yaptınız çok hamaratsınız maşallah ya
Bi arkadaşım da şeftali kurutmayı denemiş efsane oluyor demişti. Ben denemedim henüz

Neler neler yapıypruz bilsen

Bu sene kayısı reçeli
Çilek reçeli
Mürdüm eriği reçeli
Acı top biberli domates sos yaptım.
Dondurucuya erik, vişne, bamya ve beyaz şeker barbunya attım.
Nasipse haftaya tarhanamı yoğuracağım.
Eylül ortası gibi patlıcan, biber kızartmalarımı ve közlemelerimi yapmayı planlıyorum. Ardından biber salçası zamanım gelir, sonra da turşuya girişirim

Kurutma yöntemini çok severim.Herşey daha lezzetli ve daha sağlıklı.
Ama burda (istanbul)imkansız. Anca derin dondurucuya atılıyor.Onunda tadını sevmiyorum.Satın alabiliyoruz anca.
Ne güzel şeyler yapmışsınız özendim valla
Elleriniz dert görmesin

Hepinizin eline sağlıkk ben de közlenmiş biberli domatesli kahvaltılık sos yaptım kahvaltilik bir de bu ara meyve kurutuyorum şeftali kuruttum ama kurudu diye toplarken küçük bir kurtcuk gördüm şeftali tazeyken dilimlerken yoktu eminimm nasıl gelmiş neden gelmiş olabilir kurutanlar varsa bilgi verebilir mi

Kayısı reçeli, çilek kompostosu, menemenlik sos, kuru kabak patlıcan bamya ve biber. Biber salçası da tamam domates salçasına vakit bulamadım ama onu da yapmam lazım. Aslında canım nası köz kapya biber çekiyor. Biri yapsa da getirse üşendim artık :) Birde karışık ve biber turşum da hazır. Yeter herhalde bana bunlar :) :) Tarhanayı da hazır aldım artık tek başıma benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…