- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.330
Kurutmalık patlıcan biber kabak, biber salçası, konserver domates, tarhana, ppekmez, nar ekşisi, çok şey yapıypruzSöyle bakalım
Sizden öğreneceğimiz çok şey varEvet canım ben yaptım.Bu yılda yapıyorum ufak ufak
Bende kurutuyorum .Çok güzel oluyor.
Off nar ekşisini de mi elde yapıyorsunuzKurutmalık patlıcan biber kabak, biber salçası, konserver domates, tarhana, ppekmez, nar ekşisi, çok şey yapıypruz
Az birşey yapıyoeuz oluyor canım daha satın alıyoruzOff nar ekşisini de mi elde yapıyorsunuzbayılırım ben
Aa fasulyeyi ilk defa gördüm. Bende barbunya atıyorum çok seviyoruzEki Görüntüle 2904583 Bende ic fasulyelerimi buzluga hazirladim hemserim :)Nevreste istanbul malum kurutma isleri olmuyor burda
Kuru domatesi nasıl yapıyorsun canım kahvaltı daKavun kuruttum ve bayıldım. Yalnız biraz fazla ince doğramışım, bir dahakine daha kalın doğrayacağım.Nevreste
Domates de kurutmayı deneyeceğim az bir şey. Zeytinyağlı, kekikli falan güzel oluyor kahvaltıda. Bu zamana kadar yedim sadece hiç yapmadım.
Turşu da yapmak istiyorum ama onu da hiç yapmadım. Belki ufak bir kavanoz deneme yaparım bilmiyorum. Özellikle şu domates rendeli, sarımsaklı, acı biberli sostan yapmak istiyorum ki kahvaltıda bile yerim onu ben.
Hiç yapmadım işte hep yedim.Kuru domatesi nasıl yapıyorsun canım kahvaltı da
Yaa bende merak ettimHiç yapmadım işte hep yedim.Ama şöyle söyleyeyim, bir kavanoza koyup kekik ve zeytinyağı eklemişlerdi. Uff çok güzel oluyor be. Bilen arkadaşlar varsa, daha önce yapan, daha net bilgi verirler belki.
Kahvaltılık olanda zeytinyağı birazcık yumuşatıyor domatesi. Peynirle çok iyi gidiyor ya. Acıktım iyi mi.Yaa bende merak ettimben kurutmadım ama hazır almıştım onu da sıcak suda bekletip sonra tavaya sıvıyağını koyup sarımsakları ekledim domatesleri ekledim çevirdim biraz. Üzerine yoğurt döküp yemiştim. Oda güzeldi
Sarımsak da koyHiç yapmadım işte hep yedim.Ama şöyle söyleyeyim, bir kavanoza koyup kekik ve zeytinyağı eklemişlerdi. Uff çok güzel oluyor be. Bilen arkadaşlar varsa, daha önce yapan, daha net bilgi verirler belki.
Offff koyarım koyarım. Yapayım da inşallah.Sarımsak da koy