KayınvalideyeHazıra konmak isteyenler nereye müracaat ediyor
Aman Görümceler bir işe yaramasınKayınvalideye
Tamam ben göndereyimAman Görümceler bir işe yaramasın
Yok Ya genel sormadım, kayınvalide elinden geleni yapıyor zaten sağolsun, benim amacım seni dürtmekTamam ben göndereyim
Ben genel sordun zannettim
Bu yıl görümcenin kendine faydası yokYok Ya genel sormadım, kayınvalide elinden geleni yapıyor zaten sağolsun, benim amacım seni dürtmek
Kendine faydan olmayan halinle bile dizmişsin yine kışlıkları, ben sadece buzluğa bezelye attım. Fasulye zamanı doğuma denk gelecek yapamam, annem de anlamıyor öyle şeylerden, Kışın çok iyi oluyorduBu yıl görümcenin kendine faydası yok
İlk sayfa geçen yıla aitKendine faydan olmayan halinle bile dizmişsin yine kışlıkları, ben sadece buzluğa bezelye attım. Fasulye zamanı doğuma denk gelecek yapamam, annem de anlamıyor öyle şeylerden, Kışın çok iyi oluyordu
Geçen hafta pazara çıkmadım ama en son 15 liraydı fasulye yüksek daha fiyatıİlk sayfa geçen yıla aitBende daha çok bir şey yapmadım.Ama az çok yapacağım inşaallah
Kışın iyi oluyor.
Şimdi koy fasulyeyi daha sonrayı bekleme
Bu yıl her şey çok pahalıGeçen hafta pazara çıkmadım ama en son 15 liraydı fasulye yüksek daha fiyatı
Ağız tadı ile yiyin canım ellerine sağlık
Ellerine sağlık olsun afiyetle tüketin
Sağol ablacımEllerine sağlık olsun afiyetle tüketin
Pilav gibi yaparım erişteyi çok severim,harika gözüküyor fotoda.Sağol ablacım
Evet fiyatlar çok uçuk. Herşey çok pahalıBu sene fasulye nasıl yapılacak kilosu hala 15 lira,barbunya desen oda aynı fiat.
Kapya biber 10 lira filan,sadece domates konservesi yapacağım.
Biber filan kuru olarak alıyorum dolapta yer tutmuyor.
10 kilo undan yaptımPilav gibi yaparım erişteyi çok severim,harika gözüküyor fotoda.
Gelde kışlık hazırla şimdi bu fiatlarla.Evet fiyatlar çok uçuk. Herşey çok pahalı
Beceriklisin maşallah mavişim,birde bunu açması yoğurması filan kolay değildir.10 kilo undan yaptımçocuklar çok seviyorlar. Teşekkür ederim ablam
Fasülye bamya bende alıp koymadımGelde kışlık hazırla şimdi bu fiatlarla.