Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Kuru patlıcan ve biberde harika oluyor

Masallah siz cogu seyi yapmissiniz ben cocuktan firsat buldugum kadariyla bamya kuruttum biber kuruttum dolaba vişne attim bezelye koydum çilek receli yaptim en son olaeak da tarhana yaptim ama daha çekikecek duruyo oğlum robottan korktugu icin esimi bekliyorum

Başlığa istinaden dondurma yiyorum şu an Ben bir domates kurutayım dedim eşim gece içeri almamış üstüne yağmur yağmış. Biber ve patlıcan asayım kurusun dedim, 3 gün şehir dışına çıktım geldiğimde balkonda yoklardı. Acayip bir rüzgar çıkmış , almış gitmiş. Kara erik kompostosu yaptım denemelik bir kavanoz , çocuk düşürdü kırdı. Yapmıyorum. Yapmayacağım. İnat ediyorum artık.

Nevreste oyy nevroşumm neler etmişsin vallaha baktıkça bende yoruldum ellerine emegine sağlııkkk
Sağ ol canım
Kurutmalık patlıcan biber kabak, biber salçası, konserver domates, tarhana, ppekmez, nar ekşisi, çok şey yapıypruz
Ellerinize sağlık
Vende erik eşkisi yaptım.Onu bilir misin
Sizden öğreneceğimiz çok şey var yemeklik kabak kurutmasını denememiştim nasıl oluyor. Kışın sade mi yaptınız diğer sebzelerle mi
Çok güzel oluyor canım geçen kış karışık kavurma yaptım.
Jabak,fasulye,biber, domates,patlıcan ile birlikte yanına mercimekli pilav efsane oluyor
Eki Görüntüle 2904583 Bende ic fasulyelerimi buzluga hazirladim hemserim :) Nevreste istanbul malum kurutma isleri olmuyor burda
Ellerinize sağlık demek hemşeriyiz
Yap hemşom kışın çok güzel oluyor

Ellerine sağlık canom
Ben az kuruttum.Ama tekrar kurutacağım
Ellerinize sağlık

Kusura bakma istemsiz güldüm mesajına çok yaşa ya bugün şanssızlık seni bulmuş Allah sağlık versin

Aksilikler bırakmamış.Konuda üstüne gelmiş
Yapın kışın iyi oluyor

Bildirim gelince bakayım dedim anam ilk sayfada neler yapılmış 2020 tarihli tabi bı an hepsinden yapasim geldi sonra otur oturduğun yerde dedim ışık hızıyla ben çocuklardan yavaş yavaş alıp yapıyorum şu ana kadar süt mısır buzluğa attım bamya doğradım buzluğa paketledim hoşafligm geçen seneden biraz kalmıştı yapmadım o yüzden 2-3 kavanoz çilek ve kayısı reçeli yaptım yine geçen seneden 2 kavanoz şeftali ve kiraz reçelim vardı dolma biber dizdim kuruyor hala kıl biber kızarttim saklama kaplarında buzluğa attım 5-6 demet nane kuruttum kıl biber kuruttum bı kaç güne tarhana yapmak niyetim bklm ilk defa deniycem yaparsam fotoğraflarını atarım iki çocukla fena şeyler yapmamışim yine de sanırım

Sağol nevroşum
23 kilo kuruttum baya yeter

Aksilikler peşin sıra olmuş. Allah sağlık sıhhat versin canım

Bu yıl salça hariç hepsini yine yaptım ya da yapacağım
Bazı sıkıntılarım oldu bu yıl yetiştiremedim
Ellerinize sağlık afiyet ile yersiniz inşaallah

Ayyyy süper gözüküyorlar MaşAllah ellerine sağlık afiyetle yiyin insAllah tarhana tarifini alabilir miyim ya kaç günde oluyor

Nevoş bunları hangi ara yaptın ya
Ellerine sağlık. Afiyetle tüketin
Sağ ol canımBunlar araya kaynayanlar
Elime ne geçse işleme koyuyorumYardımcılarım var.Yardım ediyorlar
Mesela bu yıl kavunları eşim doğradı kızlar dizdi
Tarhana hepimizin eli değmiştir.
Yarında bir tanıdık bahçesinde biber varmış satıyor.Ondan biber istedim dolmalık yapacağız.Yardım edenlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…