Evet canımKonya'da yarma ile yapılıyor seninkide yarma ve yogurtlaydi demi abla
Ellerine sağlık arkadaşım afiyet ile yersiniz inşaallah50 kavanoz domates-biber salcasi
16 kavanoz aci biber sos
18 kavanoz domates sos yaptik
Patlatmalik misir birkac cuval ayiklaniyor. Benden bu kadar,sonrasi tembellikArtik yayip yatcam
Bende hiç yapmadım ilk kez yapacağım.Eşimin arkadaşları çiğden yapıyormuş.Bideonlara koyup bekletiliyor.Sonra kevgirden geçirip güneşte bekletiliyor.Ama bu yöntemle ekşi olabiliyor:)hamarat hanımlar bana biber ve domates salçasi tarifi verirmisiz güneşte kuruyacak
bide hem domates çekmek için hem salça yapmak için robot almak istiyorum
ne marka önerirsiniz
Ellerine sağlık ablamEvet canım
Sağol canımEllerine sağlık ablam
Ellerine sağlık canım güzel görünüyor, biz analıyız aynı böyle yapar kuruturuz, pişirince sosuna salça ve sarımsakta koyarız.Malatya canım ama Elazığ ve Antep'te de yapıyorlar.Bence bu bölgeye ait
Yoğurtlu oluyor biz çok severiz
Eki Görüntüle 2677503
Eki Görüntüle 2677502
Çok teşekkür ederim.O zaman bir sefer yaptığımda öyle deneyeyim:)Ellerine sağlık canım güzel görünüyor, biz analıyız aynı böyle yapar kuruturuz, pişirince sosuna salça ve sarımsakta koyarız.
İnşallah beğenirsinÇok teşekkür ederim.O zaman bir sefer yaptığımda öyle deneyeyim:)
Değişik lezzetleri severim:)
BennBugün patlıcan ve kapya biber közledim. Burada bir hanım karışık doğrayıp poşetlere koymuştu, ben de öyle yaptım. 3 paket kadar çıktı. Bir kısım patlıcanı da ayrı koydum, ali nazik, hünkar beğendi falan yaparım belki diye. Kahvaltılık sos yapmak istiyorum aslında kavanozlara ama çok sıçrar diye korkuyorum.
Amin kuzum insallah.Ellerine sağlık arkadaşım afiyet ile yersiniz inşaallah
Benn. Ellerine sağlık canım afiyetle yeyin❤
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederiz, sizin de ellerinize sağlık. :)
Ellerine sağlık ablacım
Kolay gelsin ablamSağol nevoşum dün gene aldım 18 kilo kadar,akşamda yaotım biraz bugünede bakacam artık yaparmıyım kavanoz kalmadu artık
Kolay gelsin ablam
konyalımısınEki Görüntüle 2677511
Bak elimdeki cips gibi incecik kizartilip yeniyor.
Eki Görüntüle 2677513
Burdaki elimdeki de çorbalık kalin tarhana