Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Nanem ve reyhanım kuruyor. Dün koydum bugün hala yaş gibi ama kurur sanırım 2-3 güne. Odanın içinde bu arada :) haftaya domates alacağım benim evimin direği kesinlikle domates konservesi. Herşeye kullanıyorum herşeyeeee

Eklentiler

• CB5452D1-DD70-464B-9FC6-D854D15E3BBA.jpeg
    205,2 KB · Görüntüleme: 35
Biberlerimi yıkadım. Süzülsün yarından itibaren dolaptan alıp azar azar değerlendireceğim. Önce turşu, sonra doğrayıp buzluğa atma. En sonda acı biberli domatesli melemenlik vs için sos

Eklentiler

• image.jpg
    201,6 KB · Görüntüleme: 30
hamarat hanımlar bana biber ve domates salçasi tarifi verirmisiz güneşte kuruyacak
bide hem domates çekmek için hem salça yapmak için robot almak istiyorum
ne marka önerirsiniz
Bende hiç yapmadım ilk kez yapacağım.Eşimin arkadaşları çiğden yapıyormuş.Bideonlara koyup bekletiliyor.Sonra kevgirden geçirip güneşte bekletiliyor.Ama bu yöntemle ekşi olabiliyor:)
En iyisi kaynatmak ama onuda nasıl kaynatırım bakacağım:)Azar azar tencerede kaynatacağım:)
Biberi yıkayıp çekirdeklerini çıkarıp çektiriyoruz yada çekiyoruz diyeyim:)Sonra güneşte bekletiliyor.Kaya tuzu koyuyoruz :)
Henüz deneyim yok olan varsa bende bilgi isterim:)

Bugün patlıcan ve kapya biber közledim. Burada bir hanım karışık doğrayıp poşetlere koymuştu, ben de öyle yaptım. 3 paket kadar çıktı. Bir kısım patlıcanı da ayrı koydum, ali nazik, hünkar beğendi falan yaparım belki diye. Kahvaltılık sos yapmak istiyorum aslında kavanozlara ama çok sıçrar diye korkuyorum.

Benn. Ellerine sağlık canım afiyetle yeyin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…